2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 101 στις 100 αποστολές με το ΤΚ πάει ή αποστολή πως εσένα είδαν το όνομα και το έστειλαν.. δν έχω ιδέα πραγματικά!
stalker9 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 101 στις 100 αποστολές με το ΤΚ πάει ή αποστολή πως εσένα είδαν το όνομα και το έστειλαν.. δν έχω ιδέα πραγματικά! Αυτό είναι το περίεργο μιας κι ο δικός μας ΤΚ δεν έχει καμμία σχέση με αυτούς του Ηρακλείου ούτε φυσικά μένω Ηράκλεια Χαλκιδικής όπως χάριν αστειισμού ανέφερα στο προηγούμενο πόστ.. Προφανώς λάθος ή αβλεψία κάποιου υπαλλήλου που πάει την παραλαβή κάποιες μέρες πίσω..
stalker9 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, τελικά το παρέλαβα σήμερα κι όλα βαίνουν σχετικά καλά. Το σχετικά πάει στο ότι η κάρτα SIM μου δεν ταιριάζει στην υποδοχή (είναι μεγαλύτερη) πιστεύω όμως πως αύριο που θα πάω στο κατάστημα κινητής θα λυθεί κι αυτό. Είχε ελληνικά,έκανε τα update του, έβαλα και τη microSD κι όλα καλά. Θεωρώ πως είναι πολύ καλός ο χρόνος παράδοσης μιας και στάλθηκε στις 5 του μήνα απο Κίνα και συγκεκριμένα από το vickmall Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.
fox79 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, τελικά το παρέλαβα σήμερα κι όλα βαίνουν καλώς. Θεωρώ πως είναι πολύ καλός ο χρόνος παράδοσης μιας και στάλθηκε στις 5 του μήνα απο Κίνα. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια. Φιλε μου θελω να σε ρωτήσω κατι με ποιο ταχυδρομείο διαλεξες να στο στείλουν NL post η SG post? Και αν ειχες προβλημα με το τελωνειο;Σε ευχαριστω!
stalker9 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Φιλε μου θελω να σε ρωτήσω κατι με ποιο ταχυδρομείο διαλεξες να στο στείλουν NL post η SG post? Και αν ειχες προβλημα με το τελωνειο;Σε ευχαριστω! Καλησπέρα Είχα επιλέξει το NL post αλλά τελικά ήρθε με SG. Όσον αφορά το τελωνείο δεν είχα κανένα πρόβλημα μιας και είχα ζητήσει να γράψουν "gift" και να του βάλουν αξία μικρότερη των 20 δολλαρίων, όπως κάνουν όλοι.. 1
fox79 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα Είχα επιλέξει το NL post αλλά τελικά ήρθε με SG. Όσον αφορά το τελωνείο δεν είχα κανένα πρόβλημα μιας και είχα ζητήσει να γράψουν "gift" και να του βάλουν αξία μικρότερη των 20 δολλαρίων, όπως κάνουν όλοι.. Να εισαι καλα ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα