Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το pc αρκετες φορες εχει σταματησει να δινει σημα στην οθονη και εχει συνεχισει την λειτουργια μετα απο δευτερολεπτα χωρις κανενα προβλημα. Στην αρχη δεν εδωσα σημασια νομιζα οτι ηταν το καλωδιο hdmi. Μετα απο αρκετο καιρο αρχισε να κανει το ιδιο αλλα οταν επανερχοταν ηταν σαν να ειχαν κρασαρει οι drivers. Με restart η gpu δεν εδινε κανενα απολυτως σημα με shutdown και power on ξεκινουσε την λειτουργια κανονικα. Πριν απο 2-3 μερες ξανακανε το ιδιο πραγμα αλλα σταματησε και να booταρει το pc τα ανεμιστηρακια της καρτας δεν ξεκινουσαν ολα τα αλλα κανονικα. Κοιταξα το pc με onboard δουλευε κανονικα, με αλλη gpu δουλευε κανονικα. Εστειλα την gpu για εγγυηση νομιζοντας οτι εχει καει μου ειπανε η gpu ειναι μια χαρα δεν εχει ουτε το παραμικρο προβλημμα. Την φερνω σπιτι την κουμπωνω δεν bootαρει με την gpu. Σπρωχνω ανεμιστηρακι πανω στο boot στην gpu και δουλευει κανονικα.

Μετα απο ολο αυτο ενω η gpu εχει δουλεψει κανονικα σε αλλο pc το pc μου εχει δουλεψει κανονικα με αλλη gpu ( με εξτρα πινακι τροφοδοσιας). Τι μπορει να ειναι το προβλημα; To pci slot να μην δινει αρκετο ρευμα; drivers; τροφοδοτικο; Ειμαι αρκετα μπερδεμενος και δεν νομιζω οτι το να βαζω χερι στο fan της καρτας ειναι και τοσο καλο για την καρτα καθε φορα που θελω να bootαρω το μηχανιμα. Αφορα nvidia gigabyte καρτα γραφικων gtx 750.

Δημοσ.

Whaaat? Απο ποτε?

20w tdp εχει η radeon και 60w η 750

Ναι εκανα λαθος την βουτηξα απο αλλο pc για να testarw η 5470 ειναι για laptops οποτε 20w tdp, αυτη ειναι λογικα 5750 η υπαρχει πιθανοτιτα για 5770 not sure. Και οι 2 εχουν μεγαλυτερο tdp αλλα και παλι ειχε εξωτερικη τροφοδοσια.

Τεσπα μαλλον θα παρω ενα καινουργιο τροφοδοτικο και θα αποφυγω να πειραξω την Mobo μεχρι να φαει γενικο upgrade το pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...