Belisarius Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έλα διάβασε: https://www.alfavita.gr/arthron/katarriptetai-farmako-kata-toy-karkinoy-ehei-vrethei-kai-mas-kryvoyn Και να μην έχει βγει(που κρατάω επιφυλάξεις) έχει βρεθεί τρόπος να μαθαίνεις αν κάποια στιγμή θα παρουσιάσεις στο μέλλον και θεραπευετε πριν γίνει σοβαρή η κατάσταση. Τώρα πας στον γιατρό κανεις γενικό τσεκ απ και τον άλλο μήνα σου βρίσκουν ξαφνικά καρκίνο και σε 1 μήνα έχεις φύγει. Αρκετά το κουρασαμε. Αν δεν πιστεύεις ότι πίσω από τις φάρμακο βιομηχανίες υπάρχουν τεράστια συμφέροντα και είναι ο μεγαλύτερος τζίρος παγκοσμίως(οι τσόντες πιάνονται?) κακό του κεφαλιού σου ο καθένας πιστεύει ότι θέλει εξάλλου. Έχεις καταλάβει ότι πόσταρες σελίδα που αναπαράγει άρθρο των greek hoaxes το οποίο καταρρίπτει όλο αυτό που ισχυρίζεσαι τόσες σελίδες; Και μετά σου έφταιγε το Pokemon Go. Εν τω μεταξύ τι πάει να πει ξαφνικά έχεις φύγει; Υπάρχουν πολλές μορφές καρκίνου. Ο πατέρας μου είχε αρχή όγκου στο στομάχι τον οποίο βρήκε εγκαίρως και δεν είχε κάνει μετάσταση. Αν όμως είχε επιθετικό καρκίνο μπορεί να μην τον προλάβαινε. Τελικά τον πρόλαβε κάνοντας τυχαία εξετάσεις για άλλο θέμα και τον εγχείρισαν γιατροί και είναι ευτυχώς μια χαρά ο άνθρωπος. Είναι εξευτελιστικό να καταργείτε την λογική και τις επιστήμες για να υποστηρίξετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ που τις λένε εντελώς αμόρφωτοι μπαρμπάδες στα καφενεία. Ντροπή! Λίγη τσίπα! ΥΓ. Θέλετε να σας πω μέσο όρο ζωής στην Πρώιμη Εποχή του Χαλκού στο Αιγαίο που δεν υπήρχαν ουσιαστικά γιατροί και δεν μας δηλητηρίαζαν οι εταιρίες με καρκίνο και δεν υπήρχαν συμφέροντα; Άσε μας, κουκλίτσα μου. 2
ScorpioX777 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 αυτος δεν θα δωριζε την περιουσια του σε βαθος σαραντα χρονων για τα παιδια του 3ου κοσμου? τωρα δινει 3 δις για να θεραπευσει ολες τις ασθενειες? Τι διαολο γιατι δεν κατεβαινει στην πολιτικη αφου το χει Μονο ο Μαρκ και εγω δεν κανουμε παντα αυτο που λεμε η μηπως το κανουμε ολοι λιγο-πολυ.
Undertaker25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ΥΓ. Θέλετε να σας πω μέσο όρο ζωής στην Πρώιμη Εποχή του Χαλκού στο Αιγαίο που δεν υπήρχαν ουσιαστικά γιατροί και δεν μας δηλητηρίαζαν οι εταιρίες με καρκίνο και δεν υπήρχαν συμφέροντα; Άσε μας, κουκλίτσα μου. Ενώ στο κυρίως σχόλιο είχες δίκιο, στο ΥΓ κάνεις μεγάλο λάθος. Τόσο στην Εποχή του Χαλκού όσο και στην Κλασσική Εποχή, η θνησιμότητα από καρκίνο ήταν μηδαμινή. Οι κύριες αιτίες θανάτου ήταν ιογενείς ασθένειες αφού δεν υπήρχαν φάρμακα και εμβόλια, ο πόλεμος και το χαμηλό βιοτικό επίπεδο που καταπονούσε τον οργανισμό. Τότε ένας εξηντάχρονος θεωρούνταν υπερήλικας. Σήμερα ο καρκίνος ευθύνεται για το 15% περίπου των θανάτων ενώ σε όλες τις πρώτες 30-40 θέσεις βρίσκονται εκβιομηχανισμένες χώρες, αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες, με πρώτη τη Δανία. Υπανάπτυκτες χώρες που διατηρούν ένα πιο πρωτόγονο ή αγροτικό τρόπο ζωής δεν βρίσκονται ούτε στις 50 πρώτες θέσεις, με εξαίρεση την Κένυα που βρίσκεται στη 49 για το καρκίνο των γυναικών. http://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/data-cancer-frequency-country
Προτεινόμενες αναρτήσεις