Ηλίας Καλαποθαράκος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα yahoo στην αρχή ως το βασικό μου email. Έχει κάνα δυο χρόνια που μου έκλεψαν το λογαριασμό αλλα ούτε που με νοιάζει εξαλλου δεν πρόσφερε τίποτα σημαντικό, δεν ήταν σαν το hotmail ή gamil!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Νωρίς μας το είπανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν πως να μπουν να δουν τα Mail τους, θα ξέρουν για την υποκλοπή? Πρώην χρήστης Yahoo Mail, από τις χειρότερες υπηρεσίες. Πλέον μόνο Gmail και iCloud (Λόγω Apple Account). Μετά από σχεδόν 3 χρόνια, α! υπάρχει υποκλοπή. Γιατί δεν την κλείνουν την εταιρία να τελειώνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 για τον πολύ κόσμο σκασίλα του το yahoo, αλλά υπάρχει και πολύ κόσμος στο Flickr!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopasxal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 500 εκατομμύρια.. γιατι δεν λένε το 99,9% των λογαριασμών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deneb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ε και τι κατάλαβαν...? τζάμπα κόπος.. τα 498.642.357 accounts πρέπει να είναι ανενεργά εδώ και πολλά χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια γιατί είναι χάλια το yahoo mail; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια γιατί είναι χάλια το yahoo mail; Για πολλούς και διάφορους λόγους, χάλια εξυπηρέτηση, χάλια ασφάλεια, χάλια διεπαφή χρήστη, χάλια φίλτρα, πολλές φορές δεν ερχόντουσαν σημαντικά Mail. Το κομμάτι Mail θα πρέπει να το αφήσει η Yahoo και να αφοσιωθεί στο Flickr και το Tumblr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Για την δική σας ασφάλεια, παρακαλώ καταχωρήστε το κινητό σας... αλλά εμείς ενδέχεται να το απελευθερώσουμε, στην απεραντοσύνη του διαδικτύου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imetrelosOK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κρυφτείτε σας κυνηγούν να σας κλέψουν τους λογαριασμούς στο facebook etc..και τα παιχνίδια στο steam στο lol etc.. Διαδώστε για την προσωπική ασφάλεια του διαδικτύου... κυνηγάν τον απλό κοσμά(ακι)...εεεερεε κόσμος που υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κρυφτείτε σας κυνηγούν να σας κλέψουν τους λογαριασμούς στο facebook etc..και τα παιχνίδια στο steam στο lol etc.. Διαδώστε για την προσωπική ασφάλεια του διαδικτύου... κυνηγάν τον απλό κοσμά(ακι)...εεεερεε κόσμος που υπάρχει ...δεν είμαι σίγουρος αν τρολλάρεις ή οχι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkool Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω 5-6 mail. To yahoo ηταν το πρωτο και το εχω δωσει σε ολες τις online υπηρεσιες. Μικροπαραπονα εχω, αλλά τόσο θάψιμο δεν το καταλαβαίνω. Το μόνο μου μόνιμο παράπονο είναι στο search που χάνει κάποια αποτελέσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 η καλύτερη ασφάλεια είναι να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα στεγανά μεταξύ των λογαριασμών σου (να μην συνδέεις δηλαδή τον έναν με τον άλλο, διαφορετικούς κωδικούς, διαφορετικά u/n) και φυσικά να μην δίνεις το κινητό σου για οποιαδήποτε επιβεβαίωση. δεν μπορώ να καταλάβω όσους δίνουν ελαφρά την καρδία κινητά σε facebook, google, yahoo. πως τους εμπιστεύονται αυτούς ότι δεν θα τους κλέψουν τους λογαριασμούς; επίσης όχι σύνδεση λογαριασμών τραπεζών με email. δε νομίζω καμία τράπεζα στο ebanking να χρειάζεται λογαριασμό email καθώς είναι πολύ ριψοκίνδυνο. το ότι το έπαθε το yahoo, αύριο μπορεί να το πάθει άλλος. το είχε πάθει και η sony εάν δεν κάνω λάθος. κάποια στιγμή θα το πάθει και η google. κανένας μην κοιμάται ήσυχος ειδικά εάν χρησιμοποιεί τα email αυτά για κάτι παραπάνω από απλή επικοινωνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_doge_whisperer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ένα ξεχασμένο account στο yahoo και μου στέλνουν μήνυμα τώρα στο gmail "ξέρεις τι; άλλαξε τον κωδικό σου γιατί το 2014 μας χάκαραν". Στους "μου χάκαραν το e-mail ε και λοιπόν;" δεν απαντάμε ή τρολλάρουν ή τρολλάρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το ζητούμενο σε όλη την υπόθεση είναι το Flickr, όπου ήταν ο μόνος λόγος να έχει κάποιος Yahoo mail. Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα για όσους το χρησιμοποιούν και το εμπιστεύτηκαν. Και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι η πρώτη φορά που χακαρουν τη Yahoo. Έλεος, καταστρέφει την έννοια και την ασφάλεια του cloud storage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα