archey Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ποτέ δεν ακούστηκε για μπαταρίες που σκάνε από Lenovo , OnePlus ή ακόμα καί από Ulefone. Ολες οι παραπάνω κινέζικες. Εχω καί το Vibe shot καί το OnePlus 3 καί το Ulefone Be Touch 3 καί όλα από αγορές εδώ μέσα. Μιλάμε για τά απίστευτα κινητά. Γιατί να καταληξει κανείς με ένα νότ της Σάμσουνγκ ; Για φιγούρα και μόνο ; Α ναί, κανεις και μερικά ξεχωριστά πράγματα με το πενάκι , αν πάρεις καί το ρίσκο όμως. The verdict. Το κινητό πρέπει να είναι κινέζος. Εκαστος στο είδος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Τουλαχιστον η Samsung δεν εκανε τον Αμερικανο, σαν την LG με το LG 4 & Bootloop. underrated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxx71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Από αυτή την υπόθεση το κόστος δεν προέρχεται από τη μπαταρία σαν υλικό, αλλά από την εμπορική αποτυχία του μοντέλου και το πλήγμα στο όνομα της Samsung. Η μπαταρία κοστίζει τρίχες. Το ότι ο κόσμος λέει "τα Samsung σκάνε, μη πάρεις" είναι που κοστίζει. δε μου λεει κατι αυτο μαλλον σαν αρνητικη διαφημιση μου κανει, και τα iPhone στραβωναν δεν εχασαν κανενα δις σε πληροφορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιότητα. Users report that replacement Note 7s are still having battery issues, just not explosive ones https://9to5google.com/2016/09/25/users-report-that-replacement-note-7s-are-still-having-battery-issues-just-not-explosive-ones/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα