Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και η αληθεια ειναι, οτι πρεπει να κατεχεις μεγαλη δυναμη για να κανεις εστω και μικρες αλλαγες.

Ας μην το ξεχναμε αυτο.

Βεβαιως δημιουργει για τον εαυτο του ενα προφιλ "ανωτερου" ανθρωπου, που με τα χρηματα και την προβολη που διαθετει, οφειλει να προβαλει για να μην κατηγορηθει οτι απλα σωρευει πλουτο

Τελος, περα απο φοροαπαλλαγες και ό,τι αλλο μπορει να σημαινει αυτη η κινηση για την εταιρια του,δειχνει ποσο επιθετικα κινειται στην διαφημιση και στην προσπαθεια του να ριζωσει βαθυτερα στην συγχρονη εποχη βαλλοντας απο πασα κατευθυνση με στοχο την κοινωνια

Δεν ειναι κακο,πραγματικα.

It's just plain ol' business

• Like 2
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρώτον τα πάντα ειναι στην αρχή για τους πλούσιους. Νομίζατε πως οι παπούδες σας είχαν τηλεόραση στο σπίτι όταν ηταν 10 χρονών; Νομίζατε πως οι γονείς σας είχαν internet; Νομιζατε πως ολοι πήραν 4K τηλεοράσεις πριν 3 χρονια; Το θεμα είναι να βγούνε αυτές οι θεραπείες. Αν βγούνε σταδιακά θα είναι διαθέσιμες. Και ναι ειναι τραγικό κατι τοσο σημαντικο όπως πχ η θεραπεια του καρκινου να βρεθει και να μην μπορεις να την κανεις, αλλά ετσι δουλευει ο καπιταλισμός μην διαμαρτύρεστε.

Δευτερον σταματήστε σε καθε άρθρο να μας τα πρήζετε με το Facebook. Δεν ειναι σκουπιδι, δεν ειναι καρκίνος και δεν θα σας ρωτήσουμε αν θα έχουμε. Δεν σας αρέσει; Δικαιωμά σας. Αλλά το είπατε μια, δυο τρεις φορές. Φτάνει. Σβήστε το οπροφίλ σας και μη μας πρήζετε. Ελεος δηλαδή. Ούτε σας ανάγκασε κανείς να φτιάξετε προφίλ ούτε ήρθαν τα SWAT να σας απειλήσουν αν δεν εχετε. Και το κυριότερο; Ούτε μάγκες είστε αν δεν έχετε, ούτε εξυπνότεροι. Αν μη τι αλλο είστε το ακριβώς αντίθετο.

• Like 18
Δημοσ.

Εγώ απότι κατάλαβα βλέπω απλά την πονηρή κινέζα που τύλιξε τον πλούσιο βλάκα κάνοντας του ενα μωρό και τώρα εξαντλεί όλον τον ναρκισσισμό βάζοντας φάτσα φόρα πρώτο τραπέζι πίστα το όνομα της πιστεύοντας ότι μπορεί να σώσει τον κόσμο με τα λεφτά του άντρα της. 

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι κράζετε τον Zuckerberg κλείστε και το Facebook το οποίο ο ίδιος έφτιαξε. Όντως είναι αθλιος με αυτά που λέει και τρώει σανο ο κόσμος αλλά και εμείς δεν βλέπω να κάνουμε τίποτα.

Έχεις δίκιο. Εγώ προσωπικά έπεσα στη λούμπα και έφτιαξα πριν καταλάβω τι παίζει γύρω μου και δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να το διαγράψω γιατί έχω επαφή με πολλούς ανθρώπους εκτός πόλεως, απο στρατό, απο τα φοιτητικά μου χρόνια κτλ που επικοινωνώ μόνο μέσω αυτού του σκουπιδιού. Ωστόσο το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για επικοινωνία και συγκεκριμένα για τον Messenger.

Δευτερον σταματήστε σε καθε άρθρο να μας τα πρήζετε με το Facebook. Δεν ειναι σκουπιδι, δεν ειναι καρκίνος και δεν θα σας ρωτήσουμε αν θα έχουμε. Δεν σας αρέσει; Δικαιωμά σας. Αλλά το είπατε μια, δυο τρεις φορές. Φτάνει. Σβήστε το οπροφίλ σας και μη μας πρήζετε. Ελεος δηλαδή. Ούτε σας ανάγκασε κανείς να φτιάξετε προφίλ ούτε ήρθαν τα SWAT να σας απειλήσουν αν δεν εχετε. Και το κυριότερο; Ούτε μάγκες είστε αν δεν έχετε, ούτε εξυπνότεροι. Αν μη τι αλλο είστε το ακριβώς αντίθετο.

Ούτε εμείς θα ρωτήσουμε εσένα αν θα πούμε τη γνώμη μας για το Facebook. 100 φορές θα το πούμε ότι ειναι καρκίνωμα και δεν νομίζω ότι απαγορεύεται κιόλας στο φινάλε.

