sinioris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας για ενα θεμα που με απασχολει εδω και καιρο και δεν μπορω να βγαλω ακρη...Εχει κανα δυο μηνες που εχω αγορασει μια εξωτερικη "καρτουλα ηχου" USB απο αυτες της φτηνες 25 ευρω περιπου στην οποια εχω συνδεσει τα ηχεια με το woofer και ενα μικροφωνο το οποιο περναει πρωτα απο το phantom power 48v...!Τα ηχεια δουλευουν πολυ καλα και ειδα διαφορα στην ποιοτητα ηχου παρα το γεγονος οτι η καρτα ειναι πολυ φτηνη,ωστοσο την δουλεια της την κανει!Στην αρχη ημουν το ιδιο ικανοποιημενος και με το μικροφωνο αλλα τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα! Μολις συνδεσω το μικροφωνο στην καρτα ηχου, στην ενδειξη του μικροφωνου απο τον πικανα ελεγχου δειχνει την μπαρα της εντασης καταπρασινη στο φουλ χωρις εννοειται να μιλαω καθολου!Και οχι να αυξομειωνεται οπως θα επρεπε κανονικα!Στην δοκιμη που εκανα στην εγραφη η ποιοτητα της ειναι χαλια και τρομερα χαμηλα!Με μια κουβεντα το μικροφωνο δεν λειτουγει πλεον οπως θα επρεπε και ειναι παντα στο φουλ πρασινο σαν να δεχεται καποια παρεμβολη! H καρτα ηχου μεσα ειχε ενα cdακι με τους drivers της του οποιους και ινσταλαρα στην εγκατασταση!Εχω windows10! To μικροφωνο δοκιμαζοντας το απευθειας στην καρτα του λαπτοπ λειτουργει κανονικα και η ενδειξη αρχιζει παλι να πρασινιζει αυξομειωνεται συμφωνα με την ενταση της φωνης μου..κοινως το μικροφωνο δεν εχει θεμα...επειδη η καρτα ηχου ειναι usb δοκιμασα και καποια αλλη απο τις υπολοιπες 3 του pc μηπως ειχε θεμα και κανει παρεμβολη αλλα τιποτα...το προβλημα συνεχιζεται... Τι να φταιει λετε? ΥΓ:Eχω βγαλει απο το μυαλο μου το θεμα drivers γιατι ενω το προβλημα εδω και εναμιση μηνα υπαρχει εντελως τυχαια δοκιμαζοντας το χτες το μικροφωνο λειτουγησε κανονικα οπως στις αρχες...και σημερα το πρωι παλι αρχισε να κανει τα ιδια ΥΓ2:Επειδη εχω εκμπομπη σε web radio και η ποιοτητα του ηχου που μου βγαζει στο μικροφωνο αυτη η καρτουλα ειναι αριστη (οταν λειτουγει σωστα) το προβλημα για μενα ειναι μεγαλο!Ξερω οτι θα μου πειτε να παρω μια κανονικη καλη ακριβη καρτα ηχου για να κανω την δουλεια μου αλλα προς το παρον δεν εχω τα απαιτουμενα χρηματα... Ευχαριστω για τον χρονο σας! https://www.amazon.it/CSL-altoparlanti-registrazione-riproduzione-contemporanea/dp/B00WKB0QL0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα