Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Car Charger (50% off)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να το χρησιμοποιησεις και σαν hands free? Αν ναι τι αποδοση εχει γιατι θα ηταν πολύ χρησιμο μιας και ψαχνω κατι που να μην χρειάζεται αλλη εισοδο στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου.

• Like 1
Δημοσ.

Μα ήδη είχε -50% κουπόνι λόγω του Promotion με τα Pokemon. O pikachu εκεί πάνω μάρτυς μου...αξίζει -50%.

Το έχω στα χέρια μου. Φυσικά υπέροχη ποιότητα Xiaomi. To app αγγλικά και εύκολο με ωραίες λειτουργίες όπως να ψάχνει το καλύτερο κανάλι που θα κάνει εκπομπή για να μην υπάρχουν παρεμβολές, Φίλτρο για μείωση θορύβου από παρεμβολές, κούνημα του κινητού για next song και αυτόματη αναπαραγωγή της μουσικής μόλις ξεκινά το αμάξι και συνδέεται με BT στο κινητό μας.

Επιπλέον έχει μικρόφωνο οπότε δουλεύει και ως hands-free για το αυτοκίνητο.

ΠΡΟΣΟΧΗ. υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τσιγάρο-υποδοχών στο αμάξια και σε μερικές μάρκες αν και λέει τις υποστηρίζει δεν ισχύει....Π.χ. FIAT 500. Αν κάποιος βρει κανέναν αντάπτορα όχι γκουμούτσα ας προτείνει. 

Not compatible with SUBARU/KIA/NISSAN all series, PEUGEOT 201/2008, HONHA Odyssey/CITY/VEZEL/CRIDER/FIT,Toyota VOIS, Changan Mazda 2, Dongfeng Honda XR-V, Skoda Fabia/Rapid, Suzuki Alto, Citroen C-Elysee, FAW-Volkswagen Jetta NF

Δημοσ.

Παιδια πηγα να κανω παραγγελια αλλα δε το παιρνει το κουπονι....λεει οτι ισχυει μονο για συγκεκριμενα προιοντα

Edit: Τελικα το κουπονι μου το δεχεται μονο για το ασπρο χρωμα...

Δημοσ.

Το έχω αγοράσει σε αντίστοιχη τιμή από tiny deal. Σε αναπτήρα για scirocco δεν έκανε καλή εφαρμογή και έβαλα ένα μικρό κομμάτι χαρτί για να σφηνωσει. Είναι ποιοτικό πάντως σε αίσθηση. Φόρτιση καλή αλλά δεν είναι Quick charge. Το Bluetooth συνδέθηκε μια χαρά στο ραδιόφωνο αλλά για hands-free δεν κανει. Ο άλλος σε ακούει χάλια. Σαν mp3 δεν το έχω δοκιμάσει. Δείχνει και τα volt της μπαταρίας

Δημοσ.

Ψιλοπατάτα είναι. Έχω αγοράσει το 1ο roidmi και όλο παράσιτα έχει

Νομιζω τα παρασιτα εχουν να κανουν με τη περιοχη. Δηλαδη για Αθηνα που εχει απειρους σταθμους με δυνατο σημα θα σου κανει παρασιτα γιατι δε θα βρισκεις ευκολα ελευθερη συχνοτητα. Κυριως σε επαρχια κανουν δουλεια αυτα

Δημοσ.

Για περιοχές με πολλούς σταθμούς δε κανει καλή δουλειά..

Καλυτερα ενα φορτιστη με Quickcharge κλπ και αν το αμάξι δεν εχει line in, βάζεις ενα wired FM modulator και ακούς σωστά..

Αν κινείστε επαρχία με λίγους σταθμούς πρεπει να δουλευει καλύτερα το συγκεκριμένο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...