TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δες πρωτα: αν ο,τι κανεις ξεμενει απο μνημη,ισως να μη χρειαζεσαι απαραιτητως > 4GB 1
Ferox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δες πρωτα: αν ο,τι κανεις ξεμενει απο μνημη, ισως να μη χρειαζεσαι απαραιτητως > 4GB οκ, απλα πιστευω οτι η συχνότητα ειναι λιγο χαμηλή για αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 οκ, απλα πιστευω οτι η συχνότητα ειναι λιγο χαμηλή για αυτό x2 θα το μετράς δλδ 1333 Το κακό με τις μητρικές με 2 slots καλή ωρα σαν τη δική σου ειναι ακριβώς οτι για να αναβαθμίσεις τώρα δεν μπορείς να προσθέσεις οπότε θα ξαναπληρώσεις μια τεσσάρα ουσιαστικά για να πας στα 8Gb. Ασύμφορο αλλα απαραίτητο κατα τη γνώμη μου άν το πας για διετία το πράμα.
Ferox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 2 τεσσάρες εννοείς. Τωρα εχω 2x2gb ή καλυτερα 2 οχτάρες ή ειναι υπερβολη?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 υπερβολή. Σου έχω προτείνει μνήμες σε προηγούμενο post. Ξεκίνα με επεξεργαστή και βλέπεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα