Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω αρχικά τον ts, παρέλαβα από Σύνταγμα!

Την Παρασκευή βέβαια αλλά προοριζόταν για δώρο σε παιδί που παρακολουθεί το forum και ήμουν mute

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και θα προχωρήσουν σε ακύρωση της παραγγελίας. Το είχα κλείσει με παραλαβή από κατάστημα. 

Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και θα προχωρήσουν σε ακύρωση της παραγγελίας. Το είχα κλείσει με παραλαβή από κατάστημα.

Όλο τα ίδια με αυτους ..
Δημοσ.

Καποιες μέρες πριν ειχα πετυχει ενα λαπτοπ σε πολύ καλή τιμή σε αυτούς, και μόλις μου ακύρωσαν λόγω λάθος τιμής.. Τους πήρε 2-3 εργάσιμες να το σκεφτούν και είχαν την παραγγελία σε "εκτεταμένη αναζήτηση" αν και το λαπτοπ υπήρχε με ακριβότερη τιμή...Φαινεται έψαχναν τον τρόπο να το πασάρουν.. Τα άκυρα τα ρίχνουν για πλάκα....

Δημοσ.

Καποιες μέρες πριν ειχα πετυχει ενα λαπτοπ σε πολύ καλή τιμή σε αυτούς, και μόλις μου ακύρωσαν λόγω λάθος τιμής.. Τους πήρε 2-3 εργάσιμες να το σκεφτούν και είχαν την παραγγελία σε "εκτεταμένη αναζήτηση" αν και το λαπτοπ υπήρχε με ακριβότερη τιμή...Φαινεται έψαχναν τον τρόπο να το πασάρουν.. Τα άκυρα τα ρίχνουν για πλάκα....

Ενα hp? Και σου προτειναν να το παρεις 499?
Δημοσ.

Το κινητό είναι διαθέσιμο με τη νέα τιμη; αν ναι πρέπει να τους το πεις!
Δημοσ.

Σου καναν καποια αντιπροταση?
Δημοσ.

Μου έκαναν αντιπρόταση για iphone 6s plus με τιμή 100ευρώ κάτω. 

Το κινητό δεν είναι διαθέσιμο στο site τους. Στο μαγαζί δεν ξέρω... 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι μου είπαν περίπου στα 660 ευρώ. Λόγου μεγέθους και εγώ το απέρριψα. Εννοείται δεν έκανε κουβέντα για το 7. Μου είπε ότι ούτε η Apple Ελλάδας δεν έχει απόθεμα για να καλύψει τις παραγγελίες που έγιναν 

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Θεσσαλονίκη για 6αρι 64gb στα 579€ ας στείλει inbox. Το έκλεισα και δεν πρόκειται να το πάρω.

μαλλον εννοεις για 6s..

Δημοσ.

Και σε μενα επεσε ακυρο με αντιπροταση το 6s plus .. ειχα κανει παραγγελια με το που βγηκε πως δεν προλαβα;

Πεσατε σε περιπτωση δυστηχως η οποια μονο αν ειχατε βγαλει φωτογραφια απο την σελιδα τους οτι ηταν διαθεσιμα τα κινητα και την μερα που ανεβηκε η προσφορα αυτη αλλα και την επομενη(που εμφανιζονταν διαθεσιμα)μπορουσατε να διεκδικησετε κατι.

Δημοσ.

Πεσατε σε περιπτωση δυστηχως η οποια μονο αν ειχατε βγαλει φωτογραφια απο την σελιδα τους οτι ηταν διαθεσιμα τα κινητα και την μερα που ανεβηκε η προσφορα αυτη αλλα και την επομενη(που εμφανιζονταν διαθεσιμα)μπορουσατε να διεκδικησετε κατι.

Έχω κρατήσει print screen για όποιον ενδιαφέρεται....

Επειδή κι εμένα στο παρελθόν μου είχαν ρίξει άκυρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...