Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα μια Nvidia N260GTX TwinFrozr της MSI. Μόλις την έβαλα στον υπολογιστή εμφάνιζε την οθόνη μου σαν Generic Non-PnP Monitor και διαθέσιμες αναλύσεις όλες εκτός από την 1440x900 που είναι για την οθόνη μου. Η σύνδεση στην οθόνη γίνεται μέσω DVI-I to VGA αντάπτορα και VGA to VGA καλώδιο μιας και η οθόνη δέχεται μόνο VGA και η κάρτα βγάζει μόνο DVI-I. Έχω δοκιμάσει 2 αντάπτορες, 3 καλώδια VGA, 2 οθόνες, Windows 7 και Windows 10 (φορμάτ μόνο για να δοκιμάσω την κάρτα), σε όλα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Στην περίπτωση που βάλω χειροκίνητα 1440x900 από το Nvidia Control Panel ή κάνω edit τα drivers και περάσω την ανάλυση που θέλω, υπάρχει πάνω και κάτω μαύρο πλαίσιο και αν το αναγκάσω σε Full screen αλλοιώνεται κατά πολύ η ποιότητα. Το Auto Image Adjust της οθόνης βάζει ανάλυση 1024x768 μόνο όταν είναι συνδεδεμένο σε αυτήν την κάρτα. Όταν βγάζω τελείως την κάρτα και συνδέω την οθόνη στην onboard όλα λειτουργούν τέλεια χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα. Με την "παλιά" κάρτα (Nvidia GT610) όλα λειτουργούσαν εξίσου τέλεια με τα ίδια καλώδια. 

Τι άλλο να δοκιμάσω?

Δημοσ.

Viewsonic VA1916w πάντα σε αυτήν την ανάλυση τρέχει και οπουδήποτε αλλού το Auto Adjust βάζει αυτήν την ανάλυση. Να συμπληρώσω ότι το τροφοδοτικό είναι σχεδόν καινούριο 750watt Corsair 80+. Επίσης μόλις πατάω το κουμπί εκκίνησης δουλεύει η κάρτα για κάποια δευτερόλεπτα στο φουλ και μετά ξεκινάει το boot, αλλά αυτό μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό.

Δημοσ.

Πρέπει να σβήσεις τους drivers από την παλιά κάρτα.

Τώρα εσύ σβήσε τους drivers και από την καινούρια κάρτα και από την παλιά που είχες και περασε τους ξανά από την αρχή

μονο της καινούριας κάρτας. Προσπαθεί το μηχάνημα να δει και τους 2 drivers μαζί και μπερδεύεται

Δημοσ.

Ναι το είχα κάνει αυτό, μέχρι και φορμάτ έκανα μην τυχόν είχε μείνει κάτι. Δοκίμασα και windows 7 και 10. Από drivers έχω δοκιμάσει τους τελευταίους και τους προηγούμενους χωρίς αποτέλεσμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...