Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα δώρο ακουστικά για tv σε έναν κύριο με μειωμένη ακοή. Πως μπορώ να επιλέξω, τι προδιαγραφές είναι καλό να έχουν και σημαντικό, κάνουν για όλες τις lcd/led τηλεοράσεις;

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα δώρο ακουστικά για tv σε έναν κύριο με μειωμένη ακοή. Πως μπορώ να επιλέξω, τι προδιαγραφές είναι καλό να έχουν και σημαντικό, κάνουν για όλες τις lcd/led τηλεοράσεις;

Philips SHP2500 με 6μετρο καλώδιο και έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Για όλες τις τηλεοράσεις μπορείς να βάλεις ότι ακουστικά θέλεις εφόσον έχει θύρα 3,5mm, μόνο hands free δεν κάνει γιατί στο βύσμα έχει 3 μαύρες γραμμές τον οποίο η μια μαύρη γραμμή είναι για μικρόφωνο και αν δοκιμάσεις να συνδέσεις hands free σε pc,tv,hifi τότε δεν ακούς καλά τις ανθρώπινες φωνές λόγω το ότι δεν έχει σωστή επαφή επειδή τα handsfree έχουν 3 μαύρες γραμμές αντί για 2.

Δημοσ.

Καλύτερα ενσύρματο από ασύρματο;

Ειδικά για τηλεόραση, θεωρώ προτιμότερο/βολικότερο το ασύρματο. Για μουσική όχι, εκτός κι αν έχει κάποιος τη δυνατότητα και τη διάθεση να ξεφορτώσει ένα παπόρι λεφτά.

Δημοσ.

Τι άλλα χαρακτηριστικά αξίζει να έχει, εκτός από ασύρματο/ενσύρματο;

Και κάτι άλλο... μπαίνει σε όλες τις LCDtv's? Τι χρειάζεται, miniJack θύρα μόνο;

Δημοσ.

3.5mm εννοείς miniJack?

Nαι

Δεν έχουν όλες πλέον. Θέλει ψάξιμο.

Oι περισσότερες από ότι είδα έχουν ακόμη την θύρα απλά δεν γράφουν ότι είναι για ακουστικά αλλά για Audio Out ενώ είναι το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Μερικά φθηνά μοντέλα δεν έχουν καθόλου. Ούτε ακουστικών ούτε Line out. Ενώ οι πολύ καλές έχουν μόνο optical out.

Το λέω με απόλυτη σίγουρια καθώς το έχω αντιμετώπισει με αρκετά μοντέλα σε πελάτες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά, πήρα αυτό τελικά.

Με γεια σου φίλε. Έμεινες ευχαριστημενος;

Σκέφτομαι κ εγώ για ασύρματα επειδή βλέπω αργά το βράδυ ταινίες. Για την ώρα βλέπω με ενσύρματα που δεν είναι κ τόσο βολικά λόγω του καλωδίου αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω πρόβλημα με τον ήχο (δεν έχω κ μέτρο σύγκρισης βέβαια). Κάποια πρόταση; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν έχω και κάποιο κριτήριο, πρώτη φορά τα παίρνω, αυτό που μου τη σπάει μόνο είναι πως έχει λαμπάκι που να φαίνεται πως φορτίζει αλλά δεν έχει λαμπάκι που να φαίνεται εάν έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση ή όχι!

Δημοσ.

Ναι όντως θα ήταν ωραίο να σβήνει όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση. Γενικώς είσαι ικανοποιημενος με την απόδοση τους;

Έχει κανείς άλλος κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Η AKG εχει παραδοση σε κατι τετοια. Δεν ξερω αν εχει κρατησει την ποιοτητα που ειχε καποτε. Τα συγκεριμενα δεν τα εχω ακουσει αλλα σιγουρα κακα δεν θα ειναι.

Αν θες σοβαρα ακουστικα εγω ξερω και εμπιστεύομαι την Sennheiser. Το εχουν τοσο σε ηχο οσο και σε wireless τεχνολογια μιας και εχουν απο τα καλυτερα επαγγελματικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...