Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, χθές καθώς έπαιζα κάποιο MoBA παιχνιδι άρχισα να έχω 2500+ ping,σκέφτηκα να κανω μια απλη επανεκκινηση στο ρουτερ μηπως αλλάξει κατι. Ομως απο εκείνη την ώρα μέχρι και τωρα που σας γράφω υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ. Για πολλή ωρα το λαμπάκι του broadband ηταν κλειστο και τώρα απλά αναβοσβήνει. Στο 192.168.10.254 μου "λεει concetrator not reachable". Mίλησα με τον τεχνικό της cyta μου ειπε να κάνω restet να αλλάξω καλώδια αλλα δεν έγινε τίποτα και ετσι είπε ότι θα με καλέσει σήμερα.

​Έχετε κάποια ιδέα;
​Υπάρχει περίπτωση να κάηκε το ρούτερ, το λέω αυτό γιατι πριν 2-3 χρόνια είχε πέσει λιωμένο κερί επάνω του,αλλά το καθάρισα και δούλευε κανονικότατα.
​Αν όντως έχει καεί θα πρέπει να πληρώσω στη cyta για την αντικατάσταση;

Δημοσ.

Κερι???? wtf dude το ρουτερ δεν ειναι βαση για κερι και σεμεδάκια :P.Δοκήμασε και με αλλο ρουτερ να δεις άμα εχεις κανένα παλιό για πέταμα βάλτο να δεις.Πιστεύω στη cyta δεν ειπες ναι μου ειχε πεσει κερι και τετοια

Δημοσ.

Όχι δεν είπα κατι τετοιο γιατι εχουν περάσει χρόνια. Θα δοκιμάσω και με κάποιο άλλο.
Το πως έπεσε το κερί επάνω είναι μεγάλη ιστορία και θα ηταν σίγουρα funny video με απειρα views αν κάποιος το είχε τραβήξει

Δημοσ.

Το ρούτερ μ ανοίγει,απλα δεν έχω broadband. Δοκίμασα και με άλλο ρούτερ και τίποτα...3η μέρα δίχως ίντερνετ και τηλέφωνο και το τμήμα δικτύων της cyta ακόμη το κοιτάζει :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...