Dredd81 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Άδικος το είπα με την έννοια ότι απλά δεν πρόσεξες ακριβώς τον διάλογο που είχατε και του απάντησες και εσύ λίγο απότομα. Μόνο γι' αυτό. Τέλος πάντων ελπίζω να βρει άκρη ο kova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν τον ρώτησα αν έκανε nvram ,απάντησε ναι τίποτα. Νομίζοντας εγώ ότι έκανε nvram reset , του λέω να δοκιμάσει και pram. Φυσικά δεν έκανε nvram reset,γιατί αν είχε κάνει θα το είχε καταλάβει από το restart του υπολογιστή. Καθαρή περίπτωση PBCAK. Νόμιζε ότι επειδή πατάει τα πλήκτρα αρκεί.... Αν έλεγε δοκίμασα να κάνω αλλά δεν έγινε ,θα είχε λήξει το θέμα. Αλλά με τις ασαφείς απαντήσεις δεν βγάζουμε άκρη. Ποσό μάλλον όταν κάποιος χαρακτηρίζει το επίπεδο ίδιο πάνω κάτω ίδιο με τους άλλους. Αυτό είναι άσχετο με Mac αλλά θα φέρω ένα αντίστοιχο παράδειγμα , με windows pc. Θέλει να μπει κάποιος να μπει στο restore partition ενός υπολογιστή χρησιμοποιώντας συνδυασμό πλήκτρων. Δεν τα καταφέρνει. Ρωτάει στο forum και του λένε να δοκιμάσει να μπει στο bios και να κάνει restore στα defaults. Αυτός απαντάει με ένα ξέρω ναι τίποτα. Τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος? Ότι μπήκε στο bios έκανε restore αλλά τίποτα ή ότι δεν μπήκε καθόλου στο bios? Anyway τέλος καλό όλα καλά. Αν είμαι εγώ μια φορά άδικος ή και άσχετος δεν θα ήθελα να μάθω τι είναι ο Kova... το θέμα έληξε για μένα. ας μην κάνουμε τα κλασικά που κάνουνε κάποιοι άλλοι στα forums. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα