Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ζητατε κινητα εδω! Δεν ειμαστε αγγελιες! Μονο αυθορμητη δηλωση παραχωρησης για παραλαβη μπορει να γινει "ανεκτη" οπως το παραπανω που εμεινε. Οχι ζητηση παραχωρησης ή αγορας, οχι πωληση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Για 2000% του χρονου που υπηρξε διαθεσιμο. Οριακα! Παρα τριχα που λεμε! 1
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικά για λιγότερο από 1 ώρα κράτησε η προσφορα..
ipal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως οι υπάλληλοι Public το πήραν σήμερα με τη τιμή προσφοράς. Λογικό αλλά και περίεργο μαζί. Μάλλον το κατέβασαν χτες 21:00 προληπτικά μη γίνει χαμός μετα με άκυρα...<br><br>
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Οποιος ειχε τραβηξει φωτογραφια χτες πχ στις 10το βραδυ που ελεγε εξαντλημενο και πηγαινε σημερα και υπηρχε διαθεσιμο αλλα σε αλλη τιμη,φυσικα και μπορουσε να το επαιρνε στην χτεσινη τιμη αν εδειχνε την φωτογραφια με την χτεσινη τιμη.
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Οποιος ειχε τραβηξει φωτογραφια χτες πχ στις 10το βραδυ που ελεγε εξαντλημενο και πηγαινε σημερα και υπηρχε διαθεσιμο αλλα σε αλλη τιμη,φυσικα και μπορουσε να το επαιρνε στην χτεσινη τιμη αν εδειχνε την φωτογραφια με την χτεσινη τιμη. Για κανένα λόγο.. θα πούνε πραλαβαμε σήμερα... ο καταναλωτής σε τέτοια περίπτωση δύσκολα βρίσκει το δίκιο του..
panormou13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομιζω παντως να μην παραλαβουμε ολοι.. δεν ηταν λαθος τιμη..ειχαν στειλει μαιλ .. ειχαν βαλει μπανερ..
basilis5 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το οτι σου λεει ομως το καταστημα 12μηνες(οπως γενικα ολες οι αλυσιδες)σημαινει οτι σε αντιθετη περιπτωση των android με την σιγουρη 2ετη εγγυηση,στην περιπτωση του public μετα τον χρονο πρεπει εσυ να ασχοληθεις(ο πελατης δηλαδη)με τα service και τις αντιπροσωπειες κατι το οποιο ομως δεν παει ετσι. δεν εχει να κανει με android η 2ετης εγγυηση, αλλα με τον εκαστοτε κατασκευαστη. Οντως ο 2ος χρονος του iphone κακως απαιτει μια γραφειοκρατία απο μερους του ιδιοκτήτη, ομως σε καθε περιπτωση υπαρχει, και δεν στην αρνειται κανεις ( με εξαιρεση οχι EU συσκευες, η αγορασμενες με τιμολόγιο). Σορυ για το off topic.
taslikos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχει να κανει με android η 2ετης εγγυηση, αλλα με τον εκαστοτε κατασκευαστη. Οντως ο 2ος χρονος του iphone κακως απαιτει μια γραφειοκρατία απο μερους του ιδιοκτήτη, ομως σε καθε περιπτωση υπαρχει, και δεν στην αρνειται κανεις ( με εξαιρεση οχι EU συσκευες, η αγορασμενες με τιμολόγιο). Σορυ για το off topic. Δεν υπάρχει κατ'εμε καθόλου γραφειοκρατία 3 φορές έχω μιλήσει με document για αυτό το θέμα και πάντα δέχθηκαν να με καλύψουν χωρίς να το έχω πάρει καν από αυτούς.. επίσης το ένα τηλ είναι τιμολόγημενο και δεν μου είπαν τίποτα.. μόνο το imei θέλουν αυτοί. 1
kaktos77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Παρέλαβα χθες το μεσημέρι ένα 16αρι από τα public. Όλα τέλεια, ευχαριστώ τον ts!!
basilis5 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει κατ'εμε καθόλου γραφειοκρατία 3 φορές έχω μιλήσει με document για αυτό το θέμα και πάντα δέχθηκαν να με καλύψουν χωρίς να το έχω πάρει καν από αυτούς.. επίσης το ένα τηλ είναι τιμολόγημενο και δεν μου είπαν τίποτα.. μόνο το imei θέλουν αυτοί. Στην infoquest επρεπε να παω απο εκει κ να συμπληρωσω μια "αιτηση προς την apple" οπως ειπαν, μαζι με την αποδειξη, βλακειες δλδ. Γι αυτο το πα.
taslikos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στην infoquest επρεπε να παω απο εκει κ να συμπληρωσω μια "αιτηση προς την apple" οπως ειπαν, μαζι με την αποδειξη, βλακειες δλδ. Γι αυτο το πα. Αλήθεια;; εγώ είμαι από επαρχία και απλά τηλεφωνικά μίλησα με document και το έστειλα με courier. Τίποτα δεν μου είχαν ζητησει μόνο imei
master1992g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στην infoquest επρεπε να παω απο εκει κ να συμπληρωσω μια "αιτηση προς την apple" οπως ειπαν, μαζι με την αποδειξη, βλακειες δλδ. Γι αυτο το πα. Η εγγύηση είναι για 2 χρόνια, για να γίνει η επισκευή αρκεί μόνο η απόδειξη ή το τιμολόγιο. Για να γλυτώσετε χρόνο απευθυνθείτε σε επίσημο apple retailer(π.χ. istorm). Έχω στείλει για επισκευή 2 συσκευές, και οι δυο κατά την διάρκεια του 2ου έτους εγγύησης χωρίς κανένα πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι η εγγύηση του ανταλλακτικού(όχι όλης της συσκευής) ανανεώνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα