Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α ωραια  τοτε  γιατι φοβηθηκα για ακυρο . και για ενημερωση απο τι ρωτησα  μελανια περιεχει μεσα  γεματα στα 3/4 

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α ωραια  τοτε  γιατι φοβηθηκα για ακυρο . και για ενημερωση απο τι ρωτησα  μελανια περιεχει μεσα  γεματα στα 3/4 

Τα μισα να ειναι γεματα και θα ειναι μια χαρα, 3/4 το κοβω χλωμο.

Απο εκει και περα πηρα και εγω εναν απλα για καβατζα και τον εχω στο κουτι του, στα 39ε δεν ειναι κακο να εχεις εναν εξτρα εκτυπωτη στην ακρη μηπως και χρειαστει ποτε.

Δημοσ.

μιλησα με καποιον μεσα απο το καταστημα και  μου ειπε ακριβως αυτο το πραγμα για τα μελανθα  ,μακαρι βεβαια να ισχυει 

Δημοσ.

Τα μισα να ειναι γεματα και θα ειναι μια χαρα, 3/4 το κοβω χλωμο.

Απο εκει και περα πηρα και εγω εναν απλα για καβατζα και τον εχω στο κουτι του, στα 39ε δεν ειναι κακο να εχεις εναν εξτρα εκτυπωτη στην ακρη μηπως και χρειαστει ποτε.

Τα starter μελάνια θα σου ξεραθούν μόνο....Βέβαια ο εκτυπωτής δεν θα πάθει τίποτα.

Δημοσ.

Τα starter μελάνια θα σου ξεραθούν μόνο....Βέβαια ο εκτυπωτής δεν θα πάθει τίποτα.

Οσοι εκτυπωτες εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν τα μελανια σε συσκευασιες, αυτα δεν ειναι ?

Δημοσ.

Οσοι εκτυπωτες εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν τα μελανια σε συσκευασιες, αυτα δεν ειναι ?

Νόμιζα ότι έχεις σκοπό να το χεις στην άκρη κάτι χρόνια και λέω θα λήξουν.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι έχεις σκοπό να το χεις στην άκρη κάτι χρόνια και λέω θα λήξουν.

Ε καλα οχι και χρονια ειπαμε, μπορει να το εχω κανα 6μηνο πχ το πολυ.

Δημοσ.

Βάλτε ένα "τέλος" στον τίτλο

Η τιμή συνεχίζει στα €49 αν έχεις αγορές σχολικών από Public άνω των €80.

Εγώ έτσι το πήρα και ισχύει μέχρι 15/10 αν θυμάμαι καλά!

• Moderators
Δημοσ.

Βάλτε ένα "τέλος" στον τίτλο

Αλλη φορα καλυτερα στειλε ενα πμ, ωστε να το δω σιγουρα. ;)

Δημοσ.

τελικα ποσοι απο εσας που παραγγειλατε  παραλαβατε κανονικα; γιατι εγω εφαγα ακυρο μαλλον ,το σαββατο εκανα παραγγελια και μου ειπαν για τριτη ,μετα πεμπτη επικοινωνησα και σημερα και μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουνε μαζι μου τηλεφωνικος. μονο εγω εχω προβλημα;

• Moderators
Δημοσ.

Εχω και εγω παρομοιο προβλημα με το μαγαζι, οχι για το προιον του θεματος. Δεν πεφτω απο τα συννεφα, δυστυχως οταν βλεπω προσφορα σε αυτους ειναι 50-50 το πραγμα να "μην ανεβασεις πιεση" και ειναι ο λογος που οποτε μπορω τους αποφευγω.

Αν εχω ορεξη για αγωνια αναμονες κλπ βλεπω καλυτερα μια ταινια της κατηγοριας. Κραταει  ελαχιστα (2 ωρες μαξ) και περνας και καλα.  :)

• Like 1
Δημοσ.

καταλαβα  , δινουν  μερικα κομματια σε οσους προλαβουν  και στους υπολοιπους ακυρους. νομιζα ηταν αρκετα αξιοπιστο σαν καταστημα  , μαλλον θα πρεπει να αναθεωρησω ,το παθημα μου σιγουρα θα γινει μαθημα 

Δημοσ.

παρελαβα και εγω κανονικα.

Το εκανα δωρο σε φιλο που ηθελε φτηνο πολυμηχανημα για το γραφειο.

Φυσικα δεν ειπα ποσο το πηρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποστηρίζω όσους ΔΕΝ παρέλαβαν με καταχώρηση ΠΡΙΝ από 25/09/2016 (περίπου 13:00 ήταν εξαντλημένο).

Παρέλαβα με καταχώρηση παραγγελίας Σάββατο 24/09/2016 11:07 αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί αύριο μπορεί να είμαι εγώ ο ριγμένος-διαμαρτυρόμενος.

Επεξ/σία από deltaf
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...