kova Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 θα ήθελα την βοήθειά σας παιδιά. δεν μπορώ να κάνω Internet Recovery με τιποτα. πατάω Option-Command-R μετά τον ήχο αλλά τιποτα. μου λέει δεν υπάρχει σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασες nvram reset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ναι τιποτα μήπως φταίει το ασύρματο πληκτρολόγιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 και pram? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αφου καταφερες να κάνεις τα παραπάνω δεν φταιει το πληκτρολογιο που ειναι ασυρματο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 δεν κατάφερα τιποτα αυτό λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 κατάλαβα, στο MacOS το επίπεδο γνώσεων μου πρέπει να είναι πάνω κάτω το ίδιο με όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν κατάφερα τιποτα αυτό λέω. κατάλαβα, στο MacOS το επίπεδο γνώσεων μου πρέπει να είναι πάνω κάτω το ίδιο με όλους. Δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι στο mac OS....Aπο την στιγμη που προσπαθείς να κάνεις internet recovery πάει να πει οτι έχεις χάσει το partition με το recovery του Mac OS στο σκληρό. Επίσης το internet recovery δεν είναι ιδιοτητα του mac OS αλλα του μηχανηματος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 κατάλαβα, στο MacOS το επίπεδο γνώσεων μου πρέπει να είναι πάνω κάτω το ίδιο με όλους. Φίλε μου η λύση που ψάχνεις είναι ΕΔΩ. Το μηχάνημά σου όπως θα δεις είναι μέσα στη λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε μου η λύση που ψάχνεις είναι ΕΔΩ. Το μηχάνημά σου όπως θα δεις είναι μέσα στη λίστα. Μακάρι να είναι αυτό. το κατέβασα πως γίνεται η εγκατάσταση είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς για να κοιτάει το internet recovery εχει χάσει τo σκληρό και οχι μονο το partition με το recovery . Εχει χάσει και το partition με το mac OS. To ιντερνετ recovery ειναι στην rom με firmware update,οπως πολυ σωστά δειχνει η λιστα. Αυτο το firmware update συνήθως εγκαθισταται αυτοματα μαζι με το update του λειτουργικού. Πχ.απο Yosemite σε elcapitan κτλ.\ Τι mac os ειχες μέσα πριν το χάσεις και αναζητας τωρα λυση μέσο internet recovery? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι εντελώς νεκρός τώρα ο υπολογιστής σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ναι. μπορώ να κατεβάσω από κάπου το os x lion και να κάνω εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα