Zerg13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας. Το malware bytes επιβδραδύνει το σύστημα ή όχι; Ψάχνω για κάτι ελαφρύ που να τρέχει manual όχι αυτο.
Alex-V Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Malwarebytes antimalware free & superantispyware free. Κανενα απο τα 2 δεν σου βαραινει το pc διοτι δεν τρεχουν καμια διεργασια απο πισω αυτοματα. Οποτε θες τα ανοιγεις και κανεις scan.
accipio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δες το Zemana Anti-Malware που έχει και portable έκδοση. Αν το εγκαταστήσεις, θα τρέχει υπηρεσία στο παρασκήνιο (στο σύστημά μου: ZAM.exe). Επίσης και το SUPER Antispyware έχει διεργασία στο παρασκήνιο αν το εγκαταστήσεις (στο σύστημά μου: SASCORE64.exe). Για το Malwarebytes Antimalware που επίσης έχω εγκατεστημένο, δεν έχω δει κάποια διεργασία στο παρασκήνιο.
Alex-V Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δες το Zemana Anti-Malware που έχει και portable έκδοση. Αν το εγκαταστήσεις, θα τρέχει υπηρεσία στο παρασκήνιο (στο σύστημά μου: ZAM.exe). Επίσης και το SUPER Antispyware έχει διεργασία στο παρασκήνιο αν το εγκαταστήσεις (στο σύστημά μου: SASCORE64.exe). Για το Malwarebytes Antimalware που επίσης έχω εγκατεστημένο, δεν έχω δει κάποια διεργασία στο παρασκήνιο. η διεργασια του super τρεχει οταν εχεις το προγραμμμα να ανοιγει μαζι με τα windows. δεν νομιζω αλλιως. αλλα και παλι, δεν βαραινει το συστημα.
rfc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δε πρεπει να τσεκαρεις το enable free trial version στο τελος της εγκαταστασης για να το εχεις μονο για σκαννερακι.
accipio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 η διεργασια του super τρεχει οταν εχεις το προγραμμμα να ανοιγει μαζι με τα windows. δεν νομιζω αλλιως. αλλα και παλι, δεν βαραινει το συστημα. Δεν ανοίγει με τα Windows, το εκκινώ χειροκίνητα· παρόλ' αυτά, η διεργασία (SASCORE64.EXE, ~6MB) υπάρχει στο παρασκήνιο και φορτώνει με τα Windows. Να προτείνω επίσης ως εναλλακτικό των προαναφερθεισών εφαρμογών το portable Emsisoft Emergency Kit. 1
stelios5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Malwarebytes θα το ορίσεις να μη ανοίγει με τα Windows, θα το τρέχεις όποτε θες εσύ. Adwcleaner κάνει καλή δουλειά, δεν χρειάζεται εγκατάσταση, το τρέχεις όποτε θες εσύ, δημιουργεί ένα φάκελο στο C: με κάποιες σημειώσεις του, που και αυτόν μπορείς να τον σβήνεις κάθε φορά που το τρέχεις. 2
Alex-V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Like για το emergency kit. Αλλα οκ, ειναι για αυτους που ειναι "ψειρες" και θελουν να σιγουρευτουν οτι δεν εχουν απολυτως τιποτα μεσα στο πισι. Συνηθως σκαναρα με mbam και super. Και σε αλλα pc που φτιαχνω. Πολυ ισχυρο παντως και το emergency. το adwcleaner δεν ειναι antimalware αλλα ειναι τουμπανο. Βρισκει πολλη σαβουρα μεσα στο λειτουργικο. Κυριως PUPS και κλειδια μεσα στην registry. 1
Zerg13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Malwarebytes θα το ορίσεις να μη ανοίγει με τα Windows, θα το τρέχεις όποτε θες εσύ. Adwcleaner κάνει καλή δουλειά, δεν χρειάζεται εγκατάσταση, το τρέχεις όποτε θες εσύ, δημιουργεί ένα φάκελο στο C: με κάποιες σημειώσεις του, που και αυτόν μπορείς να τον σβήνεις κάθε φορά που το τρέχεις. Παω στις ρυθμίσεις advanced settings, και δεν με αφήνει να απενεργοποιήσω το start with windows. Είναι τσεκαρισμένο και γκριζαρισμένο. Και έτρεξα το mbam σαν διαχειριστής, δεν είναι αυτό. Ευχαριστώ για το δευτερο, κάνει και update;
johnniebgood Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μη φοβάσαι πάντως για το MbAm,έχω το premium ,το οποίο το έχω να ξεκινάει με τα Windows, φυσικά ,όπως είδες έχει την επιλογή για απενεργοποίηση, το ''απλό'' δεν τρέχει στο παρασκήνιο, μόνο βέβαια όταν έχεις το παράθυρο ανοιχτό, το δοκίμασα τώρα απενεργοποιώντας την άδεια του premium... 1
Zerg13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 παντως γράφει start with windows, & run malware protection when malware antimalware starts. & είναι κ τα 2 τσεκαρισμένα. οπότε λογικά, τρέχει. Και δεν με αφήνει να τα ξετσεκάρω. Ευχαριστώ παντως για την δοκιμή
stelios5 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 παντως γράφει start with windows, & run malware protection when malware antimalware starts. & είναι κ τα 2 τσεκαρισμένα. οπότε λογικά, τρέχει. Και δεν με αφήνει να τα ξετσεκάρω. Ευχαριστώ παντως για την δοκιμή Malwarebytes: Κάτω δεξιά στην μπάρα στο εικονίδιο του, δεξί κλικ, έχει επιλογή να μη ξεκινά με τα windows. Adwcleaner: Όταν πας να το ανοίξεις και έχει βγει νέα έκδοση, σε οδηγεί στο site του, να την κατεβάσεις και σβήνει την παλιά.
Zerg13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Malwarebytes: Κάτω δεξιά στην μπάρα στο εικονίδιο του, δεξί κλικ, έχει επιλογή να μη ξεκινά με τα windows. Adwcleaner: Όταν πας να το ανοίξεις και έχει βγει νέα έκδοση, σε οδηγεί στο site του, να την κατεβάσεις και σβήνει την παλιά. Ποια μπαρα στο εικονιδιο του; Στο προγραμματα που φορτωνουν κατω δεξια λες; Εκει δεξι κλικ στο malware bytes μου βγαζει μονο check for updates και open.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα