taslikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αξίζει μόνο στα 64 γίγα αλλιώς κρατά το αυτό που έχεις.
kaktos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πιστεύω ότι αξίζει σίγουρα το 6s έναντι του s7 edge, τώρα αν έχεις πρόβλημα με τους περιορισμούς του iOS κάτσε με το android αλλιώς άλλαξε το... 1
taslikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες στην παραγγελία έβαλα ότι θα κοπεί απόδειξη αλλά τελικά θέλω τιμολόγιο.. τους περνώ ένα τηλ να διορθωθεί;; η στο ταμείο το λέω; Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει.
panormou13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αξίζει μόνο στα 64 γίγα αλλιώς κρατά το αυτό που έχεις.Δεν με ενδιαφερουν τα giga ποτε δεν κραταω φωτο βιντεο στο τηλ μου παντα τα αδειαζω ..Δεν το εχω ανοιξει το edge ειναι σφραγισμενο απλα το παω πισω περνω το 6s και 150ευρω πιστοτικο Παίδες στην παραγγελία έβαλα ότι θα κοπεί απόδειξη αλλά τελικά θέλω τιμολόγιο.. τους περνώ ένα τηλ να διορθωθεί;; η στο ταμείο το λέω; Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει. Απο το τηλ δεν αλαζουν τπτ στην παραγγελια..εκει μονο
filter_bubble Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο ειναι να τα λεμε να προσεχουμε.. το θεμα ειναι οτι προχτες πηρα ενα samsung s7 edge στα 599 απο public και δεν το εχω ανοιξει..αξίζει να παρω αυτο και να παρω και ρεστα; αν δεν εχεις προβλημα με το κλειστο οικοσυστημα της apple ,εννοειται αξιζει ειδικα με ενα 120€ κατω στην τελικη το πουλας κλειστο κ παιρνεις οτι θες
basilis5 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικα ακομα και να εκανα την χρηματικη υπερβαση για το 6s,στους 12μηνες εγγυηση(και εχοντας στο μυαλο μου και την Arvato)μιλησε η φωνη της λογικης Η εγγυηση για ευρωπαικα μοντελα ειναι 24 μηνες και παρεχεται απο την infoquest. 3
Kazama88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αξιζει να πας απο s7 edge 5.5" 32GB+ σε 6s 4.7 16GB, το ακουσαμε και αυτο... Απορω αν εχετε πιασει ποτε τα τηλ αυτα στα χερια σας. 4
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Η εγγυηση για ευρωπαικα μοντελα ειναι 24 μηνες και παρεχεται απο την infoquest. Το οτι σου λεει ομως το καταστημα 12μηνες(οπως γενικα ολες οι αλυσιδες)σημαινει οτι σε αντιθετη περιπτωση των android με την σιγουρη 2ετη εγγυηση,στην περιπτωση του public μετα τον χρονο πρεπει εσυ να ασχοληθεις(ο πελατης δηλαδη)με τα service και τις αντιπροσωπειες κατι το οποιο ομως δεν παει ετσι.
mtriandros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το iPhone 7, το νέο δημιούργημα της Apple βρέθηκε ότι κοστίζει 224,80 δολάρια για το βασικό μοντέλο συμπεριλαμβανόμενου και του κόστους εργασίας. Τα υλικά μόνα τους κοστίζουν 219,80 δολάρια για κάθε iPhone 7. Για συγκριτικούς σκοπούς, η κατασκευή του iPhone 6S κόστιζε 187.91 δολάρια στην Apple, Ετσι τα κέρδη της Apple παραμένουν υψηλά. Παρακαλω αγοραστε και βοηθηστε την κερδοφορια του Μηλου.
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 24 μήνες είναι έλεος πια... πάρτε document τηλεφωνο... εγώ θα κράταγα το s7 edge. Λόγω καλύτερης κάμερα και αποθηκευτικου.. Το iPhone 7, το νέο δημιούργημα της Apple βρέθηκε ότι κοστίζει 224,80 δολάρια για το βασικό μοντέλο συμπεριλαμβανόμενου και του κόστους εργασίας. Τα υλικά μόνα τους κοστίζουν 219,80 δολάρια για κάθε iPhone 7. Για συγκριτικούς σκοπούς, η κατασκευή του iPhone 6S κόστιζε 187.91 δολάρια στην Apple, Ετσι τα κέρδη της Apple παραμένουν υψηλά. Παρακαλω αγοραστε και βοηθηστε την κερδοφορια του Μηλου. Ελεύθερη αγορά έχουμε.. οι developers πως θα πληρωθούν;;; η μελέτη γύρω από το τηλέφωνο;;; το άριστο σέρβις;; Και εγώ είμαι κατά της τιμής γιατί είναι φυσικά στα ύψη αλλά δικαιολογείτε γιατί.. η Samsung ίδιες τιμές έχει και υψηλότερες εκεί δεν σας νοιάζει;; επίσης μην κάνετε κάθε θέμα για apple μια διαμάχη μεταξύ iOS vs android
kaktos77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε μήνυμα να περάσω να παραλάβω...
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Βάζω στοίχημα πως το galaxy κάνει κανα 150-200 και αυτό.. και λοιπόν;; θα συνεχίσουν να το αγοράζουν όλοι. Μόλις μου ήρθε μήνυμα να περάσω να παραλάβω... Αλήθεια;;; εγώ από Τρίτη Τετάρτη είπαν..
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο ειναι να τα λεμε να προσεχουμε.. το θεμα ειναι οτι προχτες πηρα ενα samsung s7 edge στα 599 απο public και δεν το εχω ανοιξει..αξίζει να παρω αυτο και να παρω και ρεστα; Εχεις το καλύτερο 5.5" κινητό που υπάρχει και θα πας σε ένα πολύ χειρότερο με μικρότερη οθόνη lcd? Αραξε στο s7 edge και κοίτα να το χαρείς.
Neg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις το καλύτερο 5.5" κινητό που υπάρχει και θα πας σε ένα πολύ χειρότερο με μικρότερη οθόνη lcd? Αραξε στο s7 edge και κοίτα να το χαρείς. μμμ αυτό είναι υποκειμενικό αν συμπεριλαμβάνει κανείς και το 7Plus αλλά όντως δεν αξίζει για 6s 4.7 16gb με τίποτα.
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 μμμ αυτό είναι υποκειμενικό αν συμπεριλαμβάνει κανείς και το 7Plus αλλά όντως δεν αξίζει για 6s 4.7 16gb με τίποτα. Το 7plus στα 128gb βγαίνει στα 1078. Το EDGE έχει 547. Διπλασια τιμή έτσι λογικό να είναι καλύτερο είναι και πιο καινούργιο 8 μήνες. Η ερώτηση είναι αξίζει αυτό το καλύτερο 550 ευρώ ακόμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα