Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από κάτω εμφανιζότανε το νερό αλλά έτρεχε από το λευκό πλαστικό/λαστιχένιο που ένωνε το σιφόνι της αποχέτευσης με τη λεκάνη. Επίτηδες στη βάση της λεκάνης έβαλα λίγη σιλικόνη, ώστε εάν τρέχει ακόμα νερό να εμφανιστεί και να μην εγκλωβιστεί. Μόνο το λαστιχένιο αυτό διόρθωσα καθώς το αντικατέστησα και του έβαλα και μπόλικη σιλικόνη οπότε τώρα είμαι σίγουρος.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί αυτό θα ήταν μπάλωμα, εγώ θέλω να σταματήσω τη διαρροή εκ τη γεννέση της όχι απλώς να μην τρέχει στο πλακάκι νερό.

Mα πραγματικά πιστεύετε πως αυτό θα ήταν λύση;

Εντάξει η δουλειά του είναι, δεν το είπε έτσι στην τύχη. Και ίσως γλίτωνες όλη την ταλαιπωρία! Τέλος πάντων, αφού έφτιαξε όλα καλά :)

• Like 1
Δημοσ.

Ελα zoranb, παραδεξου το.. Ο.τι σου ειπα αυτο εκανες....λολ. Αστειευομαι. Σε αυτο που ρωτας παντως, μια λευκη σιλικονη(οχι διαφανη αλλα λευκη) θα ταιριαξει γαντι λεκανη και πλακακι τοιχου

Δημοσ.

Όλοι βοηθήσατε παιδιά και το λέω ξανά, σας ευχαριστώ όλους. Είναι πολύ σημαντικό να ενώνουμε τις εμπειρίες και τη γνώση μας για διάφορα θέματα, βγαίνει καλό αποτέλεσμα... "ισχύς εν τη ενώσει" που λένε!

Σχετικά με τη σιλικόνη που λες tsilitheo1, είναι ρε γαμώτο μεγάλο το άνοιγμα, χωράει και το δάκτυλό μου μέσα! Κάποτε είχα δεί μια λευκή ταινία, σαν μονωτική, που ήτανε για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δε ξέρω, θα ήθελα να ακούσω γνώμες.

Δημοσ.

Έχει παρουσιαστεί το εξείς θέμα: Αργά το βράδυ (τα ξημερώματα!) η στάθμη του νερου που υπάρχει μέσα στο καζανάκι ανεβαίνει με αποτέλεσμα να κάνει υπερχείληση (βγαίνει νερο απο τη βαλβίδα που υπάρχει στο πλάι) και δημιουργείται κατω μια μικρη λιμνούλα!

Υπάρχει εξήγηση και λύση για αυτο το θεμα; (μονο αργα το βραδυ συμβαίνει αυτο!)

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι γνώστης, αυτά που λες χυπάνε ένα καμπανάκι για το ότι το βράδυ η πίεση του νερού αυξάνει αλλά μου κάνει εντύπωση πως μπορεί να οφείλεται στην πίεση καθώς το φλοτέρ, εφόσον είναι ψηλά αυτομάτως κόβει την παροχή νερού. Δεν μπορώ να το καταλάβω πως γίνεται αυτό που λες, μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφεις;

Δημοσ.

Το φλοτερ λογω αλατων στο λαστιχακι ή φθαρμενο λαστιχακι δεν κοβει εντελως την παροχη. Την μερα δεν προλαβαινεις να το δεις επειδη χρησιμοποιειται. Το βραδυ που παυει να πατιεται τοτε φαινεται. Αν και παλι η περισσια ποσοτητα νερου θα επρεπε να φευγει απο την υπερχειληση μεσα στην λεκανη. Ισως η παροχη (βαλβιδα στο πλαι που λες) ειναι χαμηλοτερα απο την υπερχειληση του σωληνα μεσα στο καζανακι

• Like 2
Δημοσ.

Το φλοτερ λογω αλατων στο λαστιχακι ή φθαρμενο λαστιχακι δεν κοβει εντελως την παροχη. Την μερα δεν προλαβαινεις να το δεις επειδη χρησιμοποιειται. Το βραδυ που παυει να πατιεται τοτε φαινεται. Αν και παλι η περισσια ποσοτητα νερου θα επρεπε να φευγει απο την υπερχειληση μεσα στην λεκανη. Ισως η παροχη (βαλβιδα στο πλαι που λες) ειναι χαμηλοτερα απο την υπερχειληση του σωληνα μεσα στο καζανακι

Επι της ουσίας αυτο φαινεται οτι ειναι. Παρολο που γεμισε το καζανακι λιγο πανω απο τη μεση. Η παροχη νερου συνεχίζεται σταγόνα-σταγονα... οποτε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα φθάνουμε σε υπερχείληση...

Αναζητείται λύση...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω και εγώ θέμα. Στέγνωσα τα πάντα, μείωσα τη εσωτερική στάθμη νερού (σιφονισμού) και η λεκάνη βγάζει από κάτω νερό.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχει ράγισμα εσωτερικό?

Ανεβάζω και φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ.

20180410_155524[1].jpg

Δημοσ.

Αν δεν "δακρυζει" απο την ενωση λεκανης και σωληνας οπως ειναι στην φωτο σου (ωστε σταγονα σταγονα να στο κυλαει απο την ενωση  και να στο μαζευει ολο στο κατω μερος), τοτε ειναι το πιο πιθανο σεναριο φιλε μου. Ριξε κατι χρωματιστο μεσα στο νερο της λεκανης και αν δεις το ιδιο χρωμα να στο βγαζει μαζι με το νερο απο εκει χαμηλα, τοτε ναι, εχει ραγισμα εσωτερικο.

Δημοσ.

Για να ξεκολλήσω τη λεκάνη από τα σιλικοναρίσματα (κυρίως με το σωλήνα αποχέτευσης), τι λύση έχουμε? Υπάρχει κάποιο διαλυτικό υγρό?

Δημοσ.

Απλο ξυραφι η κοφτης θα κανει την δουλεια και θα βγουν φιλετα ολα. Μην σε νοιαζει για καλιτεχνιες εκει πισω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...