Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ , θελω να κανω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει.

Προσφάτως έφτιαξα ενα πυργο όμως δεν το εχω λειτουργήσει πολυ αφου μου λείπουν καποια κομμάτια ακομα όπως οθόνη κ πληκτρολόγιο που τα περιμενω κ το σύνδεσα με την τηλεόραση μου.

Το πρόβλημα που θελω να αναφέρω κ να παρω τις γνώμες σας ειναι οτι στις 10 φορές σύνολο που το εχω ανοίξει την δευτερη φορά έπεσε ο γενικός.

Το σπίτι ειναι καινούργιο να προσθέσω κ πανω στο πολύμπριζο υπήρχε ο υπολογιστής η τηλεόραση κ ενα PS4.

Ρωτησα ενα φιλο ηλεκτρολόγο κ μου ειπε οτι αυτο το φορτίο δεν ειναι μεγάλο.

Υπαρχει περίπτωση να ειναι θέμα τροφοδοτικου ή να πηγαίνει κάπου άλλου το μυαλό σας;

η απλά μπορεί να έτυχε;

Αυτο θελω να ρωτήσω.

Το τροφοδοτικό ειναι corsair rm750i καινούργιο.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ , θελω να κανω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει.

Προσφάτως έφτιαξα ενα πυργο όμως δεν το εχω λειτουργήσει πολυ αφου μου λείπουν καποια κομμάτια ακομα όπως οθόνη κ πληκτρολόγιο που τα περιμενω κ το σύνδεσα με την τηλεόραση μου.

Το πρόβλημα που θελω να αναφέρω κ να παρω τις γνώμες σας ειναι οτι στις 10 φορές σύνολο που το εχω ανοίξει την δευτερη φορά έπεσε ο γενικός.

Το σπίτι ειναι καινούργιο να προσθέσω κ πανω στο πολύμπριζο υπήρχε ο υπολογιστής η τηλεόραση κ ενα PS4.

Ρωτησα ενα φιλο ηλεκτρολόγο κ μου ειπε οτι αυτο το φορτίο δεν ειναι μεγάλο.

Υπαρχει περίπτωση να ειναι θέμα τροφοδοτικου ή να πηγαίνει κάπου άλλου το μυαλό σας;

η απλά μπορεί να έτυχε;

Αυτο θελω να ρωτήσω.

Το τροφοδοτικό ειναι corsair rm750i καινούργιο.

Ευχαριστω πολυ

μηπως παιζει τπτ με το πολυμπριζο ...

παρε κανα καινουργιο με προστασια κλπ...

Δημοσ.

Ενα turbo x ειναι το πολύμπριζο ,το είχα απο παλιά βέβαια..

Κ στην αρχική πρίζα εχω ενα crystal audio video απο Κωτσόβολο αυτο που δίνει καποια εγγυηση αν καεί κατι αν κ βέβαια & αυτο παλιό ειναι.

Λες να ειναι κατι τέτοιο;

Ενα turbo x ειναι το πολύμπριζο ,το είχα απο παλιά βέβαια..

Κ στην αρχική πρίζα εχω ενα crystal audio video απο Κωτσόβολο αυτο που δίνει καποια εγγυηση αν καεί κατι αν κ βέβαια & αυτο παλιό ειναι.

Λες να ειναι κατι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...