christos4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παρήγγειλα ένα για φίλο, αλλά τελικά μου είπα να το ακυρώσω. αν το θέλει κάποιος (παραλαβή από mall) που δεν πρόλαβε ας στειλει pm..
buuren Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παρήγγειλα ένα για φίλο, αλλά τελικά μου είπα να το ακυρώσω. αν το θέλει κάποιος (παραλαβή από mall) που δεν πρόλαβε ας στειλει pm.. Nομιζω οτι προτεραιοτητα εχει ο TS αν τον βολευει βεβαια και δεν εχει κανονισει κατι αλλο. Θα ειναι δικαιο να το παρει το παιδι που ανοιξε το θεμα. Στειλε του ενα pm. 1
leon00 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παρήγγειλα ένα για φίλο, αλλά τελικά μου είπα να το ακυρώσω. αν το θέλει κάποιος (παραλαβή από mall) που δεν πρόλαβε ας στειλει pm.. Nομιζω οτι προτεραιοτητα εχει ο TS αν τον βολευει βεβαια και δεν εχει κανονισει κατι αλλο. Θα ειναι δικαιο να το παρει το παιδι που ανοιξε το θεμα. Στειλε του ενα pm. συγνωμη αλλα δε καταλαβα αφου το δινει διαθεσιμο αυτη τη στιγμη γιατι δε το παραγγελνει κατευθειαν? 3
christos4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Nομιζω οτι προτεραιοτητα εχει ο TS αν τον βολευει βεβαια και δεν εχει κανονισει κατι αλλο. Θα ειναι δικαιο να το παρει το παιδι που ανοιξε το θεμα. Στειλε του ενα pm. ειναι στα 49 ευρω η παραγγελια μου, οχι στα 39.. ξεχασα να το αναφερω... Υ.Γ. αφησα το μηνυμα σε περίπτωση που καποιος δει την προσφορα απο δευτερα, που θα εχει λήξει 1
IcemanGr71 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έριξα και εγώ μια παραγγελία για γνωστό μου... όσο για τα μελάνια. .. δεν χρειάζεται να αγοράζετε αυθεντικά...
Salvation81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έριξα και εγώ μια παραγγελία για γνωστό μου... όσο για τα μελάνια. .. δεν χρειάζεται να αγοράζετε αυθεντικά... 1 φορα αγορασα μαιμου και ανοιξαν μεσα στον εκτυπωτη....Ποτε ξανα μαιμου για μενα εστω. 1
Dannie Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 συγνωμη αλλα δε καταλαβα αφου το δινει διαθεσιμο αυτη τη στιγμη γιατι δε το παραγγελνει κατευθειαν? Μαλλον δεν εχει την εκπτωση...!
Pseudonumo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έριξα και εγώ μια παραγγελία για γνωστό μου... όσο για τα μελάνια. .. δεν χρειάζεται να αγοράζετε αυθεντικά... Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί οικονομικό για γέμισμα? Με καλή ποιότητα όμως. (Αθήνα)
deltaf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν είναι εξαντλημένο, αλλά η τιμή δεν έχει αλλάξει, σημαίνει ότι μπορώ να παραγγείλω στην ίδια χαμηλή τιμή, αλλά πρέπει να περιμένω για να παραλάβω;
panormou13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν είναι εξαντλημένο, αλλά η τιμή δεν έχει αλλάξει, σημαίνει ότι μπορώ να παραγγείλω στην ίδια χαμηλή τιμή, αλλά πρέπει να περιμένω για να παραλάβω;Δεν μπορεις καν να παραγγειλεις φιλε μου
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1 φορα αγορασα μαιμου και ανοιξαν μεσα στον εκτυπωτη....Ποτε ξανα μαιμου για μενα εστω. Εμείς πάντως και στη δουλειά παίρνουν επώνυμα όχι αυθεντικά (όχι no name δηλ. μάρκες όπως Pelikan, ActiveJet, Q-Connect κτλ.) μελάνια εδώ και χρόνια.... το ίδιο κάνω και στο σπίτι.... πάω σε μαγαζί που έχει χαρτικά και κτλ... δεν παραγγέλνω από internet και από "αγνώστους".... δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα !!!!!!!!!!! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από IcemanGr71
Salvation81 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εμείς πάντως και στη δουλειά παίρνουν επώνυμα όχι αυθεντικά (όχι no name δηλ. μάρκες όπως Pelikan, ActiveJet, Q-Connect κτλ.) μελάνια εδώ και χρόνια.... το ίδιο κάνω και στο σπίτι.... πάω σε μαγαζί που έχει χαρτικά και κτλ... δεν παραγγέλνω από internet και από "αγνώστους".... δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα !!!!!!!!!!! Ναι ξερω ατομα που δεν ειχαν αλλα οταν εγω την μια φορα που το εκανα αδειασαν τα μελανια μεσα σε εκτυπωτη δεν νομιζω να το ξαναδοκιμασω (χωρια που οσοι ξερω που χρησιμοποιουν συμβατα μελανια συνηθως λενε πως τα χρωματα δεν ειναι το ιδιο εντονα).
saul32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια παρελαβε κανενας το πολυμηχανημα;; εκανα παραγγελια το σαββατο περασα και απο το καταστημα αλλα μου ειπαν οτι οσα ηταν στο καταστημα δοθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις