Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εξαρτάται μόνο από το ποτό αλλά και τον άνθρωπο και πολλούς άλλους παράγοντες. Ήπιε τα ίδια ακριβώς με άλλο παιδί που τους σταμάτησαν ταυτόχρονα, και ο ένας έγραψε 0.50 και ο άλλος 0.90. Πως γινεται αυτό ? Να μου πεις ότι τον έναν τον ειχε "πιασει" πιο πολύ από τον αλλον το δεχομαι απολυτα αλλα να βγαλει άλλη ενδειξη γινεται ?
Joshua21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πως γινεται αυτό ? Να μου πεις ότι τον έναν τον ειχε "πιασει" πιο πολύ από τον αλλον το δεχομαι απολυτα αλλα να βγαλει άλλη ενδειξη γινεται ? Παίζει ρόλο και το σωματικό βάρος, αν ο άλλος έχει διπλά κιλά από σένα το αλκοόλ στο αίμα του θα είναι κάτι λιγότερο από το μισό σε σχέση με το δικό σου. 3
Haldol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης να έχετε υπόψιν ότι πάνω κάτω τα ποτά έχουν την ίδια περιεκτηκότητα αλκοόλ στη μερίδα. Μην θεωρήσετε δηλαδή ότι "μια μπυρίτσα" (έλα μωρέ τώρα πιες) έχει λιγότερο αλκοόλ από ένα ουίσκι. Στη μερίδα όλα είναι πάνω - κάτω ίδια. Φυσικά, όταν ο άλλος οδηγεί τακτικά πιωμένος και τον έχουν πιάσει πόσες φορές και δε βάζει μυαλό, το μόνο που του αξίζει είναι η αφαίρεση διπλώματος για πάντα (να μην μπορεί να ξαναβγάλει) μαζί με λίγο καιρό "στο φρέσκο" για να χαλαρώσουν τα νεύρα του. Πριν σκοτώσει κανέναν. 5
pokemonhunter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα εχετε σκοπο να γινεται κουρουμπελα παρτε ενα γ@#!23ταξι . Τα παθατε ελπιζω τωρα να μαθατε. Καλη σας ημερα κυριοι. Με αλκοολ και κοκκινα δεν παιζουμε 4
giorpa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Κατά την ταπεινη μου γνωμη οποιος δεν πινει καθολου και μονο αυτος μπορει να ισχυριστεί ότι ποτε δεν οδηγησε με πανω από τα επιτρεπόμενα ορια που νομιζω είναι μια μπυρα ή κατι τετοιο . Κακως βεβαια αλλα και πανω από τα ορια υπαρχουν εστω ατυπα ορια !Άλλο δυο μπυρες σε 4-5 ωρες και άλλο 10...τσιπουρα ή και παραπανω. Εδώ. Και πολλοί άλλοι φαντάζομαι. Ανεξάρτητα όμως δεν αναιρείται όμως η παλιανθρωπιά και ασυνειδησία του να οδηγείς μεθυσμένος με καμία λογική συμψηφισμού.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ. Και πολλοί άλλοι φαντάζομαι. Ανεξάρτητα όμως δεν αναιρείται όμως η παλιανθρωπιά και ασυνειδησία του να οδηγείς μεθυσμένος με καμία λογική συμψηφισμού. Μαλλον δεν εχεις καλη φαντασια ...Αφου δεν πινεις δεν μπορεις να ξερεις αν υπαρχουν εστω ατυπα και όχι από συμψιφισμο ορια . Κατά συμπτωση αποψε θα παω σε μια ...τσιπουροκατασταση .Θα με παει η κορη μου και θα γυρσω με ταξακι . 2
giorpa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον δεν εχεις καλη φαντασια ...Αφου δεν πινεις δεν μπορεις να ξερεις αν υπαρχουν εστω ατυπα και όχι από συμψιφισμο ορια . Κατά συμπτωση αποψε θα παω σε μια ...τσιπουροκατασταση .Θα με παει η κορη μου και θα γυρσω με ταξακι . Θες να μου πεις ότι είμαι ο μόνος νηφάλιος οδηγός που σέβομαι τις ζωές των άλλων; Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ξεπερνάς και τα πιο τρελά μου όνειρα... ΥΓ: Πίνω όσο δεν οδηγώ, και πίνω όταν οδηγώ τόσο όσο πρέπει. Για να μη νομίζεις, σε αλκοτέστ έχω βρεθεί και ήμουν νόμιμος, άρα κάτι σωστά θα το έκανα. ΥΓ2: Πόσο δίκιο έχεις να σε πάει η κόρη σου στο τσιπουράδικο για να μην δίνεις κακό παράδειγμα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Θες να μου πεις ότι είμαι ο μόνος νηφάλιος οδηγός που σέβομαι τις ζωές των άλλων; Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ξεπερνάς και τα πιο τρελά μου όνειρα... ΥΓ: Πίνω όσο δεν οδηγώ, και πίνω όταν οδηγώ τόσο όσο πρέπει. Για να μη νομίζεις, σε αλκοτέστ έχω βρεθεί και ήμουν νόμιμος, άρα κάτι σωστά θα το έκανα. Νομισα ότι δεν πινεις ποτε ! Λαθος μου.Κι εγω το ιδιο κανω.
petran91 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα δεν ανοίχτηκε για να δικασουμε εμείς το ποσο σωστό ή όχι είναι να οδηγας μεθυσμένος. Είναι εγκληματικό και κατά τη δική μου γνώμη, αλλά είναι άσχετο. Για να ληξω το θεμα: Ενημερωθηκε από αστυνομικό στην τροχαία που πήγε και ρώτησε, ότι μέχρι να γίνει το δικαστήριο θα το έχει ξεχάσει. Το διπλωμα θα το πάρει ομως μετά από 6 μήνες οπότε δεν θα μπορεί να οδηγάει. Ελπίζω το πάθημα να έγινε μάθημα. 2
kalogeros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα δεν ανοίχτηκε για να δικασουμε εμείς το ποσο σωστό ή όχι είναι να οδηγας μεθυσμένος. Είναι εγκληματικό και κατά τη δική μου γνώμη, αλλά είναι άσχετο. Για να ληξω το θεμα: Ενημερωθηκε από αστυνομικό στην τροχαία που πήγε και ρώτησε, ότι μέχρι να γίνει το δικαστήριο θα το έχει ξεχάσει. Το διπλωμα θα το πάρει ομως μετά από 6 μήνες οπότε δεν θα μπορεί να οδηγάει. Ελπίζω το πάθημα να έγινε μάθημα. Σόρρυ αλλά σε έχασα. Ποιος θα έχει ξεχάσει και τι;
petran91 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ο φίλος μου θα έχει ξεχασει και καλά ότι έχει δικαστήριο που εκκρεμεί. Εννοούσε ότι θα γίνει σε πολλά χρόνια 1
soteras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχάς το χαρτί που υπέγραψε τι έλεγε ελπίζω πριν έβαλε υπογραφή να του έριξε μια ματιά να δει τι λέει Επίσης στο δικαστήριο το γεγονός ότι παλιά του είχαν πάρει το δίπλωμα είναι υπερβολικά όχι με το μέρος του καθώς τώρα αμα έχει πάλι πολλούς πόντους τιμόνι σε ένα χρόνο το φιλαράκι 1
soteras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μήνυση πρέπει να ήταν Καλά δεν έχει ένα αντίγραφο ή κάτι που δίνουν.Πάντως άμα δεν κοίταξε τη υπόγραφε και έχει υπογράψη τίποτα που δέχεται όλες τις συνάπειες και τα πάντα όλα τότε άσχημα πολύ Πάντως μια γρήογρη έρευνα στη σελίδα αυτή http://www.glavopoulos.gr/kok/poines.php λογικά ο φίλος σου είναι στο νούμερο 42
petran91 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τι συνέπειες δηλαδή? Να τον κάψουν στην πλατεία? Για το δικαστήριο υπέγραψε. Ούτε κλήση ούτε πρόστιμα ούτε τίποτα. Του τα εξηγούσε ο αστυνομικος την ώρα που τον έγραψε, γιατί στην ουσία του την χάρισε που δεν τον έγραψε και δεν τον πήρε αυτόφωρο και δεν του πήρε και τις πινακίδες, που κανονικα αυτά προβλέπονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα