Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχθές χάζευα στο eBay διάφορα Gadgets, μέχρι που έπεσε το μάτι μου το ποντίκι το οποίο θα δείτε παρακάτω. Το κόστος του; 1€ συμπεριλαμβανομένου τα μεταφορικά και παράδοση την επόμενη μέρα. Οπότε σκέφτηκα τι έχω να χάσω πέρα από το 1€; Οπότε παρέλαβα σήμερα το ποντίκι από το κατάστημα γιατί δεν ήμουν σπίτι για να μου το παραδώσουν.

Η συσκευασία απλή από το κλασικό χαρτόνι που ξέρουμε με το προστατευτικό περιτύλιγμα. Το ποντίκι είναι USB και έχει ωραία μπλε σχεδίαση τύπου Gaming. Κάθεται καλά στο χέρι, έχει ματ αλλά και γυαλιστερή υφή στο κάτω μέρος και το καλώδιο είναι σκληρό πλαστικό με μία όμορφη διαφορετική υφή από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Η ροδέλα γυρίζει απροβλημάτιστα και συνδυάζει  το μεσαίο κλικ που επιτρέπει το άνοιγμα σε νέα καρτέλα. Το λέιζερ του ποντικιού είναι το κλασικό κόκκινο και είναι ακριβές. Παρακάτω θα δείτε τις φωτογραφίες και το Link αγοράς του. 

Η ερώτηση.. Αξίζει το 1€ ; Ναι όποιος θέλει ένα απλό κλασικό ποντίκι με λίγη φιγούρα σε μηδαμινό κόστος, τότε το συγκεκριμένο είναι ότι πρέπει.

a3a409a8_c.png

Αγορά από το eBay - Στην Γερμανία δεν ζήτησαν μεταφορικά.

Αγορά από AliExpress - Στο Ali κοστίζει 4,50€

Επεξ/σία από Neg
  • Like 1
Δημοσ.

Πουλήθηκαν 1130 κομμάτια, διαθέσιμα 0. Όχι ότι θα 'παιρνα καγκουρέ ποντίκι, αλλά είδα τον τίτλο και μπήκα. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ποια χωρα ζεις; καταρχας ελλαδα δεν στελνει, δευτερον σε μια μερα παραδοση; στην γειτονια σου ειναι;

1. Γερμανιά (δεν γνωρίζω αν στέλνει ο παραπάνω Ελλάδα αλλά έχει περισσότερα λινκ με το ίδιο προϊόν)

2. Όσες φορές παραγγέλνω κάτι είτε από Amazon είτε από eBay το στέλνουν πέμπτη και την παρασκευή είναι σπίτι με DHL. (Amazon ακόμα και την ίδια μέρα με Prime)

Edit: Ενημέρωσα το link με link διαθέσιμο και για Ελλάδα. Δεν ξέρω πόσα θα ζητήσουν μεταφορικά.

Πουλήθηκαν 1130 κομμάτια, διαθέσιμα 0. Όχι ότι θα 'παιρνα καγκουρέ ποντίκι, αλλά είδα τον τίτλο και μπήκα. :P

Και εγώ που λες το είδα 1 ευρώ και λέω έλα μωρέ θα το ρισκάρω :P

Επεξ/σία από Neg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ευρω αγορα και 12 μεταφορικα  :cry: , εντεξει ,εισαι τυχερος που ζεις εκει

Χμ. κρίμα τότε δεν αξίζει για αποστολή σε άλλες χώρες. Νομίζω όμως ότι είδα το συγκεκριμένο ποντίκι με αποστολή από κίνα, θα το ψάξω ξανά και θα βάλω Link :)

Edit: Το βρήκα στο Aliexpress αλλά 4,50€

Επεξ/σία από Neg
Δημοσ.

Ναι, από AliExpress κάτι γίνεται. Τα 5€ είναι μια χαρά τιμή. Στα 13€ που έβγαινε από eBay νομίζω μπορείς να βρεις πιο καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή μου άρεσε και το έψαξα λίγο, το έχει και φτηνότερο στο aliexpress, στα 2,84$ με δωρεάν μεταφορικά.

Link.png Site: Aliexpress

Με 2.5 και 3€ βρίσκεις πολλά κ αξιοπρεπή ποντίκια ασύρματα κ ενσύρματα στο alixpress

Ναι όντως απλά όταν το βρήκα κόστιζε 1€ και μου έκανε εντύπωση :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...