JohnG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βρήκα που αλλού να το στείλω και έτσι διάλεξα το Smartphones. Θέλω να ρωτήσω ποιά είναι η προτεινόμενη λύση για προπληρωμένο χρόνο ομιλίας στο εξωτερικό από σταθερό τηλέφωνο? Κυρίως για Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και Αμερική.Έχω χρησιμοποιήσει κάποιες τυχαίες κάρτες αλλά δεν είχαν καλή ποιότητα ήχου. Κατά προτίμηση να γίνεται αγορά από internet (και άυλη, μόνο ο κωδικός).
soteras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Άμα πχ εισαι εσυ στη χ χώρα και θες να μιλήσεις με δικό σου πρόσωπο η καλύτερη λύση ένα ωραίοτατο skype call.Έχω δει εκει αγοραζεις και λεπτα ομιλιας
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Viber out η Skype. Κατά προτίμηση viber out
JohnG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κάποια άλλη λύση χωρίς χρήση υπολογιστή ή smartphone?
vchristod84 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κάποια άλλη λύση χωρίς χρήση υπολογιστή ή smartphone?Κάποτε υπήρχαν κάρτες που αγόραζες με 5 ευρώ απ' το περίπτερο και μπορούσες να μιλήσεις με εξωτερικό πολλές ώρες. Είχε περιορισμό με τις χώρες όμως. Δεν ήταν για παντού
JohnG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κάποτε υπήρχαν κάρτες που αγόραζες με 5 ευρώ απ' το περίπτερο και μπορούσες να μιλήσεις με εξωτερικό πολλές ώρες. Είχε περιορισμό με τις χώρες όμως. Δεν ήταν για παντού Ναι για αυτές ρωτάω. Υπάρχουν τώρα και άυλες, δηλαδή σου δίνουν μόνο τον κωδικό που κανονικά θα είχε τυπωμένο πάνω η κάρτα. Και ναι, οι χρεώσεις κυμαινόντουσαν ανά χώρα, γι' αυτό κάποιες προορίζονταν για συγκεκριμένες χώρες. Κάποια στιγμή χρησιμποίησα αυτή http://www.xronokartes.gr/ , είναι εξαιρετικά φθηνή δηλαδή 216 λεπτά με 5€. Αλλά η ποιότητα ήχου είναι κακή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα