Alphaleader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 φορτηγο εχεις? επισης δε μου βγαινουν τα νουμερα τι ασφαλεια εχει? Δεν υπαρχει αμαξι με 1Ah ασφαλεια στην 12V. Ουτε τον αναπτηρα δεν μπορουσε να πυρωσει! Σκέψου μονο οτι απλοι φορτιστες USB θα εριχναν τις ασφαλειες στα αμαξια για πλακα.... 2Αh γαρ. Επίσης λογικα θα ειχα βαλει φωτια στα αμαξια μου με το inverter τον 150watt. Για την ιστορια η συντριπτικη πλειοψηφια των αμαξιων εχει 15-20 Ah ασφάλεια... οπερ σημαινει τροφοδοτει 150-200watt συσκευες.
Heybro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μια απορία, οι quick charge φορτιστές δεν "σκοτώνουν" μεσοπρόθεσμα την μπαταρία? Όταν βλέπω quick charge specs και ο απλός φορτιστής σε 30 λεπτά φορτίζει 16%, ο Q2 το 50% και ο Q3 το 80% αυτή η γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς κόστος για την ζωή και διάρκεια της μπαταρίας. Κάπου είχα διαβάσει αλλά μπορεί να είναι και λάθος ότι το καλύτερο και σωστότερο για τις μπαταρίες είναι η αργή φόρτιση με τα ελάχιστα δυνατά amps που προβλέπει η εκάστοτε συσκευή/μπαταρία. Δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμο για μία φόρτιση έκτακτης ανάγκης (πχ έχεις ξεμείνει με 10% μπαταρία και πρέπει σε μισή ώρα να φύγεις) αλλά όχι για μόνιμα και κατ'εξακολούθηση. Τα περισσότερα Quick charge κινητά ειδικά αν το χρησιμοποιείς συνέχεια οι μπαταρίες τους κρατάνε λίγο πανω από το χρόνο. Με κανονικό fast Charge μέχρι 2a δηλαδή θα σου πάει και 3 χρόνια με μια φόρτιση τη μέρα. Έχουν γίνει πιο ανθεκτικες οι μπαταρίες με τα χρόνια αλλά και παλι είναι πολύ το ρεύμα που τραβανε σε λίγη ώρα.
Sebu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Με QC3 φορτιστή δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά σε iphone 6 σωστά? Εφόσον δεν υποστηρίζει το πρότυπο. Το iphone θέλει να τραβήξει 5W, 1Α, όσο παραπάνω και αν μπορεί να δώσει ο φορτιστής το iphone δεν θα φορτίσει στους εξαιρετικά γρήγορους χρόνους του QC2/QC3, έτσι δεν είναι?
Heybro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Με QC3 φορτιστή δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά σε iphone 6 σωστά? Εφόσον δεν υποστηρίζει το πρότυπο. Το iphone θέλει να τραβήξει 5W, 1Α, όσο παραπάνω και αν μπορεί να δώσει ο φορτιστής το iphone δεν θα φορτίσει στους εξαιρετικά γρήγορους χρόνους του QC2/QC3, έτσι δεν είναι? Προφανώς τα iPhone κανενα δεν υποστηρίζει Quick charge. Το quick charge είναι τεχνολογία της Qualcomm και το έχουν μόνο οι snapdragon επεξεργαστές.
barman_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 το πηρα κ γω τελικα,δεν ειχα φορτιστη στο αμαξι.ας βρισκεται,5 ευρω δεν ειναι τπτ ελπιζω απλα να ειναι αξιοπιστος
JohnnyX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 φορτηγο εχεις? επισης δε μου βγαινουν τα νουμερα τι ασφαλεια εχει? peugeot 3008
iakoboss7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τα περισσότερα Quick charge κινητά ειδικά αν το χρησιμοποιείς συνέχεια οι μπαταρίες τους κρατάνε λίγο πανω από το χρόνο. Με κανονικό fast Charge μέχρι 2a δηλαδή θα σου πάει και 3 χρόνια με μια φόρτιση τη μέρα. Έχουν γίνει πιο ανθεκτικες οι μπαταρίες με τα χρόνια αλλά και παλι είναι πολύ το ρεύμα που τραβανε σε λίγη ώρα. που τα εχεις διαβασει αυτα?
Sebu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς τα iPhone κανενα δεν υποστηρίζει Quick charge. Το quick charge είναι τεχνολογία της Qualcomm και το έχουν μόνο οι snapdragon επεξεργαστές. Το θέμα είναι ο φορτιστής θα εξακολουθεί να λειτουργεί και να φορτίζει ένα iphone απλά θα το φορτίζει "λιγο" πιο γρήγορα από τον κλασσικό φορτιστή του iphone που δίνει 1Α. Σαν να το φορτίζεις δλδ με φορτιστή ipad που το φορτίζει λίγο πιο γρήγορα. Καμία σχέση με quick charge. Σωστά? Επειδή ψήνομαι να τον αγοράσω (γελοία τιμή και δώρο το καλώδιο usb c) και δεν ξέρεις στο μέλλον μπορεί να βρεθώ με κανένα snapdragon που να δέχεται qc3 ή 4 ή ότι υπάρχει τότε. Τέλος άσχετο και off topic αλλά το Xiaomi Note 3 Pro στο άλλο thread εδώ μέσα που πουλάει σαν τρελό, ξέρεις κανείς αν υποστηρίζει QC3? 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπαρχει αμαξι με 1Ah ασφαλεια στην 12V. Ουτε τον αναπτηρα δεν μπορουσε να πυρωσει! Σκέψου μονο οτι απλοι φορτιστες USB θα εριχναν τις ασφαλειες στα αμαξια για πλακα.... 2Αh γαρ. Επίσης λογικα θα ειχα βαλει φωτια στα αμαξια μου με το inverter τον 150watt. Για την ιστορια η συντριπτικη πλειοψηφια των αμαξιων εχει 15-20 Ah ασφάλεια... οπερ σημαινει τροφοδοτει 150-200watt συσκευες. εχεις δικιο, τελικα η ασφαλεια μου ειναι 15A για καποιο λογο νομιζα οτι ηταν 1A
Agathoklis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τέλος άσχετο και off topic αλλά το Xiaomi Note 3 Pro στο άλλο thread εδώ μέσα που πουλάει σαν τρελό, ξέρεις κανείς αν υποστηρίζει QC3? O 650 υποστηρίζει QC 3.0
leros2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς τα iPhone κανενα δεν υποστηρίζει Quick charge. Το quick charge είναι τεχνολογία της Qualcomm και το έχουν μόνο οι snapdragon επεξεργαστές.Έχω asus zenfone 2 με Intel επεξεργαστή, μια χαρά υποστηρίζει QC2 2
Heybro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω asus zenfone 2 με Intel επεξεργαστή, μια χαρά υποστηρίζει QC2 Σωστος https://www.qualcomm.com/documents/quick-charge-device-list
agnostos99 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τσίμπησα και εγώ έναν... να υπάρχει Thanks TS
liovag Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα είναι ο φορτιστής θα εξακολουθεί να λειτουργεί και να φορτίζει ένα iphone απλά θα το φορτίζει "λιγο" πιο γρήγορα από τον κλασσικό φορτιστή του iphone που δίνει 1Α. Σαν να το φορτίζεις δλδ με φορτιστή ipad που το φορτίζει λίγο πιο γρήγορα. Καμία σχέση με quick charge. Σωστά? Επειδή ψήνομαι να τον αγοράσω (γελοία τιμή και δώρο το καλώδιο usb c) και δεν ξέρεις στο μέλλον μπορεί να βρεθώ με κανένα snapdragon που να δέχεται qc3 ή 4 ή ότι υπάρχει τότε. Τέλος άσχετο και off topic αλλά το Xiaomi Note 3 Pro στο άλλο thread εδώ μέσα που πουλάει σαν τρελό, ξέρεις κανείς αν υποστηρίζει QC3? Το καλλώδιο και μόνο αξίζει 3$, έχω 4 από αυτά σε διάφορα μίκη και είναι φανταστικά.. Παρεμπιπτόντως δεν είναι type-C το καλλωδιο, απλα ειναι reversible και είναι αυτό:http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html O 650 υποστηρίζει QC 3.0 Ο 650 υποστιρίζει QC 3.0 όχι όμως στην συγκεκριμένη συσκευή, όσο κουφο και αν ακούγεται.. Έχει αναλυθεί και αναφερθεί πολλές φορές αυτό το θέμα αν ψάξεται λίγο στο διαδίκτυο.. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα