timtim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα. Με μια γρηγορη ερευνα αγορας ειδα οτι τα full tower κουτια ξεκινουν γυρω στο κατοσταρικο. Ξερει κανενας αν υπαρχει κατι οικονομικοτερο και που? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 full tower και ποιο κατω τιμη και να ειναι και αξιολογο λιγο χλωμο... αλλιως πας σε midi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timtim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Midi εχω τωρα. Επειδη ειδα οτι δεν εχει πιο φτηνα ειπα μηπως μου ξεφευγει κατι αλλα μαλλονεκει παιζει η τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ε παιζει και ενα που ειδα στα 60ε αλλα ειναι αρχαιο... και το θεμα για εμενα δεν ειναι αν ειναι full η midi αλλα να ειναι γενικα πανω στης απαιτησεις σου με χωρους και οτι εχτρα μπορει να εχει κλπ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω η μόδα των full tower έχει περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω η μόδα των full tower έχει περάσει. Προ πολλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα