Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια επειδη μου ετυχε μια αναποδια με το κινητο, μου χαλασε και αγορασα αλλο σημερα, θελω να ενημερωσω οτι εχω κρατημενο ενα κομματι στο καταστημα Ζωγραφου, οποιος το θελει και τον βολευει βεβαια, ας μου στειλει ενα pm να του δωσω τα στοιχεια μου να περασει απο το καταστημα να τον παρει στα 39.21 ευρω ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια επειδη μου ετυχε μια αναποδια με το κινητο, μου χαλασε και αγορασα αλλο σημερα, θελω να ενημερωσω οτι εχω κρατημενο ενα κομματι στο καταστημα Ζωγραφου, οποιος το θελει και τον βολευει βεβαια, ας μου στειλει ενα pm να του δωσω τα στοιχεια μου να περασει απο το καταστημα να τον παρει στα 39.21 ευρω ειναι.

Σε ευχαριστώ , σου έστειλα pm !

Δημοσ.

Ασχετο, αλλα πηρε κανεις τα δωρεαν εισιτηρια?

Σημερα εμαθα οτι υπηρχε προσφορα με την αγορα του εκτυπωτη για 2 εισ. σινεμα  απο village.

Δημοσ.

Ασχετο, αλλα πηρε κανεις τα δωρεαν εισιτηρια?

Σημερα εμαθα οτι υπηρχε προσφορα με την αγορα του εκτυπωτη για 2 εισ. σινεμα  απο village.

Εχει διαδικασία για να τα παρεις απευθείας μέσω canon. Δεν στα δίνουν στο κατάστημα

Δημοσ.

για δοκιμασε στους ορους λεει δεν συνδυαζεται με αλλη προσφορα και ηταν ηδη καλη τιμη μακαρι να μας στειλουν κ εισιτηρια  :shock:

Δημοσ.

Σε 10 ημερες θα ξερουμε....

Σας ευχαριστούμε! Η εγγραφή σας υποβλήθηκε επιτυχώς. Θα ενημερωθείτε για την κατάσταση της αίτησής σας εντός των επόμενων 10 εργάσιμων ημερών.
Δημοσ.

εστειλα και γω τα δικαιολογητικα και μου εστειλαν σημερα κωδικο και θσερ ναμε για να μπαινω και να βλεπω που βρισκεται η αιτηση μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...