Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξυνεται το χερι μου, εχω και ενα κουπονακι -10% απο προηγουμενη ακυρωση.... παλευω με τα μεσα μου για να αντισταθω!

εγω ποσταρα την προσφορα και επι μια ωρα σκεφτομουν αν αξιζει απο το s6 να παω σε 6s 64 αλλα μαλλον το σκεφτηκα πολυ εξαντληθηκαν τωρα τα μαυρα  :P  :P

Δημοσ.

Εγω παντως τοσα λεφτα δεν υπαρχει περιπτωση!!!!

Ειδικα οταν σκεφτομαι οτι μπορω να φερω απο Κινα το υπερτουμπανο και απο τιγκα αξιοπιστη εταιρια xiaomi mi5 πχ με 230 ευρω!!!

Δε παει το χερι μου δηλαδη.....χαχαχα

Αντισταθειτε δεν αξιζει!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως τοσα λεφτα δεν υπαρχει περιπτωση!!!!

Ειδικα οταν σκεφτομαι οτι μπορω να φερω απο Κινα το υπερτουμπανο και απο τιγκα αξιοπιστη εταιρια xiaomi mi5 πχ με 230 ευρω!!!

Δε παει το χερι μου δηλαδη.....χαχαχα

Αντισταθειτε δεν αξιζει!!!

το xiaomi δεν κάνει για καφετέρια

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

... πάντως έχει απόθεμα από ότι φαίνεται...

Ή αποθεμα εχει ή καποια (λιγα ή πολλα) ακυρα. Ποτε ειδες να φαινεται σε αυτους το αποθεμα σωστα;

• Like 1
Δημοσ.

Για την καφετερια το παιρνετε το iphone? Αν ναι I rest my case. Για εμενα ειναι εργαλείο δουλειας και για αυτό και οι δύο συσκευες μου ειναι iPhone (5s & 6)..

Εν πασει περιπτώση, θα κοιμηθώ με γεμάτη την τσέπη μου, αυτό που ήθελα εξαντλήθηκε οποτε μου βγαίνουν οι ιδέες!

• Like 1
Δημοσ.

τους το αναρτησα στην σελιδα του public κυπρου οτι στο ελληνικο τους site το χουν τοσα ενω κυπρο το χουν στα 600 σχεδον  και μου διεγραψαν το σχολιο ,αυτα ειναι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...