Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασα στο καλαθι(απο περιεργεια) ,εαν αλλαζει η τιμη στα 39€,αλλα δεν.....καλυτερα ενας λιγοτερος πειρασμος :-D !

Ακριβώς αυτό ένας πειρασμός λιγότερος στην τιμή αυτη.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα 49 € το βγάζει, αν και τον προσθέτω στο καλάθι.

Δημοσ.

Και εμένα, δεν μου κάνει την έκπτωση..

ήμουν στο τσακ να τον πάρω.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι 49, το γραφει και στον τιτλο.

Μονο οσοι ειχαν πολυ καιρο να ψωνισουν εχουν λαβει κουπονακι για καποια ομως προιοντα οχι για ολα. Τα εχουμε γραψει ηδη χθες. Μην λεμε τα ιδια. Εφυγαν ποστ που μπερδευαν και ελεγαν οτι αλλαξε η τιμη κλπ.

Δημοσ.

Εγώ με το κουπόνι το μόνο που ξεχώρισα είναι αυτή η οθόνη στα 263 € .

http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/othoni-ypologisti-24-asus-vg248qe-led-full-hd/prod8230355pp/

Στο skroutz έχει παίξει μέχρι 288+μεταφορικά

είναι και οι μητρικές μέσα και οι επεξεργαστές, σωστά?

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ με το κουπόνι το μόνο που ξεχώρισα είναι αυτή η οθόνη στα 263 € .

http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/othoni-ypologisti-24-asus-vg248qe-led-full-hd/prod8230355pp/

Στο skroutz έχει παίξει μέχρι 288+μεταφορικά

329 εχει. Αρα στα 263 ειναι μαζι με το 20% και ειμαστε απλα λιγο πιο κατω απο την τιμη σκρουτζ. Πολλα ομως, μια παρομοια 24αρα ASUS IPS εχω και εγω εδω και 3 σχεδον χρονια, την ειχα παρει απο αμαζον 130 ευρω οταν εδω ειχε 220-250.

Αυτο με τα δωρεαν εισιτηρια στον κινηματογραφο το ειδατε? Εχει και 2 δωρεαν εισιτηρια ...

Το ειδαμε και αυτο, αλλα αν διαβασεις τους ορους λεει οτι δεν συνδιαζεται με καμια αλλη προσφορα. Και θελει σκαναρισμενη αποδειξη μεταξυ αλλων. Οποτε...

Δημοσ.

329 εχει. Αρα στα 263 ειναι μαζι με το 20% και ειμαστε απλα λιγο πιο κατω απο την τιμη σκρουτζ. Πολλα ομως, μια παρομοια 24αρα ASUS IPS εχω και εγω εδω και 3 σχεδον χρονια, την ειχα παρει απο αμαζον 130 ευρω οταν εδω ειχε 220-250.

Το ειδαμε και αυτο, αλλα αν διαβασεις τους ορους λεει οτι δεν συνδιαζεται με καμια αλλη προσφορα. Και θελει σκαναρισμενη αποδειξη μεταξυ αλλων. Οποτε...

Νομίζω ότι με το κουπόνι στα 263 € είναι η πιο φθηνή οθόνη στα 144hz και με άριστες κριτικές μάλιστα.Στο amazon παίζει στα 280+μεταφορικα.

Δημοσ.

Aυτο με τα εισητηρια εχει να κανει απευθειας με την Canon οποτε δεν νομιζω πως τους νοιαζει αν εχει ενα 20% παρακατω το Public στην τιμη. Οσοι τον παρετε δεν χανετε κατι να στειλετε την αποδειξη σας παντως.

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιησει κανεις την εκπτωση κ μπορει να τον παρει για μενα στα 39€ ας μ κανει ενα πμ.

βασικά μπορεί κα΄ποιος να κάνει την αγορά του και να βάλει στο καλάθι ΚΑΙ τον εκτυπωτή για εσένα, δε χρειάζεται να είναι μόνο ο εκτυπωτής. Άρα η σωστή διατύπωση είναι:

<Όποιος αγοράση κάτι ή τον εκτυπωτή με το κουπόνι από τάδε περιοχή, ας υπολογίσει και για εμένα έναν εκτυπωτή>

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς;

Πήγα πρωί-πρωί αυτοπροσώπως σε φυσικό κατάστημα, θεωρώντας ότι θα υπάρχουν τεμάχια, αλλά είχαν τελειώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς;

Πήγα πρωί-πρωί αυτοπροσώπως σε φυσικό κατάστημα, θεωρώντας ότι θα υπάρχουν τεμάχια, αλλά είχαν τελειώσει.

Συνηθως στελνουν μηνυμα στο κινητο σου αν υπαρχει αποθεμα σε καταστημα και στο εχουν κρατησει.

Δημοσ.

Για αγορά μελανιών μη αυθεντικών, μελάνι ή συμβατών δοχείων για γέμισμα εχει να προτεινει καποιος κατι? που κοιταμε γενικα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...