Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεγκατεστησε όποιο περίεργο πρόγραμμα έβαλες. Κάποιο πρόγραμμα που να επαναφέρει δεν υπάρχει.

μμμμαλισταααααα... εχω ενα θεματακι, τα εβαλα με ενα προγραμμα και τωρα δεν θυμαμαι το όνομα, εκτος απο τα οικονιδια αλλαζει κι αλλα πραγματα οπως το login screen του υπολογιστη, θυμαστε μηπως κανενα προγραμμα που να τα επιστρεφει στα defaults? επισης η αληθεια ειναι οτι το προβλημα αυτο που σας λεω παρουσιαστηκε πολυ μετα αφου αλλαξα τα εικονιδια και εκανα αυτα που εκανα.

Αν δεν θυμάμαι το πρόγραμμα πάνε στα προγράμματα και θα το βρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απεγκατεστησε όποιο περίεργο πρόγραμμα έβαλες. Κάποιο πρόγραμμα που να επαναφέρει δεν υπάρχει.

Αν δεν θυμάμαι το πρόγραμμα πάνε στα προγράμματα και θα το βρεις.

Οχι, δεν εχω και ειμαι 100% σιγουρος καθως γνωριζω και χρησιμοποιώ ολα τα προγράμματα που εχω μέσα. Η εφαρμογη αυτή που είχα βάλει πρέπει να άλλαζε τα εικονίδια και τα άλλα στοιχεία των windows κατευθείαν απο το registry

Τι ψαχνετε ρε παιδιά, αφού κανονικό link είναι. Πατήστε το και δείτε και μόνοι σας.

μα εγω το παταω και μου βγάινει μια σελίδα εντελώς χάλασμένη, χωρις καμιά εικόνα και τα αλλα φρουφρου κι αρώματα που βάζει η microsoft. ηταν απλά μια στήλη σαν menu και ειχε οδηγίες σαν "απενεργοποιησε την javascript σου απο το browser" που δεν εχω καποια τέτοια επιλογη σε κανεναν browser

Επεξ/σία από Insomnius
Δημοσ.

πρεπει να τοχει βγαλει αλλα του εχει αφησει τη ζημια, παει για κουρεμα ο τυπος.

Το πρόβλημα όπως είπα εμφανίστηκε πολυ πιο μετά απο την αλλαγή των εικονιδίων μου. Οποτε υπαρχει μια περιπτωση να μην φταιει αυτο

Κατέβασε emsisosft anti-malware και scannare .. με το θέμα που κατέβασες λογικά πήρες και δωράκι.

Το κατεβασα και βρηκε 4 ιους στο registry, αυτά δεν τα βρηκε το malwarebytes, ελπιζω να βρηκε και την περιπτωση μου. Θα το δειξει ο χρονος

Δημοσ.

Κατέβασε και το hitman pro και κάνε και με αυτό ένα σκαν. Επίσης, δεν ξέρω τι είδους ιός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε για ποιο λόγο.

Δημοσ.

Κατέβασε και το hitman pro και κάνε και με αυτό ένα σκαν. Επίσης, δεν ξέρω τι είδους ιός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε για ποιο λόγο.

οχι τελικα δεν εξαφανιστηκε... και πραγματικα δεν ξερω τι παιζει με αυτο το προβλημα... δεν μπορει να ειναι ιος και μαλλον δεν μπορει να φταιει το νεο skin που ειχα βαλει... χμμμφ...

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχει https μπροστά, είναι ασφαλής.

Όταν κάτι έχει https αυτο σημαίνει πως η σύνδεση είναι ασφαλής και κρυπτογραφημένη. Για να βεβαιωθούμε πως η σελίδα όντως είναι η σωστή βλέπουμε το Certificate σε ποιο οργανισμό ανήκει.

Επίσης σε αυτό το πρόβλημα θα έκανα ένα format και θα τα ξανά πέρναγα όλα για να είμαι σίγουρος ;)

Δημοσ.

Όταν κάτι έχει https αυτο σημαίνει πως η σύνδεση είναι ασφαλής και κρυπτογραφημένη. Για να βεβαιωθούμε πως η σελίδα όντως είναι η σωστή βλέπουμε το Certificate σε ποιο οργανισμό ανήκει.

Επίσης σε αυτό το πρόβλημα θα έκανα ένα format και θα τα ξανά πέρναγα όλα για να είμαι σίγουρος ;)

προσπαθω να τα αποφεύγω τα φορματς γιατί τρέχω τα windows με ssd και φοβαμαι μηπως παθει κανα κόλλημα στο τέλος και τα κακαρώσει. :/

Δημοσ.

Δηλ. οι ssd δεν είναι για φορματ? Δεν ξέρω που τα διαβάζεις αυτά ή ποιον ακους αλλά να αποφεύγεις τα άχρηστα σαιτ και τις κακές παρέες.

Δημοσ.

Θα πέσει ελάχιστα το health (η διάρκεια ζωής του) του της τάξης το 0,κάτι λογικα. Είπαμε δεν ειναι και απο ζάχαρη διαφορετικα δεν θα τους βγάζανε στην αγορά ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...