Προς το περιεχόμενο

Games

dinos234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα αγοράσει δυο παιχνίδια σε ηλεκτρονική μορφή μετα απο λίγες μερες τα παιχνίδια δεν έπαιζαν κλειδώθηκαν μίλησα μαζί του αλλα δεν εγινε τιποτα απλα με γράφει και τα διαβάζει θέλω να αφήσω αρνητική αξιολόγηση αλλα δεν γίνεται διαγράφεται μετα απο λιγο εχω τα μηνύματα απο την αρχή αν χρειαστούν διότι έχασα και τα χρήματα μου και δεν μπορώ να αξιολογήσω αρνητικά

Δημοσ.

Κάνε αναφορά στην αγγελία από την οποία πήρες τα παιχνίδια αδερφέ,να το δει κάποιος διαχειριστής...Για να διαγράφεται η αξιολόγηση σου,αν διαγράφεται και δεν κανείς κάποιο λάθος στην καταχώρηση της,το ίδιο κάνει και ο άλλος,αναφέρει τις αρνητικές σου...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεί να δοθεί αξιολόγηση σε μια αγγελία για συναλλαγή που αφορά άλλη αγγελία. Προφανώς, θα έλεγα, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο προφανές.

Εντωμεταξύ, το σύστημα δίνει στα μέλη περιθώριο ενενήντα (90) ημερών να αφήσουν αξιολόγηση. Εκτιμώ ότι τρεις μήνες είναι υπεραρκετό διάστημα για να κρίνει ένα μέλος αν η συναλλαγή του άφησε θετικές, ουδέτερες ή αρνητικές εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, για αυτού του είδους τις απορίες (δηλαδή την εφαρμογή των όρων χρήσης) δεν ανοίγουμε νήμα, στέλνουμε προσωπικό μήνυμα σε ένα συντονιστή ή το διαχειριστή.

Δημοσ.

Εχω κανει πόσες φορές ουτε δεν μ άφηνε να κανω αξιολόγηση αρνητική στην συγκεκριμένη αγγελία εχω στείλει και σε moderator που του λεω εχω και όλα τα μηνύματα απο την αρχή και με έκανε και μπλοκ για λίγες μερες απαράδεκτο δεν ξέρω τι γίνεται ήξερε ο moderator τον συγκεκριμένο τι να πω

• Super Moderators
Δημοσ.

Nα τα πιάσουμε από την αρχή:

Πρώτον, όταν ο λογαριασμός σου βρίσκεται σε αποκλεισμό, δεν φτιάχνεις άλλο για να απαντήσεις (και ο συγκεκριμένος δεν είναι καν με αφορμή τον τωρινό αποκλεισμό σου, βλέπω ημερομηνία εγγραφής 21 Αυγούστου, απλά για να μην απορείς που σε λίγο δεν θα έχεις πρόσβαση ούτε σε αυτόν).

Δεύτερον, στις αξιολογήσεις σου, έγραφες ο ίδιος ότι τον αξιολογούσες για άλλη συναλλαγή, σε άλλη αγγελία. Τέτοια αξιολόγηση δεν μπορεί να παραμείνει, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Τρίτον, είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που σχολιάζεις δημόσια συντονιστικές ενέργειες, και αυτή τη φορά μάλιστα αφήνεις απαράδεκτους υπαινιγμούς για το συντονιστή (παρενθετικά, δεν ήταν ένας και κανείς από αυτούς δεν ήμουν εγώ, για να μην "υποψιαστείς" άλλα πράγματα...) που σου έσβηνε τις άσχετες με τη συγκεκριμένη αγγελία αξιολογήσεις.

Τέταρτον, πήρες ποινή από περισσότερους του ενός συντονιστές και εσύ συνέχιζες να αφήνεις αξιολογήσεις.

Πέμπτον, είχες ενάμισι μήνα να αφήσεις αξιολόγηση στη σωστή αγγελία και δεν το έκανες. Δεν σου φταίει το insomnia που δεν σου επιτρέπει να αξιολογείς όποτε θυμηθείς, σε άσχετες αγγελίες.

Αυτά τα ολίγα, περίμενε να λήξει η ποινή αποκλεισμού και όταν επιστρέψεις, ό,τι απορίες ή αντιρρήσεις έχεις, αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα στο διαχειριστή (Hal9000).

edit: Επειδή το έψαξα λίγο περισσότερο, αξιολόγηση είχες αφήσει. Και ήταν θετική. Γι' αυτό δεν σε άφηνε το σύστημα να αξιολογήσεις ξανά. 4 Ιουλίου, "Τέλεια συναλλαγή και πολύ εξυπηρετικός συστήνεται ανεπιφύλακτα".

Τελικά, δεν ήταν και τόσο ανεπιφύλακτα, από ό,τι φαίνεται. Θα μπορούσες να είχες ζητήσει να διαφραφεί εκείνη η αξιολόγηση για να κάνεις άλλη, αν και, ειλικρινά, δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο ο συντονιστής που θα χειριζόταν την αναφορά θα θεωρούσε λογικό να αλλάξει η αξιολόγηση 2,5+ μήνες μετά...

Συν του ότι (το γράφουν και οι όροι χρήσης των αγγελιών) πειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο, τα μέλη θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο της αξιολόγησης." 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...