JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Βγαίνουυν αλαμπουρνέζικα. Προφανώς υπάρχει κάποιου είδους πλεκτάνη από πίσω. "αηηθή αμία ηνπ έξγνπ Τε ζπκβαηηθή αμία ηνπ έξγνπ ζπλ όπνηα πξόζζεηα έμνδα/θαιύςεηο δίδνληαη c) Μόλν ην θόζηνο ησλ πιηθώλ πνπ ζα ρξεζηκνπνηεζνύλ d) Τα εξγαηηθά θόζηε ηνπ Δξγνιάβνπ e) Τελ αμίαο πώιεζε" Αυτό βγάζει εντελώς νόημα σε PDF, επιπλέον όπως καταλαβαίνετε είναι ένα μαλτιπλ τσόις γραμμένο στα Ελληνικά εξ αρχής, απλά με αγγλική περιγραφή σειράς. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μετατραπεί το κείμενο όσο πιο closely στο original με κάποιο software ξέρω γω.. σε κάποιο απλό .doc; Πείτε μου πως υπάρχει. Πείτε μου.
accipio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε με ABBYY Finereader ή παρόμοιο πρόγραμμα να κάνεις οπτική αναγνώριση χαρακτήρων στο pdf. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις online υπηρεσία όπως το Free Online OCR. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μόλις τώρα τελειώνω την δουλειά που ήθελα με το ABBY. Δεν μου έλυσε απλά το πρόβλημα, βλέπω πως είναι και προγραμματάρα γενικότερα. Με βοήθησε ιδιαίτερα η απάντηση σου φίλτατε Ατσίπιε.
gregdel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αυτό είναι δωρεάν μέχρι αύριο πρωί και δείχνει να είναι αξιοπρεπές... https://gr.giveawayoftheday.com/onekey-pdf-convert-to-word/ Φυσικά και το ΑΒΒΥΥ είναι σαφώς καλύτερο
thepoint Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς να κάνεις εισαγωγή του pdf σε google doc στο drive σου επεξεργασία και εξαγωγή στη μορφή που θέλεις εύκολα γρήγορα και προσβάσιμα όποτε το επιθυμείς για περαιτέρω επεξεργασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα