kariolikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αστα φιλαράκι, όλοι αυτοί που κρίνουν τα πάντα και αποκαλούν τίποτα 3 δισ δολάρια, μπαίνουν να αλλάξουν το iphone τους με την λιγότερη χασούρα μέσα στο insomnia...Όμως iphone πάλι ή samsung S8 edge fullHD /CD/DVD, όχι με ένα LG L fino και την χρηματική διαφορά για έρευνες ασθενειών!!!!!! Πλέον το FACEBOOK είναι άλλο ένα βασικό μέσο επικοινωνίας και πολύ βασικό εργαλείο πωλήσεων για επιχειρήσεις μικρές & μεγάλες.Παλιά είχαμε μονάχα τον ΟΤΕ & τα ΕΛΤΑ. Τώρα έχουμε 1000 τρόπους να επικοινωνήσουμε με κάποιον και πολλές φορές και ΔΩΡΕΑΝ. Μόνο κακή εξέλιξη δεν την λες..Συμφωνώ ότι ο άνθρωπος γενικότερα έχει την τάση της εναρμόνισης με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο ζει, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει και η ελευθερία κινήσεων. Στο δικό μου περιβάλλον υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν κανένα λογαριασμό σε κανένα social media και είναι μια χαρά αποδεκτοί. Κανένας δεν έκρινε κανέναν. Επιλογές είναι αυτές, τίποτα παραπάνω. Η εξέλιξη γενικότερα στις νέες γενιές είναι κάτι φυσιολογικό και σε μας λίγο λιγότερο. Διότι πάντα ο Νο1 παράγοντας της ευτυχίας ή της δυστυχίας κάποιου είναι η ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Αν δεν έχεις ζήσει χωρίς το facebook δεν μπορείς να ξέρεις πως θα ήταν η ζωή σου χωρίς αυτό. Εγώ που είχα την ευτυχία να μεγαλώσω χωρίς αυτό καταλαβαίνω διαφορές... Καλές ή κακές, αυτές είναι και δεν αλλάζουν. Αυτό ισχύει για όλους και για τα πάντα γύρω μας. This is the name of the game...Εμείς είμαστε απλοί θεατές. Όποτε πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη, αντί να λέμε αυτά που λέμε και να κριτικάρουμε τα πάντα, ας κοιτάξουμε να κάνουμε την ημέρα μας καλύτερη αλλά και των ανθρώπων γύρω μας. Δεν μπορω παρα να διαφωνησω καθέτως με το συγκεκριμένο κομμάτι της άποψής σου Εμείς είμαστε οι απλοί θεατές?Εμείς είμαστε και τα βιολιά και τα κοντραμπάσα και τα πνευστά μαζί! Σε μία crowd sourced πλατφόρμα, εμείς είμαστε το ζωντανό δείγμα και το κυρίως εμπόρευμα Αν θέλουμε αποδεχόμαστε ή απορριπτουμε μεσω της χρήσης του καθενός την ιδέα ή το εγχείρημα Ο ρόλος μας είναι πλήρως αναβαθμισμένος,όσο αναβαθμίζεται και η υπηρεσία, είτε λέγεται facebook,είτε viber, είτε linkedin.Δεν δέχομαι ότι ειμαι ενας απλός θεατής ,αλλά ένας συμμετέχων.Ακόμα και αν έχω ή οχι καποια από τις παραπάνω υπηρεσίες.Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να κρίνω και να κριτικάρω.Αποδέκτες είμαστε και όχι θεατές 1
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Kοιτα ειναι προφανες πως δεν ξερεις τι σου γινεται (βλ. υπαρχει το φαρμακο για τον καρκινο και μας το κρυβουν),ταυτοχρονα εισαι και πιτσιρικι . Αυτος ο συνδυασμος ειναι ο χειροτερος να ξερεις . Το τι εχω κανει και δεν εχω κανει εγω οταν πηγα Αιθιοπια που εσυ τοτε δεν ηξερες που πεφτει καν η Αφρικη στον χαρτη ασε να το ξερω εγω καλυτερα . Τελευταια φορα που σου απανταω αμεσα ειναι παντελως χασιμο χρονου . Φάρμακο δεν υπάρχει δεν έγραψα αυτό υπάρχει όμως τρόπος να δεις αν έχεις προδιαθεση μέσω κάποιων εξετάσεων που είχε βγει κάποιος πριν ένα χρόνο και έπειτα βρέθηκε νεκρός(υπάρχει το θέμα στο Insomnia) ώστε να τον προλάβεις. Κοντινό μου πρόσωπο εξ αίματος με ένα σωρό εξετάσεις συνέχεια ξαφνικά ανακάλυψαν τον καρκίνο και σε 1.5 μήνα έφυγε δυστυχώς. Είμαστε αναλώσιμοι εγώ αυτό πιστεύω αν έχεις αντίθετη γνώμη με γεια σου με χαρά σου δεν χρειάζεται να προσβάλλεις τους πάντες εδώ μέσα. 1
Dts_Dimensions Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορω παρα να διαφωνησω καθέτως με το συγκεκριμένο κομμάτι της άποψής σου Εμείς είμαστε οι απλοί θεατές?Εμείς είμαστε και τα βιολιά και τα κοντραμπάσα και τα πνευστά μαζί! Σε μία crowd sourced πλατφόρμα, εμείς είμαστε το ζωντανό δείγμα και το κυρίως εμπόρευμα Αν θέλουμε αποδεχόμαστε ή απορριπτουμε μεσω της χρήσης του καθενός την ιδέα ή το εγχείρημα Ο ρόλος μας είναι πλήρως αναβαθμισμένος,όσο αναβαθμίζεται και η υπηρεσία, είτε λέγεται facebook,είτε viber, είτε linkedin.Δεν δέχομαι ότι ειμαι ενας απλός θεατής ,αλλά ένας συμμετέχων.Ακόμα και αν έχω ή οχι καποια από τις παραπάνω υπηρεσίες.Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να κρίνω και να κριτικάρω.Αποδέκτες είμαστε και όχι θεατές Αποδέκτης γίνομαι αν θέλω..Θεατής είμαι διότι από μόνος μου δεν μπορώ να επηρεάσω την μάζα. Αν η μάζα είναι FB και 10 από εμάς όχι, δεν νομίζω οι υπόλοιποι να φύγουν εξ αιτίας μας!!! Αν θέλω να είμαι με την μάζα γιατί τελικά έμεινα μόνος μου τότε ΝΑΙ είμαι και γω αποδέκτης!
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Φάρμακο δεν υπάρχει δεν έγραψα αυτό υπάρχει όμως τρόπος να δεις αν έχεις προδιαθεση μέσω κάποιων εξετάσεων που είχε βγει κάποιος πριν ένα χρόνο και έπειτα βρέθηκε νεκρός(υπάρχει το θέμα στο Insomnia) ώστε να τον προλάβεις. Κοντινό μου πρόσωπο εξ αίματος με ένα σωρό εξετάσεις συνέχεια ξαφνικά ανακάλυψαν τον καρκίνο και σε 1.5 μήνα έφυγε δυστυχώς. Είμαστε αναλώσιμοι εγώ αυτό πιστεύω αν έχεις αντίθετη γνώμη με γεια σου με χαρά σου δεν χρειάζεται να προσβάλλεις τους πάντες εδώ μέσα. Ναι ε? Τα φάρμακα για τις μεγαλύτερες ασθενειες παγκοσμίως έχουν βρεθεί εδώ και χρόνια. Αλλα δεν τα βγάζουν διότι από πίσω παίζεται τρελό χρήμα. Αν θεραπευσουν τον καρκίνο θα σταματήσουν όλοι να δίνουν τα φακελάκια στους γιατρούς για τα χειρουργεία θα σταματήσουν να κάνουν χημεία θεραπείες κτλ κτλ. Αναλώσιμος είναι ο κόσμος για αυτούς να δω πότε θα το πάρετε χαμπάρι. Εκεί κάτω στην Αφρική που γίνεται ένας χαμός από αρρώστιες πιστεύετε ότι δεν μπορούν να καλυτερεψουν τι ζωή τους? Μπορούν αλλά δεν τους αφήνουν. Για τον Zuckerberg τα 3 δις είναι τίποτα και το κάνει αυτό για τα μάτια του κόσμου. Και τα απο πανω τι ειναι ? Ρε μεθυσμενο εισαι ?Τι ασυναρτησιες λες ? Αλλα σου λεω εγω αλλα απαντας εσυ λες και ψεμματα . Ελα κανε μου την χαρη αρκετα ,κουραστικος καταντησες με την ανουσια μπουρδολογια σου .
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έλα διάβασε: https://www.alfavita.gr/arthron/katarriptetai-farmako-kata-toy-karkinoy-ehei-vrethei-kai-mas-kryvoyn Και να μην έχει βγει(που κρατάω επιφυλάξεις) έχει βρεθεί τρόπος να μαθαίνεις αν κάποια στιγμή θα παρουσιάσεις στο μέλλον και θεραπευετε πριν γίνει σοβαρή η κατάσταση. Τώρα πας στον γιατρό κανεις γενικό τσεκ απ και τον άλλο μήνα σου βρίσκουν ξαφνικά καρκίνο και σε 1 μήνα έχεις φύγει. Αρκετά το κουρασαμε. Αν δεν πιστεύεις ότι πίσω από τις φάρμακο βιομηχανίες υπάρχουν τεράστια συμφέροντα και είναι ο μεγαλύτερος τζίρος παγκοσμίως(οι τσόντες πιάνονται?) κακό του κεφαλιού σου ο καθένας πιστεύει ότι θέλει εξάλλου.
haHa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έλα διάβασε: https://www.alfavita.gr/arthron/katarriptetai-farmako-kata-toy-karkinoy-ehei-vrethei-kai-mas-kryvoyn Και να μην έχει βγει(που κρατάω επιφυλάξεις)... Μην κρατας επιφυλαξεις, εχει βγει το φαρμακο κατα του καρκινου! Φαινεται αλλωστε απο το link που εδωσες απο το εγκυρο για τετοια θεματα alfavita.gr και φυσικα το αρθρο ειναι υπογεγραμμενο απο τους πλεον ειδικους στα θεματα καρκινου: ... Greek Skeptic Από το ellinkahoaxes.gr Το ειπε ο Μπαμπης ο Σουγιας, ο Κώστας ο Γκοτζίλας, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Νώντας ο Ανακόντας. Υ.Γ.: Το αστειο ειναι οτι το αρθρο λεει ποσο αφελες ειναι να πιστευει καποιος οτι εχει βγει φαρμακο κατα του καρκινου και να το αποκρυπτουν. 6
panost1986 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 βλέπω να τον βρίσκουν σε κανένα φτηνό μοτέλ κρεμασμένο η με περίστροφο και σημείωμα αυτοκτονίας.. προσωπικά πιστέυω οτι ολες οι ασθένειες ειναι θεραπέυσιμές.. ακόμα και ο καρκίνος.. και δεν ειναι αφελές να πιστέυεις κάτι τέτοιο..αλλα για ποιο λόγο να σου δώσουν το φάρμακο και το εκάστοτε φάρμακο όταν μπορουν να σε εχουν πελάτη για ποσα χρόνια και να τους τα σκάς? ολα για το μαμημένο το χρήμα παιδιά.. 1
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μην κρατας επιφυλαξεις, εχει βγει το φαρμακο κατα του καρκινου! Φαινεται αλλωστε απο το link που εδωσες απο το εγκυρο για τετοια θεματα alfavita.gr και φυσικα το αρθρο ειναι υπογεγραμμενο απο τους πλεον ειδικους στα θεματα καρκινου: Το ειπε ο Μπαμπης ο Σουγιας, ο Κώστας ο Γκοτζίλας, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Νώντας ο Ανακόντας. http://www.insomnia.gr/topic/456147-δεκαπεντάχρονος-εφηύρε-τέστ-καρκίνου-χρησιμοπ/?fromsearch=1 Και για τον Jobs http://www.insomnia.gr/topic/424014-ο-τζομπς-αρνιόταν-να-υποβληθεί-σε-πιθανά-σωτήρι/?fromsearch=1 Διάβασε και τα σχόλια. Προφανώς και όταν το καταλάβεις στο τελευταίο στάδιο δεν υπάρχει καμία ελπίδα ούτε φάρμακα που να σε κάνουν καλά. Το θέμα είναι να το προλάβεις και να μην σου παρουσιάζεται ξαφνικά από το πουθενά ενώ την προηγούμενη βδομάδα είσαι περδικι. βλέπω να τον βρίσκουν σε κανένα φτηνό μοτέλ κρεμασμένο η με περίστροφο και σημείωμα αυτοκτονίας.. προσωπικά πιστέυω οτι ολες οι ασθένειες ειναι θεραπέυσιμές.. ακόμα και ο καρκίνος.. αλλα για ποιο λόγο να σου δώσουν το φάρμακο όταν μπορουν να σε εχουν πελάτη για ποσα χρόνια και να τους τα σκάς? ολα για το μαμημένο το χρήμα παιδιά.. Έτσι ακριβώς είχε βρεθεί κάποιος 1 η 2 χρονια πριν που είχε βγει και είπε ότι βρήκε τρόπο να κάνουμε τεστ αποκλειστικά για τον καρκίνο και να τον προλάβουμε. Δεν πρόλαβε να το κυκλοφορήσει και τον έφαγαν.
