Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά  θέλω να κάνω αναβάθμιση στο laptop μου και θέλω να μου πείτε αν αξίζει να κάνω την αναβάθμιση που σκέπτομαι και θα ήθελα να μου προτείνετε ποια ανταλλακτικά να πάρω .

Το laptop είναι αυτό : http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-c855-19x/

Tο έχω 4 χρόνια χωρίς να μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα εκτός από ένα καμένο pixel  στην οθόνη.

Τώρα όμως θέλω να το χρησιμοποιήσω επαγγελματικά για να παίζω μουσική και έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις κυρίως σε ταχύτητα και κυρίως ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μου κολλήσει ο υπολογιστής ποτέ.

Οπότε λοιπόν έχω καταλήξει να αλλάξω ram και να βάλω ένα ssd σκληρό δίσκο.

Για τις ram θέλω να ρωτήσω αν είναι καλύτερο να πάρω μια ίδια με αυτή που φοραει  τώρα το laptop (1x4gb DDR3 RAM 1.600 MHz)  η εάν είναι καλύτερο να πάρω δυο καινούργιες για να δουλεύουν 100% μεταξύ τους ?   Και αν πάρω καινούργιες θέλω να μου προτείνετε ποιες να αγοράσω εάν πάρω  (2x4GB)  και μια ποιες αν πάρω  (2x8GB).

Για τον σκληρό δίσκο τώρα θέλω να πάρω ssd 500gb αν και χρειάζομαι ποιο μεγάλο αλλά πάνε πολλά τα λεφτά μετά και δε συμφέρει. ( ποιον μου προτείνεται να πάρω )

Επίσης είδα μια λύση σε ένα οδηγό  στο pcsteps η όποια είναι να αντικαταστήσουμε το DVD-R με ένα ειδικό caddy που στο εσωτερικό του θα έχει ένα δεύτερο σκληρό δίσκο http://www.e-shop.gr/evolveo-df127-hdd-laptop-frame-p-PER.705356 και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να το κάνω εγώ αυτό στο δικό μου laptop ώστε να βάλω εκεί το σκληρό που έχει  ηδη το laptop .

Τελικός θέλω να μου πείτε αν αξίζει να κάνω αυτήν αναβάθμιση και να μου προτείνετε συγκεκριμένα ανταλλακτικά για να αγοράσω .

Ευχαριστώ εκ των πρότερων !

Δημοσ.

Πάρε κάποιον SSD για αρχή, εκεί να δεις διαφορά. Ραμ κάποια 4άρα στα 1600 cas 11 1.5Volt.

Kαι αν είσαι μερακλής, κάποιον i7 3612qm απο το ebay.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...