Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,ποιο ups θα μου προτεινατε μεχρι 50 ευρω? Θελω να βαλω πανω ενα λαπτοπ το οποιο δουλευει χωρις μπαταρια και σβηνει με καθε διακοπη ρευματος, και θα βαλω και εναν σταθερο υπολογιστη πανω (οχι ταυτοχρονα μαζι)

Θελω κατι φθηνο χωρις πολλες απαιτησεις ισα ισα για να μην σβηνει το λαπτοπ και χανω την εργασια μου απο διακοπη ρευματος

Δημοσ.

το φθηνο βεβαια μπορει να σημαινει οτι θα σβηνει και αυτο μαζι με το ρευμα... με 50 ευρώ δεν μπορω να σκεφτω τιποτα. 60 ευρώ εχει μερικα 650VA τα οποια καλά ειναι για τον φορητο, desktop ομως.... δεν νομιζω.

Κλασσικα οπως θα σου πουνε και αλλοι, πες μας τι desktop έχεις η πήγαινε σε κανα configurator για UPS οπως το παρακατω και δες τι σε προτεινει απο ισχυ:

http://www.apc.com/gr/en/tools/ups_selector/home/device

Δημοσ.

Πές μας και για το desktop(τι hardware διαθέτει) κάποια στοιχεία psu-vga κλπ.

άλλο το λάπτοπ,άλλο ο σταθερός υπολογιστής,δεν έχουν της ίδιες "ενεργειακές" απαιτήσεις.

Δημοσ.

Πές μας και για το desktop(τι hardware διαθέτει) κάποια στοιχεία psu-vga κλπ.

άλλο το λάπτοπ,άλλο ο σταθερός υπολογιστής,δεν έχουν της ίδιες "ενεργειακές" απαιτήσεις.

Το desktop εχει i5 2500k και μια gtx 570 καρτα γραφικων με 650w τροφοδοτικο της corsair. Tο Desktop θα μπει πολυ σπανια πανω στο ups οποτε μονο για λαπτοπ θα με ενδιεφερε στην ουσια. Θελω ενα που τουλαχιστον να μην σβησει μαζι με το ρευμα,να με κρατησει 4-5 λεπτα εστω ωστε να προλαβω να σβησω σωστα το laptop 

Δημοσ.

Το desktop εχει i5 2500k και μια gtx 570 καρτα γραφικων με 650w τροφοδοτικο της corsair. Tο Desktop θα μπει πολυ σπανια πανω στο ups οποτε μονο για λαπτοπ θα με ενδιεφερε στην ουσια. Θελω ενα που τουλαχιστον να μην σβησει μαζι με το ρευμα,να με κρατησει 4-5 λεπτα εστω ωστε να προλαβω να σβησω σωστα το laptop 

το λαπτοπ θα στο καλυψει ενα 650VA. Το Desktop ουτε για πλακα. 

Οι μαρκες που κοιτας ειναι Cyberpower, APC, Eaton... 

To ποιο φτηνο που βρισκω http://www.e-shop.gr/eaton-5e-650i-usb-din-ups-650va-360w-p-PER.664269

Εχει μια Schuko και 2χ IEC.

Αν θες να σου καλυπτει και το desktop, τετραπλασιασε το budget...

Δημοσ.

Στο desktop τι χρήση κάνεις? Gaming π.χ. ή για απλή χρήση?

Τωρα το χρησιμοποιει η αδελφη μου για απλη χρηση. Θα ηθελα οτι πιο φθηνο γινεται ωστε να μην κλεινει το συστημα μου σε περιπτωση 1sec διακοπης ρευματος που εδω στην περιοχη μου με την πρωτη ψιχαλα εχουμε αυτο το προβλημα. Δεν με ενδιαφερει κατι ακριβο και εξυζητημενο να κραταει ωρα κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...