Unabomber Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ο καρκινος ειναι ΜΙΑ ασθενεια ΜΟΝΟ.....και οτι εχει βρεθει το ΦΑΡΜΑΚΟ για τον καρκινο και δεν μας το δινουν με ξεπερνα..... για τσεκαρετε να δειτε ποσα ειδη καρκινου υπαρχουν.... http://www.cancer.org/cancer/showallcancertypes/index Δεν γινεται ολα αυτα τα ειδη να εχουν ΜΟΝΟ ενα φαρμακο....... διοτι ειναι τελειως διαφορετικα..... 3
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ο καρκινος ειναι ΜΙΑ ασθενεια ΜΟΝΟ.....και οτι εχει βρεθει το ΦΑΡΜΑΚΟ για τον καρκινο και δεν μας το δινουν με ξεπερνα..... για τσεκαρετε να δειτε ποσα ειδη καρκινου υπαρχουν.... http://www.cancer.org/cancer/showallcancertypes/index Δεν γινεται ολα αυτα τα ειδη να εχουν ΜΟΝΟ ενα φαρμακο....... διοτι ειναι τελειως διαφορετικα..... Το ερώτημα είναι γιατί πρέπει να το μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο στο τέλος που δεν μπορεί να γίνει τίποτα και δεν μπορούν να το βρουν όταν είναι στην αρχή ώστε να το προλάβεις.
Anastazio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν διαβαζω πως το fb ειναι δωρεαν κατι σαν προνοιακό επίδομα παθαίνω καρκίνο που δε θα θεραπευτει ποτε.
pournaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το ερώτημα είναι γιατί πρέπει να το μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο στο τέλος που δεν μπορεί να γίνει τίποτα και δεν μπορούν να το βρουν όταν είναι στην αρχή ώστε να το προλάβεις. Μηπως γιατι πας (και παω και ολοι μας), για εξετασεις μια φορα τα 5 χρονια; Οσοι πανε για τσεκαπ καθε εξαμηνο (αρκετοι πλουσιοι και επωνυμοι), μια χαρα αντιμετωπισαν αρκετες μορφες καρκινου, επειδη με συνεχεις εξετασεις τον βρηκαν στα πρωτα σταδια. http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/788472/dimosia-prosopa-pou-nikisan-ton-karkino Μια χαρα τον βρισκουν τον καρκινο στην αρχη του, αρκει να γινουν οι εξετασεις σωστα. Σιγα την καινουρια επιστημη... Βεβαια αν ειναι ο αλλος σαν εμενα που δεν εχω παει ακομη σε ολη μου τη ζωη να κανω ουτε μια απλη εξεταση αιματος, λογικο ειναι να μου ερθει η κατακεφαλια και να το μαθω λιγο πριν τιναξω τα πεταλα, 1
Antiriad Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτή η ανακοίνωση έγινε πάνω στην στιγμή που ανακοινώθηκε το Facebook μαγειρεύει τα Views τως διαφημήσεων κατά 60-80% http://www.govtslaves.info/facebook-caught-cooking-the-books-by-60-80/
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ο καρκινος ειναι ΜΙΑ ασθενεια ΜΟΝΟ.....και οτι εχει βρεθει το ΦΑΡΜΑΚΟ για τον καρκινο και δεν μας το δινουν με ξεπερνα..... για τσεκαρετε να δειτε ποσα ειδη καρκινου υπαρχουν.... http://www.cancer.org/cancer/showallcancertypes/index Δεν γινεται ολα αυτα τα ειδη να εχουν ΜΟΝΟ ενα φαρμακο....... διοτι ειναι τελειως διαφορετικα..... Αν και με την ουσία τού post σου συμφωνώ, οφείλω να παρατηρήσω ότι το link που έβαλες οδηγεί σε περιεχόμενο με σοβαρές ελλείψεις. Δεν είναι δυνατόν να παρατίθεται λίστα με τα είδη καρκίνων και να απουσιάζει απ' αυτή το σημαντικότερο... 2
filter_bubble Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 αυτος δεν θα δωριζε την περιουσια του σε βαθος σαραντα χρονων για τα παιδια του 3ου κοσμου? τωρα δινει 3 δις για να θεραπευσει ολες τις ασθενειες? Τι διαολο γιατι δεν κατεβαινει στην πολιτικη αφου το χει
Προτεινόμενες αναρτήσεις