Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ταλαιπωρηθηκα χρονια με φθηνα αποφασισα να πληρωσω μια και καλη για να ησηχασω. ενα ups 2000va/1200watt για τηλεοραση ps4,xbox one nova ote tv φορτιστες κινητων και ενα ακομα ιδιο ups για pc οθονη εκτυπωτη ρουτερ switch μπορει να ειναι λιγο μεγαλα αλλα σκεφτηκα να εχω ανεση αν θελω να προσθεσω κατι στο μελλον. 400 ευρω μου στοιχισαν μαζι τα 2 ups μου εχει καει τηλεοραση απο ανωμαλια της τασης οπως και ρουτερ και switch. η διαφορα του μοντελου 1400va/840watt με τα 2000va/1200watt ηταν μονο 50 ευρω οποτε δεν αξιζε τον κοπο

Δημοσ.

Για οσους δεν γνωριζουν,το ups καταναλωνει ρευμα,καθως και μετα απο τρια χρονια χρειαζεται αλλαγη μπαταριων.

Βαζοντας ups ασκοπα σε playstation και τηλεορασεις το μονο που κανουμε ειναι κακο στην τσεπη μας.

Δημοσ.

δεν νομιζω να καταναλωνει τοσο πολυ ρευμα ειδικα οταν δεν φορτιζει τις μπαταριες τραβαει οσο θα τραβουσαν οι συσκευες αντε λιγο παραπανω γιατι δουλευει και αυτο με ρευμα. κατα την γνωμη σου το ups ειναι μονο για προστασια pc?

• Like 1
Δημοσ.

Να δώσω μια φιλική συμβουλή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Όταν αγοράζεις UPS δεν κοιτάζεις ποτέ να είσαι ίσα ίσα στα Watt. Αν το κάνεις θα πρέπει να κοιτάξεις την αυτονομία σε full load τότε. Διακοπή ρεύματος ή παρεμβολή μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και όχι όταν είσαι idle στο desktop.

Πάντα επιλέγουμε ένα UPS με 25%+ output από αυτό που ζητάει το PC μας. Οι μάρκες που προτείνω είναι APC ή EATON. Μπορεί να κοστίζουν περισσότερο αλλά τα υλικά κατασκευής είναι πολύ ανθεκτικά και ιδιαιτέρα για τις συνθήκες της χώρας μας όπου υπάρχει και μια ζέστη το καλοκαίρι (σαφώς αυτό είναι και κάτι που πρέπει να προσέχουμε όλοι διότι τα μηχανήματα στα specs αναφέρουν σαν ιδανικές συνθήκες λειτουργίας θερμοκρασίες έως 25c). Επίσης με το παραπάνω συνεπάγεται ότι δεν κάνουμε και εκπτώσεις. Από προσωπική εμπειρία, ότι άλλο φτηνό είχα πέρα από το APC που έχω 4 χρόνια τώρα, κατέληγε στα σκουπίδια μετά από 2 χρόνια και όχι από πρόβλημα στη μπαταρία. Στο APC, η μόνη συντήρηση που έκανα ήταν αλλαγή μπαταριών πέρσι με κόστος 50€.

Εγώ προτείνω μεταξύ των δύο παρακάτω με προτίμηση στο APC:

APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 -> 540w

Eaton 5S 1000I 1000VA Line Interactive -> 600w

Και μετά τα 1500άρια για περισσότερα Watt.

Δημοσ.

δεν νομιζω να καταναλωνει τοσο πολυ ρευμα ειδικα οταν δεν φορτιζει τις μπαταριες τραβαει οσο θα τραβουσαν οι συσκευες αντε λιγο παραπανω γιατι δουλευει και αυτο με ρευμα. κατα την γνωμη σου το ups ειναι μονο για προστασια pc?

Nαι ,ακριβως.

Για οτιδηποτε αλλη συσκευη που θελουμε να προστατευσουμε χρησιμοποιουμε σταθεροποιητη τασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...