Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω 4ρις των 1 gb ίδια χαρακτηριστικά, MHz και όλα και διαβάζει τα 2 απο τα διαθέσιμα 4ρα όπως γράφει στις ιδιοκτήτες του υπολογιστή.

στα bios 2gb γράφει?

Δημοσ.

4 ρις single δυστυχώς.

Μάρκα δεν θυμάμαι

Φυσικά δυστυχώς, γιατί σε αυτή την περίπτωση έκανες λάθος αγορά.

Θα αναγνωρίσει 4 x 0.5GB (δηλαδή 2GB συνολικά)

Η μητρική έχει 4 DDR II DIMM memory slots και δέχεται συνολικά έως 4GB. (supports up to 4GB memory)

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2571#sp

Δημοσ.

Φυσικά δυστυχώς, γιατί σε αυτή την περίπτωση έκανες λάθος αγορά.

Θα αναγνωρίσει 4 x 0.5GB (δηλαδή 2GB συνολικά)

Η μητρική έχει 4 DDR II DIMM memory slots και δέχεται συνολικά έως 4GB. (supports up to 4GB memory)

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2571#sp

Aναγνωριζει 4χ1gb., Εγω πηρα πριν κανα χρονο 4χ1 double slided και διαβαζε τοσο στα bios οσο και στις ιδιοτητες του pc 2 giga (αλλα εγραφε σε παρενθεση οτι απο τα 4ρα τα 2ειναι διαθεσιμα)

Δημοσ.

Aναγνωριζει 4χ1gb., Εγω πηρα πριν κανα χρονο 4χ1 double slided και διαβαζε τοσο στα bios οσο και στις ιδιοτητες του pc 2 giga (αλλα εγραφε σε παρενθεση οτι απο τα 4ρα τα 2ειναι διαθεσιμα)

εχεις windows 32bit? η onbord vga δλδ οχι εξωτερική κάρτα γραφικων

Δημοσ.

εχεις windows 32bit? η onbord vga δλδ οχι εξωτερική κάρτα γραφικων

64bit ειναι. Δεν εχει onboard καρτα γραφικων το pc. Ειναι παλιο

Τxcellas πόσα χρήματα διαθέτεις για αναβάθμιση;

αν ισχυουν οι τιμες που ειδα gearbest  πιστευω μπορω να βρω επεξεργαστη με 30 ευρω

Δημοσ.

Για q 6700 μιλάς; γενικά θα μπορούσες να αλλαζες και σοκετ αν σε ενδιαφέρει.

Μιας και έχεις και υδροψυξη η καλύτερη λύση θα πρότεινα να πας σε μεταχειρισμενο g3258 + ASRock Z97 ANΝIVERSARY. Κατά καιρούς βλέπω στις αγγελίες και σετακι. Ο g3258 παίρνει καλό o/c και είναι πολύ δυνατό cpu..

Δημοσ.

64bit ειναι. Δεν εχει onboard καρτα γραφικων το pc. Ειναι παλιο

αν ισχυουν οι τιμες που ειδα gearbest  πιστευω μπορω να βρω επεξεργαστη με 30 ευρω

ούτε σε xeon δεν μπορείς να βάλεις,άρα πας σε άλλο socket 

• Like 1
Δημοσ.

γιατι οχι εναν q9300 ας πουμε;τον βρισκω με 24 ευρω και ειναι συμβατος με 775.

δεν εχω σκοπο να αλλαξω ακομα mb απλα να βρω εναν καλυτερο επεξεργαστη.

Δημοσ.

Διοτι το ανωτερο που δεχεται η μητρικη σου ειναι ενας q6700...

Με τον g3258 που σου προτεινα θα εχεις καλυτερες αποδοσεις στα παιχνιδια ακομα και απο ενα qxxxx. Και ειναι ιδανικος για ο/c να κανεις και το χομπι σου  ;)

Τι καρτα γραφικων εχεις, και τι τροφοδοτικο?

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά τις τιμές που χει το gearbest :-) (οι Q9xxx στα 40€ είναι μάπα VFM όταν με 15-20€ βρίσκεις E5450/X5460 E0 απο aliexpress) η μητρική σου είναι 945 και λογικά είσαι ταβάνι με q6600/6700. Ανάλογα το budget που διαθέτεις πράτεις. Προσωπικά θα απέφευγα 2C/2T cpu pentium/celeron κτλ. i3-6100 τουλάχιστον. Φτιάξε μια φόρμα για το budget σου και τη σύστημα έχεις τώρα.

Δημοσ.

Αυτο ειναι ένα απο τα βασικά ερωτήματα μου. Ποιους επεξεργαστές σηκώνει η μητρική μ. Ο q9300 λεει οτι ειναι για 775 socket όπως το δικό μ αλλα σίγουρα πρέπει να παίζουν κ αλλα ρόλο. Όποτε αν για την μητρική μ το ταβάνι ειναι οι q6600(τον φοράω ήδη) και ο q6700 θα ψάξω αναλόγως.

Το gearbest εχει τον q6600 καινούριο 20 ευρω περίπου ενώ απο την Intel το βρήκα πανω απο 100ρικο αν θυμάμαι καλα. Δεν έχω παραγγείλει απο τη σελίδα αλλα δεν ειναι πολυ φτηνά για επεξεργαστή κουτιού;

Δημοσ.

Αυτούς παίρνει

Intel Core™ 2 Extreme QX6850 3.00GHz 8MB Kentsfield 65nm G0 130W 1333 F1

Intel Core™ 2 Extreme QX6800 2.93GHz 8MB Kentsfield 65nm G0 130W 1066 F1

Intel Core™ 2 Extreme QX6700 2.66GHz 8MB Kentsfield 65nm B3 130W 1066 F1

Intel Core™ 2 Extreme X6800 2.93GHz 4MB Conroe XE 65nm B2 75W 1066 F1

Intel Core™ 2 Quad Q6700 2.66GHz 8MB Kentsfield 65nm G0 95W 1066 F1

Αλλά μεγάλη διαφορά δεν θα δεις. Αν δεν σε ικανοποιεί αυτό που έχεις πας σε νέο pc.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...