Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/5/2021 στις 5:27 ΜΜ, kostasbm είπε

δυστυχως θα τον βαλεις στο ραφι  αν δεν τον δωσεις-πουλησεις γιατι το 4Κ εχει ηδη μπει στη ζωη μας και πρεπει να κοιταμε για αλλον  δεκτη 4Κ

εγω τον ετοιμαζω για ενα γειτονα....τζαμπα εννοειται

Μετα απο 5 χρονια μαλλον θα τον εχει πεταξει να μην του πιανει χωρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αποκωδικοποιητή nova 5ετιας με κάρτα, υπάρχει λύση για να βλέπουμε να ελεύθερα δορυφορικά;

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε

Σε αποκωδικοποιητή nova 5ετιας με κάρτα, υπάρχει λύση για να βλέπουμε να ελεύθερα δορυφορικά;

Σας ευχαριστώ πολύ. 

γιατι να μην τα βλεπει??

απλα πρεπει να επιλεξεις το δορυφορο που θα σημαδεψεις και να δεις τα ελευθερα που εχει

https://www.lyngsat.com/europe.html

οταν κανεις κλικ στο δορυφορο σου βγαζει τα καναλια και και ποια ειναι ελευθερα και σε ποια θεση ειναι ο δορυφορος..

μονο απο 30δυτικα μεχρι 45 ανατολικα ...οι πολλοι προτιμουν τον Αστρα στις 19 ανατολικα...οχι ομως με πιατο των 60εκ..θελεις κατι γυρω στο 1 μετρο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, kostasbm είπε

γιατι να μην τα βλεπει??

απλα πρεπει να επιλεξεις το δορυφορο που θα σημαδεψεις και να δεις τα ελευθερα που εχει

https://www.lyngsat.com/europe.html

οταν κανεις κλικ στο δορυφορο σου βγαζει τα καναλια και και ποια ειναι ελευθερα και σε ποια θεση ειναι ο δορυφορος..

μονο απο 30δυτικα μεχρι 45 ανατολικα ...οι πολλοι προτιμουν τον Αστρα στις 19 ανατολικα...οχι ομως με πιατο των 60εκ..θελεις κατι γυρω στο 1 μετρο

Κώστα, καταρχάς σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. 

Όπως είναι, με τον εξοπλισμό που έχω, μπορώ να δω κάτι;

Δεν γνωρίζω από μοίρες για να τον γυρίσω.

Εκεί που βλέπει τώρα με τη ρύθμιση της  nova είναι ο hot bird ;

Επεξ/σία από Nickfoxjr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να μπεις στο μενου του δεκτη και να κανεις μια αναζητηση ελευθερων καναλιων θα κατεβασει αρκετα καναλια

προτιμησε την αυτοματη αναζητηση...δεν εχω δεκτη τετοιον αλλα καπως ετσι θα ειναι...αν δεν μπορεσεις θα δω ενος φιλου και θα σου πω μονο να μου πεις το μοντελο του δεκτη

Επεξ/σία από kostasbm
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasbm είπε

μπορεις να μπεις στο μενου του δεκτη και να κανεις μια αναζητηση ελευθερων καναλιων θα κατεβασει αρκετα καναλια

προτιμησε την αυτοματη αναζητηση...δεν εχω δεκτη τετοιον αλλα καπως ετσι θα ειναι...αν δεν μπορεσεις θα δω ενος φιλου και θα σου πω μονο να μου πεις το μοντελο του δεκτη

Την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι σπίτι, θα το,κοιτάξω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...