Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι 1 μετρο πιατο και ενα δεκτη HD και σημαδευεις αστρα τιποτα αλλο και θα εχεις

motogp  ,f1 ,  dtm ,   eurosport1 kai 2  ,  sport1  και αλλα  και αν βαρεθεις αυτα  τα ξανα΄λεμε

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ετσι 1 μετρο πιατο και ενα δεκτη HD και σημαδευεις αστρα τιποτα αλλο και θα εχεις

motogp  ,f1 ,  dtm ,   eurosport1 kai 2  ,  sport1  και αλλα  και αν βαρεθεις αυτα  τα ξανα΄λεμε

Με εσωσες ! Σε ευχαριστω φιλε !! 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κι εγω εκοψα τη συνδρομη και εχω το δεκτη αλλα εχω πιατο 120 και 2 lnb Astra Hotbird μαζι με εναν παλιο Humax 5400 και δορυφορικη καρτα pc

Δεν ξερω με ποιο απο τα 3 θα δω πιο πολλα καναλια αν και νομιζω οτι μεσω ιντερνετ βλεπεις τα παντα τωρα

Δημοσ.

τα βλεπεις αλλα η ποιοτητα του δορυφορικου στα HD δε παιζεται

για να δεις ιντερνετικα υψηλη αναλυση θελει αριστη γραμμη 

ο HUMAX πεθανε γιατι τωρα ειναι ολα σε mpeg4......υπαρχουν φτηνα κουτια ομως και κανουν καλη δουλεια

Δημοσ.

οταν λες της προκοπης τι εννοεις ??? ταινιες σειρες και ελληνικο ποδοσφαιρο?

Δημοσ.

ταινιες δε βλεπεις 

αθλητικα ομως αρκετα εξαρταται και τι ενδιαφερει....dtm,f1,rally  dtm απο αυτοκινητο...motogp ,motocross , απο μηχανες

σκι αρκετο...στιβο ποδοσφαιρο Εθνικες ομαδες γερμανικο καθε δευτερα η παρασκευη

κυριως το eurosport deutshe to sport1 kai to rtl

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μαγκες και γω εχω ενα προβλημα. Εγω το hd831 με αρχαιο firmware εχει ληξει εδω και καμια 5ετια και θελω να δω τα δωρεαν του hotbird... Αλλα δεν εχω καθολου μα καθολου σημα ενω τον κραταω στην σωστη θεση νομιζω οπως και οι αλλοι δορυφοροι γυρω μου... Καμια βοηθεια? Ειναι stock πιατο nova..Μεσα στα δωρεαν δορυφορικα υπαρχουν και τα δωρεαν επιγεια ελληνικα? Η μονο αγορασμενα η με επιγειο δεκτη?? Υπαρχει τωρα οντως κανενας δορυφορικος δεκτης (1440p) για PC?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

δορυφορικος δεκτης 20 ετων μαλλον δεν αξιζει να ασχοληθεις

ποιο μοντελο ειναι????

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο επειδη βρισκομαι σε καραβι και υπαρχουν 2 αποκωδικοποιητες νοβα που λειτουργουν αλλα υπαρχουν και 3 που ειναι αναξιοποιητοι θα γινοταν να δεις με καποιο τροπο ελληνικα καναλια μονο τα ελευθερα απο τον hotbird γιατι η κεραια δεν γινεται να αλλαξει δορυφορο αφου οι αλλοι θα χασουν τη νοβα τους. Ρωταω γιατι εμαθα οτι πριν 1.5 χρονο καποιος εβαζε 1 usb πανω σε εναν αποκωδικοποιητη και μπορουσε και εβλεπε τα ελληνικα καναλια ευχαριστω πολυ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα αυτο το usb stick εβλεπες στην φωτο που ειναι ενα Usb dvb-t stick για να βλεπεις τα ψηφιακα το οποιο εδινε, δεν ξερω για τωρα ,η nova δωρεαν.

Για καραβι δεν θα κανει .

s-l300-e1545212658801.jpg

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ.
Στις 16/10/2016 στις 3:57 ΜΜ, fysikos είπε

Εχω εναν dreambox 800hd προς πωληση αν σε ενδιαφερει

δυστυχως θα τον βαλεις στο ραφι  αν δεν τον δωσεις-πουλησεις γιατι το 4Κ εχει ηδη μπει στη ζωη μας και πρεπει να κοιταμε για αλλον  δεκτη 4Κ

εγω τον ετοιμαζω για ενα γειτονα....τζαμπα εννοειται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...