Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι λιγο ο,τι να'ναι το banggood παντως στο θεμα αποστολης-παραλαβης.

Εκεινες ακριβως τις ημερες (26-27-28 Σεπτεμβριου) εφυγαν σε πολλους οι καμερες στο αλλο θεμα (απο παραγγελιες 9 Σεπτ.), και ακομα δεν εχει παραλαβει σχεδον κανενας, κεντρο Αθηνας και Θεσ/νικης. 36 ημερες απο την παραγγελια και 20 απο την αποστολη. (Αλλος με αποστολη 30-9 εχει παραλαβει)

Οι τρόποι αποστολής του BG είναι πολλοί και διαφορετικοί. Οπότε σίγουρα θα διαφέρει και ο χρόνος παράδοσης από παραγγελία σε παραγγελία.

• Moderators
Δημοσ.

Οι τρόποι αποστολής του BG είναι πολλοί και διαφορετικοί. Οπότε σίγουρα θα διαφέρει και ο χρόνος παράδοσης από παραγγελία σε παραγγελία.

Λοταρια δηλαδη; Ο,τι τους κατσει σε ιδιο προιον και ιδιο επιλεγμενο τροπο αποστολης αναλογα την ημερα που θα στειλουν ή και διάφορα την ιδια μερα οπως βλεπουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Το BG είχε θέματα με το stock του.

Σε αρκετές παραγγελίες μου αρχές Σεπτεμβρίου με κάποιες προσφορές που είχε, μονο μία έχει φτάσει. 

Οι υπόλοιπες άργησαν να φύγουν.

Ενημέρωση δεν είχα παρά μόνο όταν τους ενόχλησα, οπότε συμφωνήσαμε και κάποιες αλλαγές σε χρώματα για να φύγουν.

Εμένα οι εκκρεμείς παραγγελίες έρχονται με NL post και μόνο η μία έχει φτάσει Ολλανδια.

Γενικά κακή εντύπωση από BG ...

Σαφώς καλύτερα με Geekbuying όπου παραγελίες τέλη Σεπ είναι ήδη Ελλάδα με SGPost και παραλαμβάνω μέχρι Τρίτη 

Δημοσ.

Δηλαδη εγω που εριξα παραγγελια 25/9 κι εφυγε στις 27/9 πρεπει να ανησυχω ?  :confused:

Οσοι παραλαβατε ειχατε βαλει registered ή unregistered ?

Δημοσ.

Δηλαδη εγω που εριξα παραγγελια 25/9 κι εφυγε στις 27/9 πρεπει να ανησυχω ?  :confused:

Οσοι παραλαβατε ειχατε βαλει registered ή unregistered ?

Όχι

Unregistered.

Δημοσ.

ηρθε σημερα σε μενα!

ποιοτικα ο φορτιστης και το καλωδιο ειναι φανταστικα

μενει μονο να το δοκιμασω στο αυτοκινητο :P

Δημοσ.

Ενημερωτικά κι από μένα μιας και ξέχασα να γράψω,παραγγελία 24/9,αποστολή 25/9 με tracking και παραλαβή επαρχία από τις 6/10 ήδη.

Δημοσ.

φορτιζοντας το miMax 3/32 που υποστηριζει QC 2.0 ...   

ο φορτιστης  του τοπικ με το καλωδιο του  βγαζει 8,52v +1,57 Α

d6cb1569c9e84021a4c526654d138a80.png

ο tronmart TS - CC4PC που ειχα παρει στα 6,84$ μαζι με το καλωδιο του, βγαζει 9,02V+1.46A

f5e98d0577444f37981d0bb206a4f03e.png

αυτο που αξιζει να παραρησω ειναι οτι ο tronsmart κουμπωσε. ανεβηκαν οι τιμες και μετα εμεινε σταθερος.... 9,02V+1.46A τελος

ο blitzwolf... μπηκε κουμπωσε και αρχισε να ανεβαινει, μενει λιγο σταθερος , πεφτει και ξανανεβαινει κοκ και σε volt και σε Α... τον ειχα σφινωσει καλα αν ρωτησει καποιος μια χαρα επαφη εκανε

το δευτερο νομιζω πρεπει να κανει κακο στην μπαταρια

για την ιστορια θα μεινω με τον tronsmart

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...