Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ισως έχει χιλιοειπωθεί το θέμα. Άλλα ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω λίγο τον εξοπλισμό μου, εχω μια 19αρα οθόνη Philips 2008 και έχω πάνω το desktop μου και βαζω που και που πάνω το X360. Θέλω να αγοράσω το PS4 slim και μια καλη οθόνη μεχρι 150+ ευρω. Ποια μου προτείνετε ; Οι ακριβότερες UltraWide εχουν θεμα συμβατότητας με το PS4; Ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας :-D

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα, ισως έχει χιλιοειπωθεί το θέμα. Άλλα ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω λίγο τον εξοπλισμό μου, εχω μια 19αρα οθόνη Philips 2008 και έχω πάνω το desktop μου και βαζω που και που πάνω το X360. Θέλω να αγοράσω το PS4 slim και μια καλη οθόνη μεχρι 150+ ευρω. Ποια μου προτείνετε ; Οι ακριβότερες UltraWide εχουν θεμα συμβατότητας με το PS4; Ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας :-D

Επειδή το ps4 πάρει σε 16:9 αναλογία αν πας σε ultrawide θα παίζεις με μαύρες μπάρες δεξιά αριστερά, αν είναι αποκλειστικά για χρήση ps4 και xbox γιατί δεν κοιτάς σε μια τηλεόραση 32 πχ που θα σου κοστίσει όσο περίπου ένα μόνιτορ 24αρι?
  • Like 1
Δημοσ.

Λογικό.

Αν και οι τηλεοράσεις έχουν λιγότερο καλή ανάλυση απ' τα μόνιτορς, αλλά ΕΙΔΙΚΑ για PS4... λογικό κι εγώ, θα επέλεγα τηλεόραση κι όχι μόνιτορ.

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπω οτι λες και pc ομως οπως και να εχει επειδη βλεπω λες 150+ τι ακριβως εννοεις ? πιο ειναι το μεγιστο ποσο που θελεις να διαθεσεις ? εγω θα προτεινα μια 32αρα για της κονσολες και ενα ξεχωριστο μονιτορ (αν δεις οτι η τηλεοραση η το monitor-tv Που θα διαλεξεις δεν σου αρκει ) απλα κοιταξε fullhd και οχι hd ready (1366*768)

Δημοσ.

Επειδή το ps4 πάρει σε 16:9 αναλογία αν πας σε ultrawide θα παίζεις με μαύρες μπάρες δεξιά αριστερά, αν είναι αποκλειστικά για χρήση ps4 και xbox γιατί δεν κοιτάς σε μια τηλεόραση 32 πχ που θα σου κοστίσει όσο περίπου ένα μόνιτορ 24αρι?

Ευχαριστω για την απάντηση! :) Απλα θελω ενα monitor και για τις 2 δουλειες για το δωματιο μου. Εχω 32αρα αλλα ειναι κατειλημμένη απο τους υπόλοιπους..χιχι

Βλεπω οτι λες και pc ομως οπως και να εχει επειδη βλεπω λες 150+ τι ακριβως εννοεις ? πιο ειναι το μεγιστο ποσο που θελεις να διαθεσεις ? εγω θα προτεινα μια 32αρα για της κονσολες και ενα ξεχωριστο μονιτορ (αν δεις οτι η τηλεοραση η το monitor-tv Που θα διαλεξεις δεν σου αρκει ) απλα κοιταξε fullhd και οχι hd ready (1366*768)

Δηλαδη εννοω μεχρι 170 θα τα εδινα.:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απλα κοιταξε fullhd και οχι hd ready (1366*768)

Βρε παιδια μια απορια ως προς το ΄΄full hd και οχι hd ready΄΄.Ποια η διαφορα;

Η full hd πιανει 1080p ενω η hd ready οχι;

Ρωταω γιατι εχω μια τηλεοραση hd ready και εχω συνδεμενο ps3 και ote tv και την αναγνωριζουν/κλειδωνουν σε 1080p!!!

• Moderators
Δημοσ.

Και πως κλειδωσαν οι συσκευες σε 1080p;!!!

Tο εχω και εγω απορεια , η τηλεοραση που εχω μια παλια 37αρα γραφει HD ready σε Nova κτλ μπαινει κανονικα στις επιλογες το 1080 , αν συνδεσω υπολογιστη παει μεχρι 1280*720

Δημοσ.

Ενδεχεται τα 1080 να ειναι interpollated και να μην δεχεται native 1080p σημα.

Δυο πηγες (ps3/ote tv) συνδεθηκαν σε δυο αλλες τηλεορασεις hd ready και στις δυο μα να κλειδωνουν σε 1080p? :confused:

Τεσπα.Εγω παντως διαφορες δεν ειδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...