Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε κάνει SEO σε μια σελίδα της εταιρείας (οχι το eshop) από τον Ιούνιο.

Έκανα προσωπικά αρκετές αλλαγές Onpage 

Απο κει και πέρα αυτός που μας έκανε το seo κανονικά θα έπρεπε να μας βάλει backlinks

Μπαίνω στο search console της google , βλέπω αρκετά τα οποία προυπήρχαν όμως και πριν τον Ιούνιο. 

Κάνω εγώ κάτι λάθος ? Υπάρχουν όλα τα στοιχεία τα οποία γνωρίζω και όλα τα sites που ξέρω και μας διαφημίζουν. Αλλά κάτι καινούργιο από την δουλειά του SEO δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Το «κανονικά» απο που πηγάζει αγαπητέ μου; 

Τι συμφωνία είχατε onpage seo - offpage seo hollistic seo;

Τα Backlings κάνουν αρκετούς μήνες να φανούν και χρόνο μπορεί να πάρει εαν φανταστείς (και εφόσον μιλάμε για online directories) πως μπορεί να κανουν 3-4 μήνες μόνο και μόνο για να δουν το αίτημά σου εάν μιλάμε για δωρεάν καταχώρηση.

Δημοσ.

Είχαμε κάνει Onpage και έχουμε ενεργό και το offpage. Από τον Ιούνιο μέχρι τώρα πχ δεν θα έπρεπε να έχει φανεί έστω και ένα? Εγώ πχ στο eshop είχα κάνει την περασμένη εβδομάδα καταχωρηση και φαίνεται.

Δημοσ.

Μπορείς να ζητήσεις αναφορά εργασιών να σου πει που έχει κανει τα submit και να ψάξεις τα directories. Εαν μιλάμε για δωρεάν καταχωρήσεις τότε το ποιο πιθανό ειναι να μην έχουν εγκριθεί ακόμη ναι παίρνουν καιρό – ανάλογα το directory βέβαια. Δεν έχει γίνει ανταλλαγή με reciprocal links φαντάζομαι;

Επίσης το ότι η google δεν τα βλέπει στο webmaster αυτό δεν σημαίνει πως αυτά δεν υπάρχουν πρέπει να τα σκανάρει κιόλας…

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ είχα το ίδιο θέμα. Ενώ έβαλα το siteURL μου σε διάφορα  άλλα site δεν εμφανίζεται στις μηχανες αναζητησης.

Μπορείς να ζητήσεις αναφορά εργασιών να σου πει που έχει κανει τα submit και να ψάξεις τα directories. Εαν μιλάμε για δωρεάν καταχωρήσεις τότε το ποιο πιθανό ειναι να μην έχουν εγκριθεί ακόμη ναι παίρνουν καιρό – ανάλογα το directory βέβαια. Δεν έχει γίνει ανταλλαγή με reciprocal links φαντάζομαι;

Επίσης το ότι η google δεν τα βλέπει στο webmaster αυτό δεν σημαίνει πως αυτά δεν υπάρχουν πρέπει να τα σκανάρει κιόλας…

Τι είναι τα reciprocal links;

Δημοσ.

Εάν δεν εμφανίζεται καθόλου υπάρχει περίπτωση να έχει μπει στην Black list από την Google εάν δεν φαίνεται σε ορισμένες λέξεις κλειδιά είναι άλλο θέμα και θέλει σωστό Seo..

Τα reciprocal είναι σύνδεσμοι που φτιάχνει κάποιος στη σελίδα του και οι οποίοι οδηγούν στην εκάστοτε ιστοσελίδα που μπορεί να είναι και online directory με σκοπό να επιτρέψει την εμφάνιση της σελίδας μας στον κατάλογο τους. Χρησημοποοειται και σε άλλες περιπτώσεις ο όρος βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...