• Like 1
Δημοσ.

Για φττωχους, για πλουσιους, για μαυρους, gay,ινδιανους κινεζους, ελληνες, αλβανους, βουλγαρους, αμερικανους η εξωγηινους.

Το θεμα ειναι οτι θα δωθουν σε ερευνητες 3 δις δολλαρια τα οποια δεν θα υπηρχαν αλλιως, ωστε να εξεληξουν και να βελτιωσουν τις ερευνες τους για ασθενειες που μας αφορουν και θα μας αφορουν ολους. Το αν εκανε τα λεφτα μεσω του facebook γιατι το κανει αρνητικο?
Ισα ισα που το facebook αν το χρησιμοποιεις εν γνωση σου καθε αλλο παρα αρνητικο μπορει να ειναι, ειτε αφορα ειδησεις, η επικοινωνια, η στοχευμενη διαφημιση, η υπενθυμηση παλιοτερων γεγονοτων που εχουν αποθηκευτει εκει.
Οποιος το φοβαται ας σπασει και το κινητο του, να κοψει γενικοτερα το ιντερνετ κι επισης να καψει την πιστωτικη η χρεωστικη του.
Σημερα εφοσον υπαρχεις καταγραφεσαι. και στο facebook οπως και σε παρομοιες πλατφορμες εσυ ο ιδιος μπορεις να διαλεξεις το μεγεθος της εκθεσης σου. Σε αντιθεση με οτι αλλο σου επιβαλει το ιδιο σου το κρατος για να σε ελεγχει.

• Like 10
Δημοσ.

Με 3 δις δε ξαναρρωσταινουμε ποτε και εμεις φάγαμε 300 δις σε body kit και στα σκυλάδικα;

E τα 3 δις θα μοιραστούν πιστέυω σε 300 -400 άτομα που είναι ιατροί επιστήμονες που είναι τα κορυφαία μυαλά στον πλανήτη.οπότε 3δις/300 κάνει =Αρα 10.000.000$ ο κάθε έξυπνος ιατρούλης θά πάρει :wub:

Δημοσ.

δεν πρέπει να ανησυχούμε θα ανακαλυφθούν και δημιουργηθούν νέες στο μεταξύ αλλιως θα κάνουμε παιδιά με κλήρωση σε στυλ τυχερου παιχνιδιου

Δημοσ.

Εσείς πιστεύετε ότι αυτός ο βλάκας ο ζουκ ηταν ο εφευρέτης του facebook?Γιατι εγώ πιστεύω ότι αυτός ειναι η βιτρίνα και απο πίσω ειναι η NSA που το κατασκεύασε το FB .

• Like 2
Δημοσ.

Εσείς πιστεύετε ότι αυτός ο βλάκας ο ζουκ ηταν ο εφευρέτης του facebook?Γιατι εγώ πιστεύω ότι αυτός ειναι η βιτρίνα και απο πίσω ειναι η NSA που το κατασκεύασε το FB .

Ας το κατασκεύασε όποιος θέλει το θέμα είναι ότι ο περισσότεροι κάτω των 35 είναι όλη μέρα σε αυτή τη μαλακια κάνοντας like βάζοντας κάθε προσωπική τους στιγμή με φωτογραφίες check in κτλ και έχουν καταντήσει σαν zombie. Και εμείς είχαμε hi5 πριν 10 χρόνια αλλά όχι αυτό το πράγμα.

• Like 4
Δημοσ.

Θετικό είναι να γίνουν επενδύσεις στην υγεία, επιπρόσθετες στις ήδη υπάρχουσες.

Αλλά όταν κανείς μιλάει για θεραπεία όλων των ασθενειών με... 3 δις επενδύσεις σε βάθος 10 χρόνων, ακούγεται περισσότερο σαν Αρτέμης Σώρρας παρά σαν πρωτοπόρος. Δεν έχει όρια η γελοιότητα του ισχυρισμού.

" In just one year of funding — 2007 — the National Cancer Institute (NCI) spent $572.4 million on breast cancer research. That same year, the National Institutes of Health (NIH) spent an additional $705 million."

Μόνο σε ένα χρόνο, το 2007, δαπανήθηκαν 1,2 δις δολαρια (από δύο μεγάλα ιδρύματα, όχι παγκοσμίως) για έρευνα μόνο για τον καρκίνο του μαστού.

Πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο γελοίος είναι αυτός ο ανθρωπος. Ξεπερνά τις προσδοκίες. 

Δημοσ.

"οποιος καει με τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι"

νομιζουμε πλεον οτι ολος ο κοσμος ειναι τσιπρες, μητσοτακηδες, καραμαν αληδες, κλπ κλπ κλπ

:)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...