opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (Για τους κακεντρεχείς περί γρύλων, η δύναμη των γρύλων να χαλάνε δεν είναι αποκλειστικότητα του γκρουπ για να είμαστε ειλικρινείς.) οντως , δεν ειναι αποκλειστικοτητα, το εχουν παρει εργολαβια με το FCA group καθως και με το PSA group :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 οντως , δεν ειναι αποκλειστικοτητα, το εχουν παρει εργολαβια με το FCA group καθως και με το PSA group :P Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι η εμμονη σου καταντα γραφικη, ετσι δεν ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 τι εννοεις το πουλησα γρηγορα ; Εχω βαλει αγγελια και στο φορουμ και πουληθηκε στο ΦΤΕΡΟ . Απροβληματιστο το ibiza οντως στα 6 χρονια αλλα το corolla στα 18 χρονια φαινεται να ειναι πιο απροβληματιστο!!! Ο χρονος δειχνει ΤΙ και ποσο αντεχει ! Έλα πες το μου κι αυτό ότι το έχεις εμπειρία που το πας το corolla εικοσαετίας με πρώτη και πατάς στροφές στο θεό και αυτό δεν καίει σταγόνα καύσιμο στην Εγνατία σημειωτόν ! Απροβλημάτιστα αυτά τα τογιότα ρε παιδί μου... ούτε το καύσιμο δεν καίνε... lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα παιδια καθως παταω να ανεβει το τζαμι τερμα πανω οταν φτανει τερμα να κλισει ξανακατεβαινει μονο του με αποτελεσμα να τ κλινω αλλα οχι μεχρι τ τερμα γτ ξανακατεβαινει. Ξερει κανεις πως να το ρυθμισω ή τι φταιει? Το εχετε ξαναπαθει ? κατι ακουσα για reset τζαμιων αλλα δεν ξερω πως γινεται.... Ευχαριστω Κλασσικο group vag, γρυλος κατα 95%. Αφου εβγαλες 11 χρονια με το συγκεκριμενο αμαξι χωρις να γνωριζεις το συγκεκριμενο κλασσικο προβλημα, ριξε κανα τζοκερακι, ποτε δε ξερεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Κλασσικο group vag, γρυλος κατα 95%. Αφου εβγαλες 11 χρονια με το συγκεκριμενο αμαξι χωρις να γνωριζεις το συγκεκριμενο κλασσικο προβλημα, ριξε κανα τζοκερακι, ποτε δε ξερεις ... LOL Κλασική απάντηση vag hater ο topic starter απάντησε και γρύλος δεν ήταν LOL Το εφτιαξα παιδια τελικα με reset. Κατεβασα το τζαμι για αρχη τερμα κατω, εφοσον κατεβηκε το κρατησα πατημενο 10 δευτερα,μετα το ανεβασα τερμα πανω, οταν ανεβηκε το κρατησα 10 δευτερα πατημενο. Και εστρωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 LOL Κλασική απάντηση vag hater ο topic starter απάντησε και γρύλος δεν ήταν LOL Kλαιν, ηλεκτρονικο προβλημα. Παλι κλασσικο group vag δηλαδη. Κατα τ'αλλα οπως εχω πει πολλακις οταν ακομα εκανα ηλιθιες επιλογες στη ζωη μου, ειχα κι εγω το ιδιο μοντελο με του ts. Δεν ειχα την προοπτικη να γινω hater δηλαδη, τουναντιον. Κι ουτε θεωρω οτι το να λεει την αληθεια καποιος ειναι hating. Εκτος αν διαφωνεις οτι πχ τα ibiza / polo /fabia εκεινης της γενιας εχουν known issues με γρυλο/πολλαπλασασιαστες/λαδια/ηλεκτρονικα και χιλια δυο ακομα που βαριεμαι να απαριθμω. Αν το known issue σημαινει hating τοτε ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Kλαιν, ηλεκτρονικο προβλημα. Παλι κλασσικο group vag δηλαδη. Κατα τ'αλλα οπως εχω πει πολλακις οταν ακομα εκανα ηλιθιες επιλογες στη ζωη μου, ειχα κι εγω το ιδιο μοντελο με του ts. Δεν ειχα την προοπτικη να γινω hater δηλαδη, τουναντιον. Κι ουτε θεωρω οτι το να λεει την αληθεια καποιος ειναι hating. Εκτος αν διαφωνεις οτι πχ τα ibiza / polo /fabia εκεινης της γενιας εχουν known issues με γρυλο/πολλαπλασασιαστες/λαδια/ηλεκτρονικα και χιλια δυο ακομα που βαριεμαι να απαριθμω. Αν το known issue σημαινει hating τοτε ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζεις. μια χαρα ειναι τα ibiza και τα polo απλα βγαζουν προβληματα αρκετα μετα τα 100 χιλιαδες ,ενα Ιαπωνικο θα στα βγαλει τα προβληματα στις 200 χιλιαδες αυτη ειναι η διαφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Kλαιν, ηλεκτρονικο προβλημα. Ούτε καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemonhunter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε μαγκες ο καθενας παιρνει οτι γουσταρει. Τι τσακωνεστε βοηθεια ζητησα λολ. Ας κλειδωθει για μην ξεφευγουμε τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα