afinis2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Να ευχαριστήσω αρχικά τον ts, παρέλαβα από Σύνταγμα! Την Παρασκευή βέβαια αλλά προοριζόταν για δώρο σε παιδί που παρακολουθεί το forum και ήμουν mute
theanob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και θα προχωρήσουν σε ακύρωση της παραγγελίας. Το είχα κλείσει με παραλαβή από κατάστημα.
panormou13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και θα προχωρήσουν σε ακύρωση της παραγγελίας. Το είχα κλείσει με παραλαβή από κατάστημα.Όλο τα ίδια με αυτους ..
baskon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καποιες μέρες πριν ειχα πετυχει ενα λαπτοπ σε πολύ καλή τιμή σε αυτούς, και μόλις μου ακύρωσαν λόγω λάθος τιμής.. Τους πήρε 2-3 εργάσιμες να το σκεφτούν και είχαν την παραγγελία σε "εκτεταμένη αναζήτηση" αν και το λαπτοπ υπήρχε με ακριβότερη τιμή...Φαινεται έψαχναν τον τρόπο να το πασάρουν.. Τα άκυρα τα ρίχνουν για πλάκα....
panormou13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καποιες μέρες πριν ειχα πετυχει ενα λαπτοπ σε πολύ καλή τιμή σε αυτούς, και μόλις μου ακύρωσαν λόγω λάθος τιμής.. Τους πήρε 2-3 εργάσιμες να το σκεφτούν και είχαν την παραγγελία σε "εκτεταμένη αναζήτηση" αν και το λαπτοπ υπήρχε με ακριβότερη τιμή...Φαινεται έψαχναν τον τρόπο να το πασάρουν.. Τα άκυρα τα ρίχνουν για πλάκα....Ενα hp? Και σου προτειναν να το παρεις 499?
samsunglife Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και θα προχωρήσουν σε ακύρωση της παραγγελίας. Το είχα κλείσει με παραλαβή από κατάστημα.Το κινητό είναι διαθέσιμο με τη νέα τιμη; αν ναι πρέπει να τους το πεις!
panormou13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και θα προχωρήσουν σε ακύρωση της παραγγελίας. Το είχα κλείσει με παραλαβή από κατάστημα.Σου καναν καποια αντιπροταση?
theanob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μου έκαναν αντιπρόταση για iphone 6s plus με τιμή 100ευρώ κάτω. Το κινητό δεν είναι διαθέσιμο στο site τους. Στο μαγαζί δεν ξέρω...
panormou13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή ποσο το plus τελική ..? Και με το ζορι να παρεις πιο μεγαλο τηλ?? Για αλλο 6s ή 7αρι δεν ειπαν τπτ?
theanob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θυμάμαι μου είπαν περίπου στα 660 ευρώ. Λόγου μεγέθους και εγώ το απέρριψα. Εννοείται δεν έκανε κουβέντα για το 7. Μου είπε ότι ούτε η Apple Ελλάδας δεν έχει απόθεμα για να καλύψει τις παραγγελίες που έγιναν
ktiniatros81 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Θεσσαλονίκη για 6αρι 64gb στα 579€ ας στείλει inbox. Το έκλεισα και δεν πρόκειται να το πάρω.
taslikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Θεσσαλονίκη για 6αρι 64gb στα 579€ ας στείλει inbox. Το έκλεισα και δεν πρόκειται να το πάρω. μαλλον εννοεις για 6s..
panormou13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε μενα επεσε ακυρο με αντιπροταση το 6s plus .. ειχα κανει παραγγελια με το που βγηκε πως δεν προλαβα;
Fulgore Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε μενα επεσε ακυρο με αντιπροταση το 6s plus .. ειχα κανει παραγγελια με το που βγηκε πως δεν προλαβα; Πεσατε σε περιπτωση δυστηχως η οποια μονο αν ειχατε βγαλει φωτογραφια απο την σελιδα τους οτι ηταν διαθεσιμα τα κινητα και την μερα που ανεβηκε η προσφορα αυτη αλλα και την επομενη(που εμφανιζονταν διαθεσιμα)μπορουσατε να διεκδικησετε κατι.
Nyo30 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πεσατε σε περιπτωση δυστηχως η οποια μονο αν ειχατε βγαλει φωτογραφια απο την σελιδα τους οτι ηταν διαθεσιμα τα κινητα και την μερα που ανεβηκε η προσφορα αυτη αλλα και την επομενη(που εμφανιζονταν διαθεσιμα)μπορουσατε να διεκδικησετε κατι. Έχω κρατήσει print screen για όποιον ενδιαφέρεται.... Επειδή κι εμένα στο παρελθόν μου είχαν ρίξει άκυρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα