torq Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω. το ότι κάποιος οδηγεί έχοντας πιει δε σημαίνει ότι είναι επικίνδυνος επειδή θα πηγαίνει με 200 και θα παίρνει τις στροφές με χειρόφρενα. το θέμα είναι ότι έχεις πολύ αργά αντανακλαστικά. αργείς να πάρεις χαμπάρι τι γίνεται γύρω σου και να αντιδράσεις. μπορεί να βλέπεις έναν πεζό στο πεζοδρόμιο να παραπατάει και να είναι έτοιμος να διασχίσει το δρόμο που σε κανονικές συνθήκες να ψι λιαζόσουν ότι κάτι δε πάει καλά και ίσως πεταχτεί μπροστά σου. άμα είσαι πιωμένος μέχρι να αντιληφθείς τι γίνεται και να μειώσεις ταχύτητα, τον πάτησες. γενικά αν εκεί που οδηγάς συμβεί κάτι και πρέπει να αντιδράσεις γρήγορα το έχασες το παιχνίδι. φανταστείτε πως είστε μόλις ξυπνάτε, μπορεί να σας μιλήσει κάποιος και να χρειαστεί να το ξαναπεί για να καταλάβετε τι είπε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς^^ Για μένα φυλακή και πρόστιμο επιτόπου. Δεν είναι δα άθλος να πάρεις ένα ταξί. Ούτε την αξιοπρέπεια χάνεις αν δεν πιείς. Έχω οδηγήσει πιωμένος και ευτυχώς την γλίτωσα. Δεν με σταματήσαν, δεν χτύπησα κανέναν κτλ, τυχερός ήμουν. Την επόμενη μέρα με κοίταξα στον καθρέφτη είπα "είσαι μεγάλος μπαγλαμάς" και δεν ξαναήπια απο τότε. Δεν είναι δα δύσκολο. Δυστυχώς ο φίλος την γλίτωσε εύκολα, και πιθανόν θα το ξανακάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς^^ Για μένα φυλακή και πρόστιμο επιτόπου. Δεν είναι δα άθλος να πάρεις ένα ταξί. Ούτε την αξιοπρέπεια χάνεις αν δεν πιείς. Έχω οδηγήσει πιωμένος και ευτυχώς την γλίτωσα. Δεν με σταματήσαν, δεν χτύπησα κανέναν κτλ, τυχερός ήμουν. Την επόμενη μέρα με κοίταξα στον καθρέφτη είπα "είσαι μεγάλος μπαγλαμάς" και δεν ξαναήπια απο τότε. Δεν είναι δα δύσκολο. Δυστυχώς ο φίλος την γλίτωσε εύκολα, και πιθανόν θα το ξανακάνει. Μια από τα ιδια...Πριν 3-4 μηνες τα ιδια ειχα πει αλλα προχθες πηρα ταξι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω εχω να το κανω απο το 2012. Στην τελικη τι κερδιζεις πιωμενος? Χαλια στομαχι και αντανακλαστικα χουφταλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Η ουσία δεν είναι ότι τον τσάκωσαν 2 φορές,αλλά πόσες δεν τον τσάκωσαν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Η ουσία δεν είναι ότι τον τσάκωσαν 2 φορές,αλλά πόσες δεν τον τσάκωσαν. Γιαυτό λέμε, από την πρώτη φορά παραδίδει το δίπλωμα του για 3 χρόνια και 5.000 ευρώ πρόστιμο, να δούμε το ξανακάνει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα