pokemonhunter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα παιδια καθως παταω να ανεβει το τζαμι τερμα πανω οταν φτανει τερμα να κλισει ξανακατεβαινει μονο του με αποτελεσμα να τ κλινω αλλα οχι μεχρι τ τερμα γτ ξανακατεβαινει. Ξερει κανεις πως να το ρυθμισω ή τι φταιει? Το εχετε ξαναπαθει ? κατι ακουσα για reset τζαμιων αλλα δεν ξερω πως γινεται.... Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα παιδια καθως παταω να ανεβει το τζαμι τερμα πανω οταν φτανει τερμα να κλισει ξανακατεβαινει μονο του με αποτελεσμα να τ κλινω αλλα οχι μεχρι τ τερμα γτ ξανακατεβαινει. Ξερει κανεις πως να το ρυθμισω ή τι φταιει? Το εχετε ξαναπαθει ? κατι ακουσα για reset τζαμιων αλλα δεν ξερω πως γινεται.... Ευχαριστω Κλασικό πρόβλημα, στο δικό μου 2011 μόλις το έβγαλα από την αντιπροσωπία το έκανε, το πήγα και το έκαναν ρύθμιση. Μου το έκανε πρόσφατα πάλι πριν το πουλήσω. Γερμανική δύναμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ενταξει, γρυλοι και διακοπτες κλασσικα προβληματα αυτοκινητων του γκρουπ... και εχω αυτοκινητο του γκρουπ... αν δεν πας για αλλαγη γρυλου-διακοπτων /ρελε δεν ξερω κι εγω τι, δοκιμασε το εξης.. παρε σπρευ σιλικονης και βαλε μπολικο, πανω που εφαπτεται το τζαμι με το λαστιχο της πορτας, και κατω εκει που "χωνεται'' το τζαμι μεσα στην πορτα, μην το λυπηθεις, αν και θα σου τα κανει χαλια προσκαιρα.... ισως να "ζοριζεται" καπου ο μηχανισμος και για αυτο να μαγγωνει και να στο ξανακατεβαζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Και το Ibiza του 2006 που ειχε ο γιος μου και το Audi TT του 2001 που εχει τωρα για να κλεσει το παραθυρο μερικες φορες θελει γερες σφαλιαρες στο μεσα μερος της πορτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Και το Ibiza του 2006 που ειχε ο γιος μου και το Audi TT του 2001 που εχει τωρα για να κλεσει το παραθυρο μερικες φορες θελει γερες σφαλιαρες στο μεσα μερος της πορτας. κατα τα αλλα ... vorsprung durch technik ενταξει, ολες οι "σχολες" εχουν τα κουσουρια τους, ισως με αυτο που ειπα να φτιαξει.. φιλε εννουσα να κανεις κατι σαν και αυτον τον τυπο... τον θεωρω κορυφη στο diy... https://www.youtube.com/watch?v=cl-7LtQuRfs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ψαξε αν υπαρχει καποια διαδικασία για αρχικοποίηση. Καποιες παλιές BMW (π.χ. E46) ειχαν σχετικό προβλημα και υπαρχει διαδικασία ωστε να διορθωθεί χωρις συνεργειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ψαξε αν υπαρχει καποια διαδικασία για αρχικοποίηση. Καποιες παλιές BMW (π.χ. E46) ειχαν σχετικό προβλημα και υπαρχει διαδικασία ωστε να διορθωθεί χωρις συνεργειο για τιποτα αξιοπιστο θα μιλησουμε ποτε? :D να περνατε Γιαπωνεζικο κύριοι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 για τιποτα αξιοπιστο θα μιλησουμε ποτε? :D να περνατε Γιαπωνεζικο κύριοι! Έτσι μπράβο, made in Japan, corolla '98, 88ps. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σε mercedes η διαδικασια για τη ρυθμιση των παραθυρων πχ μετα απο αλλαγη μπαταριας που απορυθμιζονται ειναι να πατας το διακοπτη για να ανεβει το παραθυρο ,και οταν ανεβει το κρατας πατημενο για 10 δευτερολεπτα.ΕΠισης κανειςτο αντιστοιχο και για το κατεβασμα.Για δοκιμασε μπας και πιασει και πες μας εαν αλλαξε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis2500 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 το είχα πάθει και εγώ αυτό με το τζαμι αλλά εγώ το έπαθα από κωλόπαιδα που μου είχαν πετάξει πάνω κοκακόλες και πορτοκαλάδες και από το άνοιξε κλισέ του παραθύρου πήγε μέσα στο λάστιχο που μπαίνει το παράθυρο και καθώς για αποτροπή ατυχημάτων το παράθυρο αν βρει αντίσταση περισοτερη από ότι είναι ρυθμισμένο κατεβαίνει μόνο του, αργότερα βεβαια έμαθα ότι αυτό μπορεί να γίνει και με βρωμιές που μένουν στα λάστιχα και με τον καιρό ειδικά τα αυτοκίνητα που μένουν στον ήλιο για ώρες γινονται ένα με το λάστιχο και δημιουργούν μεγαλύτερη αντίσταση στο τζάμι και αυτό κατεβαίνει πάλι, σε μοντέλα μέχρι το 2006 που παρακολουθούσα το γκρουπ είχα διαβάσει σε forum ότι σε μερικούς είχε χάσει ρύθμιση είτε όταν είχαν μεινει από μπαταρία η στην αλλαγη της η από βραχυκύκλωμα η από update η προγραμα. σημαντικό ρόλο παίζουν οι βρωμιές που μαζευονται εκεί και στην φθορά του γρύλου από το 2004 μέχρι σήμερα που τα καθαρίζω τα λάστιχα δεν έχω κάποιο πρόβλημα εκτός τότε με τα ανψυκτικά που με καλό πλύσιμο ήταν πάλι όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σε πολλα γιαπωνέζικα αλλα και δυο Audi TT που αλλαχτηκε μπαταρια δεν ειχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis2500 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σε πολλα γιαπωνέζικα αλλα και δυο Audi TT που αλλαχτηκε μπαταρια δεν ειχα πρόβλημα. μια απο τα ιδια και εγω δεν ειχα προβλημα και πλεον που η μπαταρια ειναι βαλε βγαλε και σε αλλο αυτοκινητο δεν εχω κανενα προβλημα. αλλα για να το λεγαν σε φορουμ αρκετα ατομα ολο και και καποια βαση θα εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pokemonhunter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το εφτιαξα παιδια τελικα με reset. Κατεβασα το τζαμι για αρχη τερμα κατω, εφοσον κατεβηκε το κρατησα πατημενο 10 δευτερα,μετα το ανεβασα τερμα πανω, οταν ανεβηκε το κρατησα 10 δευτερα πατημενο. Και εστρωσε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στον τόπικ στάρτερ ενημερωτικά ο λόγος που επαναφέρει το παράθυρο δεν μπορούσε να είναι γρύλος, αν ήταν σπασμένος γρύλος θα είχε κατέβει το τζάμι μια και εξω και δε θα ξαναανέβαινε. (Για τους κακεντρεχείς περί γρύλων, η δύναμη των γρύλων να χαλάνε δεν είναι αποκλειστικότητα του γκρουπ για να είμαστε ειλικρινείς.) Κλασικό πρόβλημα, στο δικό μου 2011 μόλις το έβγαλα από την αντιπροσωπία το έκανε, το πήγα και το έκαναν ρύθμιση.Μου το έκανε πρόσφατα πάλι πριν το πουλήσω. Γερμανική δύναμη Εσύ δεν ήσουν που μέχρι πριν ελάχιστες μέρες έχεις γεμίσει το φόρουμ με τρολοthread στα οποία έλεγες τότε ότι τάχα έχεις ακόμα στην κατοχή σου και οδηγείς Ibiza; Πολύ γρήγορα το πούλησες υποτίθεται, στο τσακ μπαμ! Να ένα καλό με τα ...γερμανικά. Και by the way αυτά που έλεγες ήταν πόσο ανώτερα τα γερμανικά, και πόσο απροβλημάτιστα, και πόσο ευχαριστημένος... Τελικά τρόλλαρες τότε ή τρολλάρεις τώρα; Άστο. Πολύ καμένος γιαπωνεζόφιλος είσαι φίλε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στον τόπικ στάρτερ ενημερωτικά ο λόγος που επαναφέρει το παράθυρο δεν μπορούσε να είναι γρύλος, αν ήταν σπασμένος γρύλος θα είχε κατέβει το τζάμι μια και εξω και δε θα ξαναανέβαινε. (Για τους κακεντρεχείς περί γρύλων, η δύναμη των γρύλων να χαλάνε δεν είναι αποκλειστικότητα του γκρουπ για να είμαστε ειλικρινείς.) Εσύ δεν ήσουν που μέχρι πριν ελάχιστες μέρες έχεις γεμίσει το φόρουμ με τρολοthread στα οποία έλεγες τότε ότι τάχα έχεις ακόμα στην κατοχή σου και οδηγείς Ibiza; Πολύ γρήγορα το πούλησες υποτίθεται, στο τσακ μπαμ! Να ένα καλό με τα ...γερμανικά. Και by the way αυτά που έλεγες ήταν πόσο ανώτερα τα γερμανικά, και πόσο απροβλημάτιστα, και πόσο ευχαριστημένος... Τελικά τρόλλαρες τότε ή τρολλάρεις τώρα; Άστο. Πολύ καμένος γιαπωνεζόφιλος είσαι φίλε. τι εννοεις το πουλησα γρηγορα ; Εχω βαλει αγγελια και στο φορουμ και πουληθηκε στο ΦΤΕΡΟ . Απροβληματιστο το ibiza οντως στα 6 χρονια αλλα το corolla στα 18 χρονια φαινεται να ειναι πιο απροβληματιστο!!! Ο χρονος δειχνει ΤΙ και ποσο αντεχει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα