Alex-V Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Για κάποιο περίεργο λογο η ενσωματωμένη κάρτα μάλλον τα έφτυσε. Έχω ήχο, αλλά δεν έχω όπως είχα. Μπήκα και με live linux και έχω τον ίδιο ήχο. Ανοιξα το λάπτοπ να δω τις καλωδιώσεις και ηταν όλα οκ. Ερώτηση. Οι καρτες ήχου σε μορφή usb, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ηχεία του λάπτοπ η αναγκαστικά πρέπει να βάλω ηχεία εξωτερικά πανω στην usb κάρτα;
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 όχι, απ'όσο ξέρω δεν επικοινωνούν και θα χρειαστείς ξεχωριστά ηχεία.
Alex-V Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Φτου. Ε θα το αφήσω έτσι τοτε απτό να γεμιζω καλώδια κ καρτες. Thanks
tsaptsap Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ακουστικα την ιδια παραμορφωση (για κατι τετοιο μιλας φανταζομαι) εχεις?
Alex-V Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχω παραμορφωση. Εχω χαμηλη ενταση ηχου. Δηλαδη φαντασου ενα 50-60% περιπου. Το ιδιο και με linux. Και με τα ακουστικα το ιδιο. Δεν ειναι δηλαδη προβλημα των windows ουτε καποιου driver η καποιας ρυθμισης.
kotsos72 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δοκιμασες το dfx? με το vlc οταν το ανοιγεις πανω απο το 100% ακους καλυτερα?
Alex-V Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα. Οκ εκανα πειράματα με το equalizer και βελτιώθηκε. Ίσως το αφήσω έτσι. Με το vlc το ίδιο. Εχει μια διαφορα οταν το παω πανω απο 100, αλλα πρωτον. Τον σιχαινομαι σαν player και δευτερον στο youtube δεν μπορω να κανω πατεντες με τον ηχο. Αρα μονο με κανενα dfx. Όπως ανεφερα δεν είναι θέμα windows Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2016 από Alex-V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα