Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα σας. Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με τον υπολογιστη μου εχω παρει καινουρια: Τροφοδοτικο Καρτα γραφικων Μητρικη Επξεργαστη Ssd Το προβλημα μου ειναι το εξης: Βαζω στο ρευμα το pc και παταω απο πισω απο το τροφοδοτικο το κουμπι και ξεκιναει αμεσως και σε 5 δευτερολεπτα ξανακλεινει Εχω βγαλει και εχω ξαναβγαλει τα παντα!
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έχουν κουμπώσει σωστά όλα τα καλώδια? Κυρίως το 8πινο για τον επεξεργαστή και το 24πινο πάνω στην μητρική.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Γράψε αναλυτικά τροφ. μητρική επεξεργαστή μνήμες.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Τοφοδοτικο:corsair vs650 Μητρικη:gigabyte z170 hd3 dd3 Επεξεργαστης:intel 6600k
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 βάλε και μνήμες κι ας ελπίσουμε οτι δεν είναι ddr4 Επίσης η ψύκτρα στον επεξεργαστή είναι εντάξει;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα...δεν ειναι ddr4 ειναι: KHX1600C9D3B1/4G Παιζει να ειναι η παστα? Γιατι αφησα που ειχε το cooler
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά έκανες όχι δεν είναι η πάστα. Λοιπόν άν όλα είναι συνδεδεμένα σωστά κάποιο θέμα έχεις με τον σκληρό αλλα πιθανότερο με τη μνήμη εφόσον το τροφοδοτικό είναι grand new και δουλεύει, ένας τρόπος να το δείς είναι να το δοκιμάσεις σε άλλο pc. Έτσι λέω εγώ φυσικά. Άν έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις άλλη μνήμη αρχικά ή να την κουμπώσεις σε άλλο slot θα ήταν το πρώτο βήμα που θα έκανα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα. Επισης εχω εναν απλο σκληρο και εναν ssd εβγαλα τον εναν και μετα τον αλλον τπτ. Τα βγαζω ολα παλι τπτ. Τι μπορει να ειναι. Επισης και με την μνημη τις εβαλα αλλου παλι τιποτα. Θα το σπασω
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχήν χαλάρωσε όλοι απο κάτι έχουμε περάσει. Έχεις άλλη μνήμη να δοκιμάσεις απο κανένα φίλο πχ; Τέτοια ώρα βέβαια δύσκολο αλλα λέμε. Την κάρτα γραφικών την έβγαλες εντελώς για να δείς τα αποτελέσματα με τα ενσωματωμένα; Όταν λέω εντελώς εννοώ εντελώς όχι απλά το καλώδιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Την εβγαλα ναι τελειως. Επισης εβαλα και 1 ραμ ενος φιλου μου μονο 1 ομως και παλι τα ιδια.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το αν έχεις σκληρό συνδεδεμένο ή όχι. Αυτό που ρώτησα πιο πάνω το κοίταξες? Επίσης η μνήμη που έχεις είναι DDR3. Ο επεξεργαστής σου δέχετε DRR3L. Ένα λάθος αυτό. Μπορεί να φταίει μπορεί και να μην φταίει. Η γνώμη είναι ότι οι μνήμες πρέπει να αλλαχτούν και να πάρεις DDR3L. Οι επιλογές που έκανες είναι κακές. Αν το τροφοδοτικό το είχες καλώς αν το πήρες τώρα είναι μετριότατο και δεν είναι καλή επιλογή. Κακώς πήρες μητρική με DDR3. Έπρεπε να πάρεις μητρική που να δέχετε μνήμες DDR4 και φυσικά να έπαιρνες μνήμες DDR4 ακόμα και αν είχες ήδη της DDR3. Θα μπορούσες να τις πουλήσεις. Τρίτο λάθος πήρες τον 6600Κ με μητρική με DDR3L. Με λίγα λόγια λίγο ανισόρροπες επιλογές. Τώρα βέβαια τα πήρες. Τσέκαρε λοιπόν ξανά αυτά που σε ρώτησα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλαράκι εφόσον όλα έγιναν κατα γράμμα φαίνεται οτι είτε το τροφ είτε η μητρική έχει θέμα. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι ίσως με μία απο τις υποστηριζόμενες μνήμες δουλέψει. Άν δεν βαριέσαι δοκίμασε να τα βγάλεις όλα εκτός κουτιού και να συνδέσεις μόνο μητρική επεξεργαστή ram χωρίς κάρτα και σκληρό και δες άν σβήνει πάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οι επιλογες εκρινα πως ηταν μια χαρα οι περισσοτεροι που ρωτησα ειπαν οτι ηταν κομπλε το συστημα. Και με το τροφοδοτικο και ολα. Και επισης τωρα παει τα πηρα οτι εγινε εγινε. Απλα προσαθω να βρω μια λυση Το τροφοδοτικο ειναι λιγο δυσκολο να εχει θεμα επειδη τον δουλεψα τον υπολογιστη και με τα αλλα πραγματα που ειχα και επισης και που εβαλα και την καινουρια καρτα στο pc πριν βαλω μητρικη και επεξεργαστη παλι δουλευε μια χαρα. Λες να εχει προβλημα η μητρικη? Και πως θα καταλαβω οτι εχει προβλημα ξ μητρικη?
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτούς που ρώτησες δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν ρωτούσες εδώ θα έπαιρνες τα σωτά κομμάτια και πολύ καλύτερα. Αν ήμουν στη θέση θα την πουλούσα την μητρική ή θα επικοινωνούσα με το κατάστημα μήπως την πάρουν πίσω με μειωμένη τιμή. Το κάνουν και αυτό. Μπορείς να την βάλεις και εσύ στις αγγελίες αλλά ποιος θα την πάρει. Τέλοσπάνων σκέψου και αποφάσισε. Λύση να βρεις αλλά αν δεν απαντάς στις ερωτήσεις πως θα πάρεις βοήθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα