Rockjos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια . Θελω να σπουδασω/μαθω web designing και να ασχοληθω επαγγελματικα με αυτο το κομματι διοτι με ενδιαφερει παρα πολυ. Εκανα αιτηση για εισαγωγη σε ενα Δ.Ι.Ε.Κ μετα απο ψαξιμο αλλα μετα λυπης μου ειδα οτι δεν επιλεχθηκα στο τμημα τεχνικου πολυμεσων λογο μοριων. Τι αλλες επιλογες μου προτεινετε οι οποιες να ειναι δωρεαν οπως το Δ.Ι.Ε.Κ ετσι ωστε να καταφερω να πραγματοποιησω το ονειρο μου ??? Ευχαριστω!
rafinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έχεις κάποια επαφή με το αντικείμενο, τότε καλό είναι να κάτσεις και να ψαχτείς από μόνος σου. Υπάρχουν πολλά βοηθήματα στο διαδίκτυο και φυσικά φόρουμ όπως το insomnia που μπορούν να σε βοηθήσουν. Κατά καιρός νομίζω ότι γίνονται και δωρεάν σεμινάρια αλλά δεν το έχω ψάξει περαιτέρω το θέμα. Γενικότερα αν σου αρέσει και ασχοληθείς μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου χωρίς πτυχίο.
dominotrix Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Σε θεμα γνωσεων, σε τι σταδιο βρισκεσαι; Γνωριζεις καποια γλωσσα, ξεκινας απ' το μηδεν, τι γνωσεις εχεις γενικα;
Rockjos21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Απο γλωσσα προγραμματισμου εχω σαν γνωση την γενικοτερη φιλοσοφια του προγραμματισμου και τον τροπο σκεψης. Ξερω visual basic. Γενικα χειριζομαι αρκετα καλα τον υπολογιστη και πιστευω οτι μπορω να τα καταφερω και με online turorials ωστε να μαθω καποια γλωσσα .
dominotrix Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ οποτε στο θεμα web development δεν εχεις καποιες γνωσεις. Σου συνιστω να ξεκινησεις απο τα βασικα, που ειναι HTML και CSS. Με το πρωτο φτιαχνεις την δομη που θα εχει η σελιδα σου (κειμενο, εικονες, μενου, κλπ) και με το δευτερο δηλωνεις το πως θελεις να εμφανιζονται αυτα τα στοιχεια στη σελιδα σου (χρωμα, μεγεθος, animations, κλπ). Μπορεις πολυ ευκολα να ξεκινησεις μπαινοντας δωρεαν στο codeacademy και απο εκει θα δεις και μονος σου σιγα σιγα τι χρειαζεται για να εξελιχθεις. Μην μπεις στο τρυπακι να μαθεις πολλα πραγματα ταυτοχρονα (πχ. javascript, php, κλπ). Ενα ενα για να μπεις στη φιλοσοφια του θεματος. Και φυσικα οτι χρειαστεις ειμαστε εδω. Καλη αρχη! 1
livefreeordie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη εχω τελειωσει web designer σε ΔΙΕΚ ,εχω να σου πω πως δε θα μαθεις τιποτα ουσιωδες εκει. Καλυτερα να ψαχτεις μονος σου με διαδικτυακα μαθηματα κτλ.
dominotrix Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη εχω τελειωσει web designer σε ΔΙΕΚ ,εχω να σου πω πως δε θα μαθεις τιποτα ουσιωδες εκει. Καλυτερα να ψαχτεις μονος σου με διαδικτυακα μαθηματα κτλ. Η αληθεια ειναι πως και γω δημοσιο ΙΕΚ τελειωσα και πραγματικα δεν με βοηθησε στο να μαθω κατι επι της ουσιας. 20% εξωσχολικα βιβλια και το υπολοιπο 80% online κανοντας αναζητησεις στο google και σε forums. Αν τα αγγλικα σου ειναι σε καλο επιπεδο θα μαθεις γρηγορα. Μη ξεχνας να βλεπεις σελιδες απο καλα creative agencies για να συνηθιζει το ματι σου στο ωραιο design αλλα και στις δυνατοτητες που υπαρχουν οταν φτιαχνεις μια σελιδα. Μη σε νοιαζει αν εχεις τις γνωσεις να το κανεις και εσυ η οχι, αρκει να βλεπεις και να γνωρισεις τις δυνατοτητες που υπαρχουν. (css awards, awwwards) εδω εχει πολυ καλα παραδειγματα.
livefreeordie Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Η αληθεια ειναι πως και γω δημοσιο ΙΕΚ τελειωσα και πραγματικα δεν με βοηθησε στο να μαθω κατι επι της ουσιας. Χαλια μαυρα ηταν. Στο πρωτο μηνα κι ακομη μας μαθαιναν πως να κανουμε φακελους! Ελεος δηλαδη. Για χομπι πηγα βεβαια να το παρακολουθησω αλλα δε μπορω να πω πως εμαθα και τιποτα ουσιαστικο,ποσο μαλλον το να ειμαι web designer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα