Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο ακριβώς είνια το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένα κινητό για να μπορεί να δουλεύει και σαν τηλεκοντρόλ για την TV το DVD κλπ. Θέλω να αλλάξω συσκευή και θέλω να ξέρω εκ των πρωτέρων αν το υποστηρίζει 

Δημοσ.

Αν η tv σου ή το home cinema υποστηριζει lan ή wifi και ειναι συνδεμενα στο ρουτερ σου μπορεις και με την επισημη εφαρμογη της tv σου,η οποια μαλιστα δεν χρειαζεται να "βλεπει" το κινητο απευθειας την τηλεοραση οπως συμβαινει με τις υπερυθρες.. Αν οχι, τοτε αυτο που σου ειπε ο ffilz

Δημοσ.

Αν η tv σου ή το home cinema υποστηριζει lan ή wifi και ειναι συνδεμενα στο ρουτερ σου μπορεις και με την επισημη εφαρμογη της tv σου,η οποια μαλιστα δεν χρειαζεται να "βλεπει" το κινητο απευθειας την τηλεοραση οπως συμβαινει με τις υπερυθρες.. Αν οχι, τοτε αυτο που σου ειπε ο ffilz

Προϋποθέτει όμως ανοιχτή ήδη τηλεόραση με το τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.

Προϋποθέτει όμως ανοιχτή ήδη τηλεόραση με το τηλεκοντρόλ.

Δεν καταλαβα.... Η τηλεοραση ναι πρεπει να ειναι ανοιχτη και συνδεμενη σε ρουτερ. Δεν χρειαζεται τηλεκοντρολ για να ανοιξει. Σιγουρα εχει power button πανω της,αν αυτο εννοεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβα.... Η τηλεοραση ναι πρεπει να ειναι ανοιχτη και συνδεμενη σε ρουτερ. Δεν χρειαζεται τηλεκοντρολ για να ανοιξει. Σιγουρα εχει power button πανω της,αν αυτο εννοεις

Ναι αυτό εννοώ να είναι ενεργοποιημενη.

Μια Samsung που είδα πρόσφατα δεν θυμάμαι μοντέλο δεν είχε καθόλου κουμπιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...