Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρήκα που αλλού να το στείλω και έτσι διάλεξα το Smartphones.

Θέλω να ρωτήσω ποιά είναι η προτεινόμενη λύση για προπληρωμένο χρόνο ομιλίας στο εξωτερικό από σταθερό τηλέφωνο? Κυρίως για Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και Αμερική.
Έχω χρησιμοποιήσει κάποιες τυχαίες κάρτες αλλά δεν είχαν καλή ποιότητα ήχου. Κατά προτίμηση να γίνεται αγορά από internet (και άυλη, μόνο ο κωδικός).

Δημοσ.

Άμα πχ εισαι εσυ στη χ χώρα και θες να μιλήσεις με δικό σου πρόσωπο η καλύτερη λύση ένα ωραίοτατο skype call.Έχω δει εκει αγοραζεις και λεπτα ομιλιας

Δημοσ.

Κάποια άλλη λύση χωρίς χρήση υπολογιστή ή smartphone?

Κάποτε υπήρχαν κάρτες που αγόραζες με 5 ευρώ απ' το περίπτερο και μπορούσες να μιλήσεις με εξωτερικό πολλές ώρες. Είχε περιορισμό με τις χώρες όμως. Δεν ήταν για παντού
Δημοσ.

Κάποτε υπήρχαν κάρτες που αγόραζες με 5 ευρώ απ' το περίπτερο και μπορούσες να μιλήσεις με εξωτερικό πολλές ώρες. Είχε περιορισμό με τις χώρες όμως. Δεν ήταν για παντού

Ναι για αυτές ρωτάω. Υπάρχουν τώρα και άυλες, δηλαδή σου δίνουν μόνο τον κωδικό που κανονικά θα είχε τυπωμένο πάνω η κάρτα.

Και ναι, οι χρεώσεις κυμαινόντουσαν ανά χώρα, γι' αυτό κάποιες προορίζονταν για συγκεκριμένες χώρες.

Κάποια στιγμή χρησιμποίησα αυτή http://www.xronokartes.gr/ , είναι εξαιρετικά φθηνή δηλαδή 216 λεπτά με 5€. Αλλά η ποιότητα ήχου είναι κακή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...