MontzOlee Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ , θελω να κανω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Προσφάτως έφτιαξα ενα πυργο όμως δεν το εχω λειτουργήσει πολυ αφου μου λείπουν καποια κομμάτια ακομα όπως οθόνη κ πληκτρολόγιο που τα περιμενω κ το σύνδεσα με την τηλεόραση μου. Το πρόβλημα που θελω να αναφέρω κ να παρω τις γνώμες σας ειναι οτι στις 10 φορές σύνολο που το εχω ανοίξει την δευτερη φορά έπεσε ο γενικός. Το σπίτι ειναι καινούργιο να προσθέσω κ πανω στο πολύμπριζο υπήρχε ο υπολογιστής η τηλεόραση κ ενα PS4. Ρωτησα ενα φιλο ηλεκτρολόγο κ μου ειπε οτι αυτο το φορτίο δεν ειναι μεγάλο. Υπαρχει περίπτωση να ειναι θέμα τροφοδοτικου ή να πηγαίνει κάπου άλλου το μυαλό σας; η απλά μπορεί να έτυχε; Αυτο θελω να ρωτήσω. Το τροφοδοτικό ειναι corsair rm750i καινούργιο. Ευχαριστω πολυ
Ghost007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ , θελω να κανω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Προσφάτως έφτιαξα ενα πυργο όμως δεν το εχω λειτουργήσει πολυ αφου μου λείπουν καποια κομμάτια ακομα όπως οθόνη κ πληκτρολόγιο που τα περιμενω κ το σύνδεσα με την τηλεόραση μου. Το πρόβλημα που θελω να αναφέρω κ να παρω τις γνώμες σας ειναι οτι στις 10 φορές σύνολο που το εχω ανοίξει την δευτερη φορά έπεσε ο γενικός. Το σπίτι ειναι καινούργιο να προσθέσω κ πανω στο πολύμπριζο υπήρχε ο υπολογιστής η τηλεόραση κ ενα PS4. Ρωτησα ενα φιλο ηλεκτρολόγο κ μου ειπε οτι αυτο το φορτίο δεν ειναι μεγάλο. Υπαρχει περίπτωση να ειναι θέμα τροφοδοτικου ή να πηγαίνει κάπου άλλου το μυαλό σας; η απλά μπορεί να έτυχε; Αυτο θελω να ρωτήσω. Το τροφοδοτικό ειναι corsair rm750i καινούργιο. Ευχαριστω πολυ μηπως παιζει τπτ με το πολυμπριζο ... παρε κανα καινουργιο με προστασια κλπ...
MontzOlee Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα turbo x ειναι το πολύμπριζο ,το είχα απο παλιά βέβαια.. Κ στην αρχική πρίζα εχω ενα crystal audio video απο Κωτσόβολο αυτο που δίνει καποια εγγυηση αν καεί κατι αν κ βέβαια & αυτο παλιό ειναι. Λες να ειναι κατι τέτοιο; Ενα turbo x ειναι το πολύμπριζο ,το είχα απο παλιά βέβαια.. Κ στην αρχική πρίζα εχω ενα crystal audio video απο Κωτσόβολο αυτο που δίνει καποια εγγυηση αν καεί κατι αν κ βέβαια & αυτο παλιό ειναι. Λες να ειναι κατι τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα